>
Menu Produkter
da en
Sammenligningslister
Produktsammenligning
4 / 4 artikel
maks. Antal nået for denne kategori!
Fjern venligst mindst et produkt fra kategorien, for at kunne tilføje nye.
Sammenligningslister
Produktsammenligning
er tilføjet til sammenligningsliste.
Tilføj produkt
For sammenligning af produkter, skal de tilføjes til sammenligningslisten.
Sammenligningslister
Produktsammenligning

LeksikonSanfor®


Stof fremstillet af 100 % bomuld og bomuldsblandinger kan betegnes Sanfor, når tekstilets etiket viser, at det ikke krymper og ikke ændrer facon.

Skærebeskyttelsesklasse 1


Skærebeskyttelsesbukser beskytter benene mod skader, når du arbejder med kædesaven. Testet i henhold til EN 381-5, skærebeskyttelsesklasse 1, form A, beskytter bukserne ved en kædehastighed på op til 20 meter per sekund på de udsatte steder.

Schöller-dynatec®


Le Schöller-dynatec® est une matière extrêmement technique qui a été élaborée à l'origine pour le motocyclisme. Les vêtements de moto doivent être résistants à l'abrasion, à l'usure, aux chutes et à la température. Le dynatec® est en outre résistant, étanche à l'eau et à l'huile, antisalissure, facile d'entretien et extrêmement durable.

3M Scotchlite™


Særdeles godt lysreflekterende materiale fra 3M, som anvendes af forskellige producenter til påsætning på arbejdsbeskyttelsesbeklædning Disse applikationer øger den passive sikkerhed.

SILVERFRESH


Med high-tech funktions fibre fra sportens verden opnås en optimal klimaregulering af kroppen.

Softshells


Betegnelser som blød, elastisk, stor bevægelsesfrihed, vindtæt og utrolig stor åndbarhed beskriver softshell optimalt. Softshell er en mellemting mellem en fleecejakke og en vejrbeskyttende jakke. Softshell er væsentlig mere vindtæt (og dermed også varmere) end fleece, ikke 100 % vandtæt som fx en vejrbeskyttende jakke. Derimod har den (og det er afgørende) en langt bedre åndbarhed! Softshell forener det ydre og det mellemste beklædningslag i et og samme produkt, er ekstremt let og holder også til større belastninger.

SRA, SRB, SRC


Minimumforudsætninger for certificering af arbejds- og sikkerhedssko er skridsikring iht. SRA, SRB eller SRC.

SRA: Skridsikre på keramikfliser

SRB: Skridsikre på stålplader og glycerin

SRC (SRA + SRB): Skridsikre på keramikfliser, stålplader og glycerin

Stabiliserende


Det stabiliserende element af kunststof sikrer ved alle ATC-sko stabilitet for leddene og modvirker uheldige vrid af leddene.

SympaTex®


Vindtæt, vandtæt, åndbar. SympaTex®-membranen giver 100 % vindbeskyttelse og dermed optimal beskyttelse mod varmetab. Materialet er ekstremt fleksibelt, slidstærkt og meget let. Den mikroporøse membran lader den fugt, som kroppen afgiver, passere ud i form af vanddamp samtidig med, at den beskytter mod regnskyl (se membran).

SympaTex® waterproof


Den lukkede hydrofile membran sørger for 100 % beskyttelse mod indtrængning af vand. Takket være den poreløse og homogene struktur trænger vinden ikke igennem og forhindrer på den måde, at fødderne bliver kolde. Vanddamp transporteres ud. Materialet er således vandtæt, vindtæt, åndbart og desuden ekstremt smidigt, slidstærkt og har lav vægt.

Synthetic


Hovedmaterialet polyester