Menu Produkter
da en

LeksikonT400® stretch


STOR BEVÆGELSESFRIHED OG FULD KRAFT FREM!

T400® er et moderne elastomultiester fiber med fremragende reboundkvalitet. Stoffet er utroligt fleksible i alle retninger, der sikrer høj bevægelsesfrihed for brugeren. Et afslappet stretch stof for mere komfort, bevægelighed, utrolig god pasform og det sidder perfekt.

Tactel®


Tactel® er et PA-stof fra DuPont™ fremstillet på merylbasis, som er let, vindtæt og meget riv- og slidstærkt. Eftersom Tactel® er blødere end CORDURA® sikrer det en betydeligt bedre komfort.

Taslan®


Taslan® betegner alle de stoffer, hvis PA-fibre modificeres ved hjælp af damp. I processen udvider fibrene sig, tilføres mere volumen og bliver blødere. Samtidig bevares deres vind- og vandafvisende egenskaber og deres åndbarhed.

Teflon®


Tekstiler fra DuPont™ udstyret med Teflon® er meget smudsafvisende. Især beskytter de mod pletter, og de har en evne til at få vand og snavs til at prelle af. De er lette at holde og er duft- og farveneutrale. Stoffets luftgennemstrømning er stort set ikke begrænset, overflade og struktur ændrer sig ikke.

Thermolite®


Thermolite® fra DuPont er et klimamateriale af meget høj kvalitet. Det transporterer fugtigheden væk fra huden – din krop forbliver behageligt tør. samtidigt holder Thermolite® på kropsvarmen i de hule fibre, og varmetab forhindres.

Thinsulate®


Vattering af meget høj kvalitet, der isolerer og varmer ligesom dun og pels. De hule fibre er 40 gange tyndere end menneskehår og giver på grund af deres rørform en bedre isolering og meget lav vægt.

Det overbevisende resultat:

  • Optimal isolering
  • Sensationelt ringe fleecetykkelse
  • Åndbarhed
  • Meget behagelig hue af have p