Overblik over varianterne af emblemer


Påklikket eller påsyet og med stor variation!

Arbejdsbeklædning med firmalogo, firmanavn eller navn efterlader et positivt indtryk. Stik- og klikemblemer er i den sammenhæng utroligt fleksible.

Stikemblemerne påsys beklædningen. Det er muligt at fjerne dem igen og anvende dem andetsteds. Endnu en mulighed: fastgørelse med burrebånd. Klikemblemerne er fremstillet af formstabilt sort stof. Klikemblemerne, som fastgøres på øjetrykknapper, er eksklusivt til kollektionen e.s.roughtough. Du kan til enhver tid fjerne dem og klikke dem fast på andre produkter. Emblemerne kan bestilles til lagerbeholdning og opbevares gratis hos os. Vælg en variant:

Dit navn
som emblem


Du vil have dit navn på et stik- eller klikemblem? Du kan udforme dit emblem individuelt i forskellige farver. 16 tråd-, stof- og kantfarver, 6 skrifttyper og maksimalt 15 tegn giver dig masser af valgmuligheder, når du designer dit stik- og klikemblem.

Stikemblemet har med en flade på 10 x 2 cm plads til dit navn på én linje, mens du med det formstabile klikemblem har mulighed for at opdele dit navn på to linjer.

Vores broderiafdeling arbejder med de mest moderne broderiteknikker og den nyeste software, så du med vores know-how hurtigt og billigt kan få påført dit motiv ̶ lige præcis som du ønsker det. Udformningen af dit broderi- og klikemblem er så alsidig, at det lønner sig, at spørge ind til det! Vi broderer med tråd af polyester, som også kommer godt til sin ret på arbejdsbeklædning til krævende jobs (fx tøj som bruges hver dag eller vaskes ofte).

Der skal som minimum bestilles 2 stk. med hvert navn.
Leveringstiden er ca. 2-3 uger efter ordreafgivelse.

Har du yderligere spørgsmål? Vi hjælper dig gerne! Spørgsmål vedrørende individuel reklame på din beklædning besvarer vi gerne personligt på tlf.

70 20 91 18

Dit firmanavn som emblem


Firmanavnet på et stik- eller klikemblem ser meget professionelt ud. 16 tråd-, stof- og kantfarver, 6 skrifttyper, maksimalt 15 tegn: Med stikemblemet kan du præsentere dit firmanavn på 3 linjer. Klikemblemet giver dig 2 linjers plads til din professionelle påtrykning.

Minimumsmængden er 10 stk. Leveringstiden er ved den første bestilling ca. 2-3 uger efter ordreafgivelse. Følgebestillinger leveres ca. 2 uger efterordreafgivelse.

Vi hjælper dig personligt!

Drag nytte af vores erfaring og udform sammen med os dit personlige visitkort på tøjet. Sammen med os bliver dit CI helt rigtigt.

Lad os rådgive dig - individuelt og uforpligtende.

70 20 91 18

Vi glæder os til at høre fra dig!

Menu Produkter
da en
Sammenligningslister
Produktsammenligning
4 / 4 artikel
maks. Antal nået for denne kategori!
Fjern venligst mindst et produkt fra kategorien, for at kunne tilføje nye.
Sammenligningslister
Produktsammenligning
er tilføjet til sammenligningsliste.
Tilføj produkt
For sammenligning af produkter, skal de tilføjes til sammenligningslisten.
Sammenligningslister
Produktsammenligning