Dit logo, dine muligheder. Læs mere om vores metoder og find den optimale løsning til dit helt personlige logo.

Elegant og samtidig robust!

Med vores mange års erfaring og nyeste broderimetoder gør vi dine ønsker til virkelighed - vi broderer dit firmalogo, dit firmanavn eller eget navn hurtigt og flot på dit arbejdstøj. Direkte broderi ser meget elegant ud og er samtidig en slidstærk form for påføring af reklame - derfor påføres der også ofte broderi på særligt udsatte tekstiler som fx kokkejakker. Vi bruger polyestertråd, der kan vaskes mange gange, er slidstærk og kan bruges dag efter dag uden at miste sin glans.

Klik her for
flere detaljer:

Særligt praktisk og fleksibelt!

Det broderede emblem med dit firmalogo, firmanavn eller dit eget navn på den artikel, du ønsker. Det kan fjernes igen og sys på andet tøj. Det er også muligt at sætte emblemet på med burrebånd. Broderede emblemer kan bestilles som lagervarer, og opbevares til individuel brug. Vi opbevarer gerne et lager af broderede emblemer for dig.

Klik her for
flere detaljer:

Tryk med fine detaljer!

Serigrafitryk tilfører dit arbejdstøj et særligt sportsligt og tidløst look. Trykfarven går så at sige i forbindelse med stoffet - således kan selv helt fine motiver påtrykkes med detaljer. Serigrafi egner sig særligt godt til T-shirts og større bestillingsmængder.

Cool tone-i-tone effekt

Dine jeans-, softshell- og fleeceartikler bærer en uforlignelig håndskrift med innovativ, moderne laserteknik. Dit firmalogo og dit navn graveres ind (også over syninger og lynlåse) i tekstilets overflade. Resultatet er en smart skyggeeffekt, der varierer afhængigt af artiklens farve og materiale.

For alsidighedens skyld!

Ved brug af denne metode er der stort set ingen grænser for dine individuelle ønsker. Uanset form, skrifttype eller farve er folietryk muligt på stort set alle former for tekstiler. Også specialfarver som signalfarver, guld og sølv samt farvevariationer kan trykkes uden større problemer! Med transfertryk kan der påføres tryk på selv regnjakker og advarselsveste - transfertryk er perfekt til trykning i alle mulige former og op til en størrelse på 900 cm².

Klik her for
flere detaljer:

Menu Produkter
Sammenligningslister
Produktsammenligning
4 / 4 artikel
maks. Antal nået for denne kategori!
Fjern venligst mindst et produkt fra kategorien, for at kunne tilføje nye.
Sammenligningslister
Produktsammenligning
er tilføjet til sammenligningsliste.
Tilføj produkt
For sammenligning af produkter, skal de tilføjes til sammenligningslisten.
Sammenligningslister
Produktsammenligning
da en