Seks Power Grower kæmper om et enestående trofæ

6 bønder fra hele Europa stiller op til logo-challenge. Og de tager kegler. Med opsigtsvækkende teknik og spektakulære områder opstår en blockbuster-variant for Strauss-logoet. Hvad ville en sådan konkurrence være uden alt det omkringværeden?

Vores moderatorer besøger og følger bønderne under arbejdet og giver os et eksklusivt indblik i deres tanker og planer. I slutningen af turneringen har vores community mulighed for at stemme på deres favoritter og tildele den enestående Farmers Cup Pokal. På den måde bliver farmernes Europamesterskab til en interaktiv oplevelse.

Hvis du leverer spekakulært fortjener du også et helt særligt trofæ - og Farmers Cup Pokal er alt andet end gennemsnitlig. Flotte detaljer og flot håndværk betyder, at den står for kærlighed til maskinen og det er et sandt statement for ekspertise i det moderne landbrug. Hvis du kan løfte den i vejret i slutningen af konkurrencen har diesel i blodet og nyder hvert drejemoment. Hvem kåres til Europas mest kreative farmer?

6 bønder, 6 smarte og kreative personligheder. Vores Power Grower fra Tyskland, Østrig, Schweiz, Sverige, Nederlandene og Polen har store planer. I ordets bogstaveligste forstand. Om grønne marker, med tulipaner eller forårssæd. Forskellige marker kræver forskellige tilgange. Vi er spændte på det spektakulære resultat. Er du også det?

Vanessa Mai, Melissa Naschenweng, Melanie Oesch, Jennifer Reinhold, Iwona Blecharczyk og Tess Milne – ægte nationale stjerner følger vores star-landmænd under projektet og giver os et spændende indblik i deres arbejdsliv. De støtter naturligvis samtidig deres bønder og presser dem –ellers ville det jo ikke være en rigtig konkurrence.

Vær med når farmerne planlægger og omsætter deres mesterværker. Vi følger dem hele vejen til Farmers Cup. Glæd dig ugentligt over nye videoer på YouTube, Instagram og Facebook.