Strauss fans, vis, hvad I kan!

Vi har lagt os i selen for at fejre jeres DIY-strudser med en standsmæssig pokal. Resultatet er et lille mesterværk, som vil få håndværkerhjertet til at slå hurtigere. Fremstillet af en smed, der allerede har lavet Champions League-pokalen. Vinderen af Strauss Cup vinder dette eksklusive kunstværk og kan med rette hævde at være en ægte DIY-mester. Er du klar til udfordringen?

Er du en mester med løvsaven? En ægte kunster med græsklipperen eller en skrap ikebana-professionel? Uanset hvilket håndværk, du elsker – så start med at lave vores logo og vis os, hvad du kan! Vi fejrer dig på vores sociale medier og med lidt held kan du vinde den eksklusive Strauss Cup-pokal og i alt 5.000 €*! Bare tænk på hastagget #StraussChallenge og post din kreation på Instagram inden den 21. juni. Vores community vælger vinderen ud fra de 8 bedste kreationer. Plads 2 til 8 går ikke tomhændede hjem, men får et gavekort til en værdi på 100 €. Vi glæder os til at se din kreation!

* Gevinsten er Strauss-Cup-pokalen, en pengepræmie på 2.500€ og et gavekort på 2.500€, som kan indløses i det land, hvor deltageren har sin bopæl.

Hvem har de største chancer for at vinde pokalen? Vi præsenterer dig her for de stærkeste kandidater med de største chancer for at komme på sejrspodiet. Vil du også være med? Det er ikke et problem! Du skal bare poste dine kreative idéer på Instagram. Og glem ikke #StraussChallenge!