luk

HVEM GEMMER SIG EGENTLIG BAG MÆRKET MED STRUDSEN?


engelbert strauss – enjoy work

Virksomheden har været ledet af ejerne, de stolte sælgere, siden 1948. Det sætter vi stor pris på hos engelbert strauss. Historien går dog længere tilbage. Familievirksomheder tænker i generationer og hver generation sætter sit aftryk. Sønner bliver til fædre og en fugl bliver til et brand. Bag brandet finder du mennesker. Fra en håndfuld folk til flere tusinde med luft under vingerne.

Brødrene Steffen og Henning Strauss fører virksomheden videre i fjerde generation.

Vores virksomhedskultur?

Vi er på øjenhøjde med vores brugere, men det er ikke det hele. Vi beholder ikke alene jordforbindelsen, vi skaber også sammenhold. Vi lægger vægt på et sammenhold, som du kender det fra din vennekreds. For os betyder det en ærlig og autentisk omgang med hinanden. På øjenhøjde. Vores chef er vores forbillede og han udlever det hver dag. Er det ikke rigtigt, Steffen?

Produkter og sortiment

Arbejdssko, arbejdsbeklædning, sikkerhedsudstyr – vi skaber udstyr til vores kunder fra håndværksfag, industrien og servicevirksomheder samt til gør-det-selv-folk.

Vigtigt for vores virksomhedskunder:
Vi har altid mere 80% af vores artikler på lager. To gange årligt præsentere vi nyheder og nye farver (forår/sommer og efterår/vinter).

SKO
De rigtige sko til enhver lejlighed –
fra arbejdssko til sikkerhedssko i
klasse S1-S5.

BEKLÆDNING
Mix & Match – efter et modulopbygget princip kan du tilpasse vores beklædningssystemer så de passer til al slags arbejde og enhver smag.

SIKKERHEDSUDSTYR
Sikkerhed hele vejen rundt – fra hjelm til handsker og knæbeskyttelse.

Menu Produkter
da en