At erkende tidens tegn. Hvornår var det vigtigt? Vores devise: Efter stilstand er før bevægelse. Vi har lagt mærke til at længslen efter at handle er større end nogensinde. Hos Strauss vil vi planlægge fremtiden. Helt enkelt gøre noget.

da en

Strauss følger med tiden og ændrer sig, men én ting vil altid være det samme: fascinationen for håndværk. Vi vil fejre lidenskaben for innovation og teknik med vores fans og præsenterer jer for en helt særlig udfordring: Iscenesæt vores logo på dit arbejde og vis, hvad du kan! Her er der i to cups tale om intet mindre end mesterskabet. Altså: Strauss fans foren jer!

De kreative farmere i Europas konkurrence

Her konkurrerer et udvalg af de europæiske farmer-elite mod hinanden. Hvem vækker vores logo på den mest spektakulære og kreative måde indenfor sit arbejdsområde? Vores community kan følge de spændende kreationer på vores social media-kanaler og kåre vinderen.

Community-event for alle Strauss-fans

Alle kan deltage! Post jeres kreative idéer på Instagram med hashtagget #StraussCup. Vi fejrer jer! Den heldige vinder modtager en flot pokal og 5.000 €*!

* Výhrou je pohár Strauss Cup, peněžní odměna 2 500€ a poukázka na zboží v hodnotě 2 500€ (s možností uplatnění vždy v té zemi, ve které má účastník své trvalé bydliště).

Yin og Yang for arbejdsverdenen.

To sider. En medalje.

Det er så dejligt originalt og traditionsrigt, næsten sjovt. Ikke til at overse. Sanse- og forbillede for mester og initiativtager (Engelbert-effekten)

Det går superlet. Det forstår
man også i Übersee

det er ikonisk,
fjerlet og
fuglefri!

DET BEDSTE FRA ENGELBERTS ANALOGE ÆGTHED.

DET BEDSTE FRA STRAUSS´ STATE OF THE ART.

SYNTESE: VI ER ENGELBERT. OG VI ER STRAUSS. (OG HVIS DØRKLOKKESKILTET TILLADER DET OGSÅ FOR- OG TIL).