Menu Produkter
Sammenligningslister
Produktsammenligning
4 / 4 artikel
maks. Antal nået for denne kategori!
Fjern venligst mindst et produkt fra kategorien, for at kunne tilføje nye.
Sammenligningslister
Produktsammenligning
er tilføjet til sammenligningsliste.
Tilføj produkt
For sammenligning af produkter, skal de tilføjes til sammenligningslisten.
Sammenligningslister
Produktsammenligning
da en
// eslint-disable-next-line max-len
NYT
Arbejdsbukser: Bukser e.s.concrete light allseason + sort
Arbejdsbukser: Bukser e.s.concrete light allseason + sort 2
#61491

Bukser e.s.concrete light allseason

668,75
DKK
ekskl. forsendelsesomkostninger
med moms
fra 3 Stk.: 648,75
fra 10 Stk.: 628,75
Leveringstid ca. 3-6 hverdage
farve
sort
sort
Størrelse
C44
Stk.
Bukser e.s.concrete light allseason
sort
sort
C44
668,75
DKK
med moms
ekskl. forsendelsesomkostninger
Stk.

PRODUKTINFO
Beskrivelse
Detaljer
Ekstra

DE PERFEKTE ARBEJDSBUKSER
HELE ÅRET RUNDT

Udvendig typisk e.s.concrete: let, rivfast bomuldstwill med polyamidforstærkning og elastiske fibre for større bevægelighed. De stærke arbejdsbukser i helårsversionen scorer også point på deres indre værdier: et let varmende for, der går ned til knæerne, sikrer en super blød følelse og behagelig komfort. Perfekt til udendørs job ved friske temperaturer eller til kølige indendørs rum, og altid når vinterbukserne bliver for varme. Et særligt afbalanceret klima opnås gennem det delvise for. Tilpasset varme lige præcis der, hvor der er brug for det.


Let og elastisk yderside - delvist foret med let komfort-for indeni

 • Behageligt lette, robuste og fleksible takket være særdeles slidstærk twill-sammensætning med stretch-andel
 • Med blødt, let varmende komfort-for ved talje og lår
 • Behagelig klimafølelse på grund af delvist for, der går ned til knæerne
 • Lige snit
 • I siderne elastisk Flexbelt®-linning
 • 2 sidelommer
 • 2 baglommer, med burrebåndslukning, den ene med klap
 • Højre ben: Funktionel tommestoklomme med flere rum med multifunktionsløkker
 • Venstre ben: Cargolomme med mange rum, opdelt i et stort rum, et stort rum med burrebåndslukning, et rummeligt rum til smartphone og en sikkerhedslomme med lynlås
 • Innovativt slidesystem på venstre og højre side af bukserne specielt til fastgørelse af e.s.concrete herreværktøjslommer (skal bestilles separat)
 • Forstærket knæparti af 100 % polyamid
 • Lommer til knæpuder med åbning foroven og burrebåndslukning


Materiale: 1. yderstof 48 % bomuld / 36 % elastomultiester / 16 % polyamid (ca. 170 g/m²), 2. yderstof 100 % polyamid, for: 100 % polyester.
Kan vaskes ved 40 °C.

!!! Sæsonartikel !!! Leveres så længe lager haves !!!

Klik på knappen \"Datablad\" for yderligere information.

Další informace

stækt, slidkraftigt og fleksibelt.

Ukompliceret, fleksibelt, meget slidstærkt og overordentligt let at holde. Til alle bukserne e.s.concrete light allseason forstærkes af Twill-vævet bomuld og elastiske stretch-fibre og med ekstremt slidstærkt polyamid – for styrke, fleksibilitet og robusthed på et helt nyt niveau.


LET

ELASTISK

ROBUST

LETVÆGT MØDER FOR

WORKWEAR, SOM FUNGERER 365 DAGE OM ÅRET!


KNALDHÅRDE WORKERPANTS
MED BLØD INDERSIDE

e.s.concrete – det er bukser, stærke og rivfaste, som man lige præcis har behov for på arbejdet. I Allseason-versionen bliver de hårde workerpants helt bløde på indersiden: Let varmende komfort-for sørger med det kun 170 g/m² lette ydermateriale for en yderst behagelig følelse – hele året rundt.


ET PARTI VARME

Efterår, forår, overgangen midt i mellem – en varmegrad højere skader ikke. Men helst ikke for varmt! e.s.concrete allseason-pants er foret fra talje til knæ med blødt komfort-for – intet for ved læggen - for et behageligt klima, hele året.

SLIDE-SYSTEM - KØRER SOM PÅ SKINNER.

Et innovativt glidesystem kan let og enkelt fastgøres på den udvendige Tool Pockets på højre og venstre side af linningen på e.s.concrete: Værktøjslommen til damer passer til e.s.concrete damebukserne og værktøjslommen til herrer passer til e.s.concrete herrebukserne. Gliderne tilpasser sig diskret efter designet, og uden værktøjslommerne lægger man stort set ikke mærke til dem. Minimalisme med maksimal opbevaringsplads.


COMFORT INSIDE

Fungerer altid efter princippet "hård skal – blød kerne". e.s.concrete light pants er stærke og rivfaste på ydersiden, og alligevel lette og med god bevægelighed. Tilsvarende imponerer også komfort-foret med dets lethed. Det skal man bare prøve!

NEXT LEVEL KNEEPADS

Knælommerne er tilpasset perfekt til anvendelse af vores High-Performance knæpuder. Innovativ 3D-form, ekstremt lette materialer, bedste trykfordeling og dæmpningsegenskaber: Forsynet med vores Next Level Kneepads bliver disse arbejdsbukser til et stærkt system af beskyttelse og komfort.


Features
Taljen, der bevæger
Fleksibel og bekvem: Det integrerede taljesystem følger fleksibelt enhver bevægelse. Den usynlige og elastiske Flexbelt-talje byder på mere vidde, når der er behov for det.

Lommer
Sundhed frem for alt
Hvad sundhed angår, findes der ingen kompromisser. Slet ikke, hvad beskyttelse af knæene angår, der bærer den største del af belastningen under arbejdet. Gode knæpuder er ikke kun skånsomme for de belastede led, men forebygger også kroniske skader. Monteret i knælommen garanterer de polstrerede hjælpere en pålidelig aflastning.
Lomme til klassikeren
Tommestokken er den absolute klassiker blandt værktøj. Skal for det meste bruges så tit, at det slet ikke kan betale sig at finde den frem af kufferten. En separat lomme direkte på bukserne er et must. Sikker opbevaring og altid lige ved hånden: Sådan skal det være.
Endnu mere plads
Meget rumlig, ofte opdelt og med ekstra burrebåndslukning og lynlås: Lårlommerne i vores arbejdsbukser findes i forskellige udformninger. Alle har dog det til fælles: Med den optimale placering kan alle arbejdsmaterialer altid hurtigt findes frem og lægges tilbage igen.
1/3

Tilbehør
Bare hægt på
Slide in and work on! Værktøjstaskerne kan nemt og hurtigt fastgøres med det innovative slide-system. For fleksibel opbevaringsplads.

Købsrådgivning
Find alternativer
Sammenlign det aktuelle produkt med de bedste alternativer
Buksesøgning
Til de perfekte bukser i 3 trin
farve
Størrelse
C44

Engelbert Strauss ApS

Tlf
70 20 91 18
Fax
70 20 91 19

Sprogvalg

da en
Alle priser ekskl. forsendelsesomkostninger ved bestilling under beløbet 998,75 DKK.
Alle priser ekskl. lovpligtig moms ekskl. forsendelsesomkostninger ved bestilling under beløbet 799,00 DKK.