Moderne arbejdstøj af høj kvalitet


Arbejdstøj Jeans arbejdsjakke e.s.motion denim
Arbejdstøj arbejdsshort e.s.motion denim stripe
Arbejdstøj Arbejdsshort e.s.motion 2020, damer
Arbejdstøj Funktions arbejdsbukser e.s.dynashield
Arbejdstøj Softshell arbejdsvest e.s.motion 2020
Betalingsmuligheder

PayPal

Kreditkort: VISA / MasterCard / Dankort

Forudbetaling

Faktura 30 dages betalingsfrist

Perfekt eksponering af dit logo

Et professionelt image: perfekt eksponering af din virksomheds CI!

Vi sørger for at forsyne det matchende outfit til dit team med tryk eller broderi - i en samlet bestilling!

Du kan få påført medarbejdernes navne eller en tydelig udgave af dit logo: Sammen med os kan du realisere dine ideer og skabe et perfekt og professionelt image!

Kollektioner med lang levetid

Vores faste kollektioner kan bestilles år efter år. Få glæde af den lange levetid på vores kollektioner og skab et professionelt image for din virksomhed. Det kan bruges mange år ud i fremtiden.

Med vores modulopbyggede produktprogram, kan du sammensætte din helt egen kollektion. De enkelte sæsoners nye farver giver altid mulighed for at give det ensartede look et opkvikkende pift.

Returnering - hurtigt og ukompliceret

Returnering og ombytning: Enkelt og hurtigt!

Sammen med alle pakker følger en returseddel, som udførligt beskriver returforsendelse og ombygning. Du bedes udfylde sedlen og medsende den sammen med din returforsendelse, som skal sendes til:

engelbert strauss ApS Danmark

c/o Parcel4you

Poul Larsens Vej 8C

8600 Silkeborg

Professionelt arbejdstøj til professionelle fra engelbert strauss


Familievirksomheden engelbert strauss er specialist inden for praktisk arbejdstøj og har i mange år leveret varer til tilfredse kunder. Du kan også opleve det store sortiment og den høje kvalitet. Hos engelbert strauss finder du et stort udvalg af funktionelt arbejdstøj. Vores komplette workwear-kollektion består af arbejdsbukser, overalls og arbejdsjakker. Hertil finder du passende vejrbestandige jakker og veste samt praktisk tilbehør. Ud over de ekstremt åndbare softshell-jakker e.s. motion eller varmende softshell-veste fra vores motion-kollektion, finder du robuste pilotjakker, som passer til arbejdstøjet classic og image. Eller finder du den prisbillige parka, som med vores store udvalg af shirts muliggør individuelle kombinationsmuligheder og forskellige variationer. Uanset om du er på udkig efter pique polo eller T-shirts, sweatshirts med eller uden hætte eller en praktisk sweatjakke - hos engelbert strauss finder du garanteret det, du leder efter. Desuden tilbyder vi arbejdstøj til specielle brancher. Arbejdstøjet til brug i skoven findes under kollektionsnavnet prestige og er ligeledes fra e.s. Skærebeskyttelsestøjet med stretch er meget efterspurgt. Kombineret med den vand- og vindtætte funktionsjakke og bukser har du det ideelle arbejdstøj til vanskelige vejrforhold. Inden for plejeområdet tilbyder engelbert strauss produkter til brug i praksis. Her er det særligt hvide arbejdskitler og -jakker, der er efterspurgte. Disse produkter egner sig naturligvis til industrivask og kan tåle temperaturer op til 95° C. Tøjet kan også tåle den kemiske rensning, der anvendes af industrivaskerier. Særligt arbejdsjakker ne er fremstillet i materialer, som er lette at vaske og som er særdeles robuste. Også vores sortiment af overalls til specielle opgaver inden for mekanikerbranchen eller i landbruget er stort.

Arbejdstøj til mange brancher

Med de passende sikkerhedssko er firmabeklædningen komplet. Arbejdstøj er langt mere end blot en blå kedeldragt, som beskytter mod snavs. Moderne arbejdstøj fungerer som et visitkort af tekstil, som giver kunderne et positivt første indtryk. Der findes arbejdstøj til mange forskellige områder. Hvor der i byggebranchen lægges stor vægt på robusthed, lægges der i landbruget snarere vægt på tøj egnet til al slags vejr. I gastronomien lægges der vægt på hygiejne og på, at tøjet er nemt at vaske. Særligt udviklet til hårdt fysisk arbejde er det robuste arbejdstøj e.s. roughtough fra engelbert strauss. Hos engelbert strauss udvikler vi arbejdstøj til mange forskellige brancher, som er både praktisk i brug og moderigtig. Med de rigtige sikkerhedssko er firma-outfittet komplet. Ud over professionelt arbejdstøj tilbyder engelbert strauss også et omfattende sortiment af tilbehør og værktøj. Med fokus på branchens specifikke behov, har engelbert strauss gjort det til sin opgave at levere den passende udrustning til enhver form for virksomhed. Således kan fx. snedkeren sammen med bestillingen af et par taljebukser bestille tilbehør som bælte- og sømlommer, dertilhørende værktøj og den ønskede respirator.

Mere om emnet

tilbage