Menu Produkter
da en

Børste med børster i to længder

Priser med moms
ekskl. forsendelsesomkostninger

Forsendelsesomkostninger ved engelbert strauss


Allerede fra en vareværdi på 998,75 DKK (med moms) leverer vi gratis. Ligger bestillingen under denne værdi er forsendelsesomkostningerne 61,25 DKK (med moms).

Omkostninger til emballering bæres generelt af virksomheden engelbert strauss .

22,50 DKK
( med moms | uden moms )

fra 10 Stk.: 21,25

fra 30 Stk.: 20,00

Fibre
Perlon
Udførelse: Fibre
Artikel nr.: 703110
Leveringstid ca. 6-8
hverdage
Bemærk

Angivelse af leveringstiden er ekskl. weekender og helligdage. Leveringstidspunktet for varen afhænger af den valgte betalingsmetode.

Ved forudbetaling modtager du normalt leveringen på hverdage (mandag til fredag), efter at betalingen er registreret.

Ved betaling pr faktura, PayPal og kreditkort/dankort modtager du normalt leveringen på hverdage (mandag til fredag), efter at vi har modtaget din bestilling.

Hvis du ønsker at varen skal påføres broderi, tryk eller lignende, aftales et leveringstidspunkt for den pågældende levering.

Fibre med to børstelængder, afrundet spids.


Mål: 6 x 22 cm


VORES TIP
Ud over forskellige kunstfibre som perlon, polyamid eller polypropylon kan der også til gulvskrubber og børster bruges arenga- og især fiberbørster. Fibre er en middelfin, gul fiber af bladene fra den mexicanske agave. Fibrene er ekstremt robuste og varmebestandige. Takket være den store hårdhed er blandingen Union, bestående af fibre og bassin-materiale, meget velegnede. Der bruges hestehår til særligt bløde rengørings- og polerebørster.