Leicht, lettere, e.s.concrete light: Både shorts og bukser er med en stofvægt på kun 170 g/m² er ren letvægtsstof og alligevel utroligt robust. Hemmeligheden: Klassisk Twill-vævning styrker med slidstærk polyamid-fibre. Meget slidstærk og modstandsdygtig – helt enkelt next level. Takket være stretch-andel er de concrete-bukserne desuden meget behagelige og fleksible. Diskrete detaljer: Det innovative slide-system med op til to værktøjslommer pynter stort set bunden helt usynligt. De skjulte knæpartier i Stealth-look skjuler flot lommen til knæpolster.
Robust og hurtigt fastgjort: Med sit innovative slide-system er de nye værktøjslommer e.s. concrete light ikke kun superpraktisk. Ophænget er desuden behageligt diskret. Det bedste: De robuste lommer fås i dobbeltpakke – mere plads til mere værktøj. Og til alle, der tilbringer meget tid på knæene: Det superlette e.s. Knee Pad Ergonomics tilpasser sig ideelt knæenes form og fordeler trykket jævnt uden af miste formen. Stærk beskyttelse og mere komfort hele dagen lang.
Regnjakken e.s.concrete er et sandt funktions-vidunder. Med dens dryplexx® extreme membran og vandtætte syninger trækker vind og vejr ikke igennem. Samtidig sørger den for god åndbarhed også indefra for en behagelig tør krop. Stærk beskyttelse, stærkt forhold mellem pris og præstation. Du vil påføre din CI på regnjakken? Det er ikke noget problem. Det diskrete design og store flade giver rigeligt med plads til at realisere individuel tekstilforædling som broderi og tryk.
Menu Produkter
da en
Sammenligningslister
Produktsammenligning
4 / 4 artikel
maks. Antal nået for denne kategori!
Fjern venligst mindst et produkt fra kategorien, for at kunne tilføje nye.
Sammenligningslister
Produktsammenligning
er tilføjet til sammenligningsliste.
Tilføj produkt
For sammenligning af produkter, skal de tilføjes til sammenligningslisten.
Sammenligningslister
Produktsammenligning