Det er den netmønstrede vævning, der gør forskellen:
et materiale med stor trækstyrke og et unikt look.
Holder, hvad det lover, også på hårde arbejdsdage.

Hvad gør bukser ideelle til arbejdsbrug? Vi mener, det er: pålidelighed og velvære. Det første sørger den raffinerede Ripstop-vævning for. Og fornemmelsen af velvære er der flere årsager til: behageligt indhold af stræk og ekstra lommer er kun 2 af årsagerne.

Bukserne e.s.concrete solid og Cargo Worker-Jeans e.s.concrete har i sig selv megen plads til opbevaring, men til tider har man bare brug for mere.

Med de ekstra værktøjslommer er du altid fleksibel: De sættes blot på til højre og venstre, og alt er lige ved hånden. Efter ønske kan de ekstra lommer lige så nemt tages af igen - så er du perfekt rustet til alle situationer.

Populær funktion, afslappet look: Selv på byggepladser må tøjet gerne føles bekvemt. Til alle, der arbejder meget på knæene, giver vi et ekstra lag POWERdenim for endnu mere soliditet.

Og ikke nok med det! Ligesom ved bukserne med linning er der også her plads til to passende værktøjslommer.

Smart tone-i-tone look og utrolig høj komfort til en fair pris: De nye concrete-Midlayer falder i øjnene, og er det perfekte valg til overgangen mellem efterår og vinter.

De er et must-have til alle dage i overgangen. Luner godt, men samtidig forhindrer de funktionelle stoffer, at man kommer til at svede for meget. Er også smarte at se på med det moderne quilt-look.

Det perfekte mellemlag, hvis termometeret står på tocifrede minusgrader. Og så indeholder de tilmed en mængde behagelig stræk.

Så bliver det ikke bedre - det siger eksperterne i hvert fald. Ved de hårde tests opnår regnjakken e.s.concrete topværdier inden for alle standarder. Og de, der allerede bruger den, bekræfter de gode resultater. Derfor findes denne regnjakke nu også til damer og børn.

Menu Produkter
Sammenligningslister
Produktsammenligning
4 / 4 artikel
maks. Antal nået for denne kategori!
Fjern venligst mindst et produkt fra kategorien, for at kunne tilføje nye.
Sammenligningslister
Produktsammenligning
er tilføjet til sammenligningsliste.
Tilføj produkt
For sammenligning af produkter, skal de tilføjes til sammenligningslisten.
Sammenligningslister
Produktsammenligning
da en