Driftsmidler

tesa crepetape 4329

Priser med moms
ekskl. forsendelsesomkostninger

Forsendelsesomkostninger ved engelbert strauss


Allerede fra en vareværdi på 998,75 DKK (med moms) leverer vi gratis. Ligger bestillingen under denne værdi er forsendelsesomkostningerne 61,25 DKK (med moms).

Omkostninger til emballering bæres generelt af virksomheden engelbert strauss .

12,50 DKK
( med moms | uden moms )
Grundpris: 0,25/Meter

fra 6 Stk.: 11,25  | Grundpris: 0,23/Meter

fra 96 Stk.: 8,75  | Grundpris: 0,18/Meter

19 mm
30 mm
50 mm
Udførelse: 19 mm
Artikel nr.: 3943291
Leveringstid ca. 3-5
hverdage
Bemærk

Angivelse af leveringstiden er ekskl. weekender og helligdage. Leveringstidspunktet for varen afhænger af den valgte betalingsmetode.

Ved forudbetaling modtager du normalt leveringen på hverdage (mandag til fredag), efter at betalingen er registreret.

Ved betaling pr faktura, PayPal og kreditkort/dankort modtager du normalt leveringen på hverdage (mandag til fredag), efter at vi har modtaget din bestilling.

Hvis du ønsker at varen skal påføres broderi, tryk eller lignende, aftales et leveringstidspunkt for den pågældende levering.

Svagt kreppet, tynd og fleksibel afdækningstape af papir med særdeles god vedhæftning. Tapen kan slibes i våd tilstand og har en god vedhæftning af lak og filler. Kan kortvarigt tåle temperaturer op til 70 °C.


Bredde: 19 mm
længde: 50 m


Anvendelse: Til afdækning genereltBemærk: vores anbefaling for anvendelse er baseret på erfaring fra praksis. Da betingelserne for anvendelse altid er forskellige, anbefaler vi at man afprøver tapen på det pågældende emne!