Funktionel arbejdsbeklædning fra engelbert strauss

ARBEJDSTØJ MED FUNKTION


EVENTYRLIG FØLELSE


Moderne arbejdstøj kan mere end bare være robust. Kombineres det rigtigt, beskyttes brugeren mod skader, vind og vejr, og det sikrer en stærk professionel fremtoning for hele teamet. Fremstillet i kraftige stoffer, der holder til udfordringerne i dagligdagen på jobbet, giver det en kompetent fremtoning - også efter mange ganges brug. Det har et væld af praktiske detaljer og gennemtænkte løsninger, så du kan koncentrere dig om dit arbejde!

MEDARBEJDERE I TOPFORM

Den korrekte regulering af kropstemperaturen er en forudsætning for at kunne udføre et godt stykke arbejde. Forkølelser, afkøling og skader på grund af afkølede muskler er de primære årsager til fravær fra arbejdet på grund af sygdom. Professionelt arbejdstøj beskytter derfor hele tiden mod for høj varme, mod afkøling og mod vind og vejr. e.s. arbejdstøj med funktion - bedre udstyr til et stærkt team!

VELEGNET TIL TEAMS

Medarbejdernes suveræne fremtoning bliver vigtigere og vigtigere: en stærk team-ånd kommunikerer virksomhedens filosofi og professionalitet på en personlig måde. Med arbejdstøj i firmafarver, påtrykt print, broderi eller lasergravering bliver medarbejderne til virksomhedens budbringere. engelbert strauss leverer arbejdstøj med funktion og - svarende til virksomhedens CI - med førsteklasses tryk/broderi. Med bare én bestilling. Stærk effekt, stærk teamfølelse!

Arbejdsbeklædning fra engelbert strauss - intelligent påklædning lag for lag
Arbejdsbeklædning efter løgprincippet

Lag på lag – smart påklædning


TRANSPORT - VARME - VEJRBESKYTTELSE er de centrale opgaver, når det gælder funktionelt arbejdstøj. Opbygget efter lag på lag-princippet har funktionelt arbejdstøj de helt rigtige egenskaber til store temperaturudsving og omskifteligt vejr. Målet er hele tiden at holde kroppen på den rigtige "arbejdstemperatur". Hvis du har flere tynde lag oven på hinanden, fungerer det bedre, end hvis du kun har ét tykt lag tøj på. Hvis så lagene oven i købet er afstemt efter hinanden træder løgprincippet i funktion: regulering indefra, beskyttelse udefra.

Arbejdsbeklædning basislag - borttransport af svedArbejdsbeklædning varmelag - varmende og isolerendeArbejdsbeklædning vejrbeskyttelseslag - vejrbeskyttelse og klimakomfortArbejdsbeklædning  i lag
Basislag - fugttransport

FOKUS PÅ TRANSPORT

Basislagsprodukter - funktionelt undertøj og funktionelle sokker

Stor bevægelsesfrihed, høj åndbarhed - elastisk og funktionelt undertøj som BASISLAG


Produkterne i BASISLAG har direkte kontakt med huden og har primært én opgave: Transport! Overflødig varme og kropsfugt skal hurtigt opsuges og transporteres væk. Typiske produkter til det 1. lag er meget åndbare, funktionelle sokker, funktionelt undertøj, funktionelle T-shirts - helt enkelt alle funktionelle tekstiler, der kommer i direkte berøring med huden. Den høje åndbarhed er afgørende: De bedste arbejdssko virker ikke uden funktionelle sokker. Elastiske, vævede tekstiler giver sammen med elastiske fibre som fx elastan det funktionelle undertøj den nødvendige bevægelsesfrihed. På alle årstider, til alle funktioner og enhver fysisk aktivitet er det afgørende at vælge det rigtige materiale for at sikre det optimale basisfag. Her hjælper e.s. clima concept

engelbert strauss Funktionel undertrøje - e.s. funktions-longsleeve basis
engelbert strauss Funktionelle underbukser - e.s. funktions-lange pants basis-light
engelbert strauss Funktionssokker - e.s. allroundsokker Function light/high
engelbert strauss Funktionel undertrøje - e.s. T-shirt clima-pro-warm, damer
Varmelag - isolerer og beskytter

ISOLERING OG BEVÆGELSESFRIHED

Varmelagsprodukter - arbejdsbeklædning, der holder på varmen

Fleecejakke & Co. Som VARMELAG – holder på varmen, afgiver varme


Beskytter kroppen mod indtrængende kulde og leder samtidig overskydende varme ud: Det er opgaven for lag nr. 2. Tør kulde, konstant skift imellem ophold indendørs og udendørs, skiftevis sol og vind. Varmeafgiverens 2. lag skal kunne reagere meget fleksibelt. Tynde tekstiler med stor bevægelsesfrihed til indendørsarbejde og til udendørs arbejde ved behagelige udendørstemperaturer giver for optimal temperaturtilpasning. Produkter med en luv, der holder på varmen og isolerer mod lave udendørstemperaturer. Følgende produkter sørger for et varmende lag: fleecejakker, fleecetrøjer, thermostretch-trøjer – elastiske strikvarer sikrer større bevægelsesfrihed i forskellige materialer og varmetrin. Blandingstekstiler med høj åndbarhed er ideelle til optimal cirkulation af kropsvarme og frisk luft.

engelbert strauss Fleecearbejdsjakke - Hættefleecejakke e.s.motion 2020
engelbert strauss Fleecetrøje - Microfleecetrøje dryplexx® micro
engelbert strauss Fiberpelsarbejdsjakke - Fiberpelsjakke e.s.roughtough
engelbert strauss Fleecetrøje - Fleecetrøje e.s.motion 2020, damer
engelbert strauss Arbejdsjakke med lynlås - e.s. lynlåsjakke Highloft, damer
engelbert strauss Arbejdssweatjakke - e.s. funktions-sweatjakke solid
Vejrbeskyttelseslag - trodser regn, vind og vejrlig

TRODSER ELEMENTERNE!

Produkter med vejrbeskyttelseslag

Arbejdsjakke iht. DIN EN 343 - vandtæt allrounder til VEJRBESKYTTELSESLAG


Vejrbeskyttelse er det centrale krav til professionel beklædning til udendørs arbejde. Silende regn, isnende kulde, tåge: Ekstreme vejrforhold gør arbejdet i det fri til en udfordring. Der er brug for vedvarende beskyttelse og for bortledning af overskydende kropsvarme ved hårdt, fysisk arbejde. Alle disse opgaver skal vejrbeskyttelsestøjet på jobbet klare på en gang. Produkterne i det 3. beklædningslag er sande allroundere. Jakker til al slags vejr, dobbeltjakker, 3 i 1 funktionsjakker sørger for fleksibilitet i al slags vejr. Softshelljakkerne er fleksible og lette. Voksede all-weather jakker giver større slidstyrke og high-tech isoleringsmateriale såsom ISOFILL® giver endnu bedre egenskaber til arbejdsjakkerne fra engelbert strauss. Ved arbejds- og sikkerhedssko satser engelbert strauss på membranteknologierne dryplexx® extreme og dryplexx® waterproof.

engelbert strauss Arbejdsregnjakke - Funktionsjakke e.s.prestige
engelbert strauss Arbejdsregnbukser - Funktionsbukser e.s.prestige
engelbert strauss Sikkerhedssko - e.s. S3 sikkerhedssko Alrakis mid
engelbert strauss Softshellarbejdsjakke - Softshelljakke e.s.vision, damer
engelbert strauss Funktionsjakke e.s.motion denim, damer
engelbert strauss S3 sikkerhedssko - e.s. S3 sikkerhedssko Cursa
engelbert strauss arbejdsbeklædning fleksibel i alle situationer

E.S. ARBEJDTØJ MED FUNKTION, DER VIRKER!

Fleksibilitet på arbejdspladsen. Altid. Overalt. Der er en forudsætning for, at alt fungerer 100 %. Minusgrader, storm, vedvarende regn, stærkt solskin, skiftende vejr, steder med træk eller megen aktivitet i lukkede rum: Medarbejderne er til enhver tid afhængige af, at være klædt godt på. Det funktionelle e.s. arbejdstøj dækker alle situationer. Det regulerer effektivt kroppens klima, sørger for konstant vejrbeskyttelse og garanterer sunde arbejdsforhold. I enhver arbejdssituation.

Køb nu - Regnjakke e.s.motion 2020 superflexKøb nu - Funktionsjakke e.s.prestigeKøb nu - e.s. S5 sikkerhedsstøvler, neopren, Kore highengelbert strauss arbejdsbeklædning beskytter mod vand

STRØMME AF VAND! VANDBESKYTTELSE UNDER PRES
Silende regn pisker ned på arbejdstøjet. Vand perler af på arbejdsjakken. e.s. vejrbeskyttelsesbeklædning reagerer suverænt over for al slags vand og regnvejr. Med deres test iht. DIN EN 343:2003 har produkterne vist deres værd under simulerede, arbejdstypiske belastninger. Hvis materiale og syninger kan holde til testen, får de certifikat på, at arbejdstøjet opfylder regnbeskyttelsesnormen.

Køb nu - Funktionsoveralls e.s.prestigeengelbert strauss arbejdsoverall
engelbert strauss udtalelser
engelbert strauss arbejdsbeklædning i praksis - selvstændig tømmer

"Når jeg er på montage, opholder jeg mig mange forskellige steder. Jeg arbejder ofte udendørs. Som her i bjergene. Øverst oppe blæser vinden kraftigt. Det sner ofte, og frostgraderne skal også nævnes. Derfor har jeg brug for arbejdstøj, der med flere funktionelle lag understøtter mig på arbejdet. Det skal varme, men også være åndbart - både undertøj, jakke og arbejdsbukser.“

Hvordan plejer jeg mit funktionelle arbejdstøj?

HVORDAN PLEJER JEG MIT FUNKTIONELLE ARBEJDSTØJ?

Arbejdstøj til jobbet skal holde til en del. Den rigtige pleje er afgørende for at bevare arbejdstøjets funktion i lang tid. Her giver vi dig nogle tips til pleje og vedligeholdelse af funktionsbeklædning og arbejdssko med membran samt passende plejemidler.

Vaske- og plejetips til funktionelt arbejdstøj fra engelbert strauss

VASK

Hvordan beholder min åndbare all-weather jakke dens funktion? Ved hvilken temperatur vasker jeg min softshelljakke? Hvordan fjerner jeg genstridig snavs fra min arbejdsbeklædning? Følg altid vasketemperaturen på mærkaten - hvis der ikke er en mærket, skal funktionsjakker og lign. vaskes på skånsomt som muligt (30° C / finvask). Lynlåse og burrelåse skal lukkes før vask, og vaskemaskinen må ikke være for fuld. Skyllemiddel og lignende er tabu! Det fjerner arbejdstypisk snavs effektivt og skåner farver, fibre og applikationer og er derfor velegnet til rengøring og pleje af beklædning i flere farver og kraftige farver og af arbejdstøj med tryk og broderi.

TØRRING

Også når man skal tørre funktionsbeklædning, skal man følge anvisningerne på mærkaten. Generelt kan man sige: Varme har positiv indvirkning på imprægneret beklædning. Det er altså ikke forbudt at tørre vandtæt og åndbart arbejdstøj i tørretumbleren – varmen kan endog være med til at reaktivere effekten af den vandafvisende imprægnering. Produkter, der kan tørretumbles, lægges i tørretumbleren ved laveste trin og tørres ca. en halv time. De må ikke tørres, så de er helt skabstørre. Beklædning, der ifølge mærkaten ikke må tørretumblers, skal have lov at dryppe af og lufttørres.

STRYGNING

De fleste funktionsjakker og funktionsbukser skal ikke stryges. De bliver krølfri, hvis de tørrer på en bøjle eller i tørretumbler og ser flotte ud. Hvis det derimod er nødvendigt at stryge arbejdstøjet, fx funktionelle skjorter, gælder det også her, at varme indvirker positivt på de funktionelle egenskaber. Det er vigtigt at være opmærksom på, at funktionelle tekstiler skal stryges uden damp, og de må aldrig stryges ved for høj varme! Et lommetørklæde mellem tøjet og strygejernet beskytter materialet - vandafvisende imprægnering kan på den måde endog genopfriskes. Fleecejakker bør ikke stryges. Det anbefales at ryste arbejdsjakken kortvarigt og hænge den til tørre efter finvask.

IMPRÆGNERING

Imprægnering af arbejdsbeklædning er det første beskyttelseslag mod fugt, støv og snavs. Det understøtter funktionaliteten på fx vandtætte arbejdsjakker, som udsættes for stærk belastning i form af mekaniske påvirkninger såsom slid, men også for påvirkning fra arbejdstypisk snavs. Efterimprægnering anbefales derfor! Senest når vandet ikke længere preller af overfladen, men efterlader en våd plet, skal funktionelle tekstiler imprægneres igen Afhængigt af intensiteten i brug anbefaler vi at imprægnere all-weather jakker og funktionelle bukser efter al intensiv brug for at forebygge indtrængen af snavs i tekstilerne. Enten med en vaskeimprægnering eller efter vask med en speciel imprægneringsspray til tekstiler.

e.s. imprægnerings-
spray tekstil
-------

PLEJE AF SKO

Åndbare, vandtætte arbejdssko kræver særlig pleje for at bevare funktionaliteten og for at sikre aktiv beskyttelse af skoene. Regelmæssig rengøring, tørring og imprægnering beskytter mod indtrængning af vand, snavs, olie og mod pletter. Samtidig plejes læder og tekstiler. Kraftigt snavs fjernes med det samme med en børste eller en ru klud. Herefter rengøres hele skoen med lunkent vand og/eller speciel rengøringsspray. Våde sko skal tørre langsomt, aldrig ved brug af varmekilder (radiator etc.). Udstopning med sugende materialer (fx. avispapir) understøtter tørringen. Et ekstra par arbejdssko til at skifte med i løbet af dagen er en god idé. Vores specielle skotørrer tørrer alle former for fugt på under 120 minutter ved en tørring med 37 °C varm blæseluft. Dette er skånsomt for skoene. Vi anbefaler at imprægnere arbejdssko og sikkerhedssko med klimamembran regelmæssigt - før første brug og især før første brug af plejemidler.

e.s. imprægnerings-
spray sko
------

e.s. rengørings- og
plejespray sko
------

PLEJETIPS

Daglig brug betyder slitage, derfor skal funktionel beklædning skiftes oftere.

Folder og rynker bør undgås så vidt muligt. Arbejdsbeklædning skal hænges på en god bøjle eller lægges pænt sammen.

Snavs og støv skal så vidt muligt børstes af med en børste, før tøjet vaskes.

Tøjet bør ikke vaskes så ofte. Det er ofte nok at lufte det yderste lag og fjerne overfladisk snavs med en børste.

Brug ikke skyllemiddel! Det begrænser beklædningens åndbarhed

Rigtig pleje af sko

Sko uden pleje