Menu Produkter
da en

e.s. mesterhammer læder

Priser med moms
ekskl. forsendelsesomkostninger

Forsendelsesomkostninger ved engelbert strauss


Allerede fra en vareværdi på 998,75 DKK (med moms) leverer vi gratis. Ligger bestillingen under denne værdi er forsendelsesomkostningerne 61,25 DKK (med moms).

Omkostninger til emballering bæres generelt af virksomheden engelbert strauss .

378,75 DKK
( med moms | uden moms )

fra 3 Stk.: 358,75

fra 6 Stk.: 338,75

Artikel nr.: 5506380
Leveringstid ca. 4-6
hverdage
Bemærk

Angivelse af leveringstiden er ekskl. weekender og helligdage. Leveringstidspunktet for varen afhænger af den valgte betalingsmetode.

Ved forudbetaling modtager du normalt leveringen på hverdage (mandag til fredag), efter at betalingen er registreret.

Ved betaling pr faktura, PayPal og kreditkort/dankort modtager du normalt leveringen på hverdage (mandag til fredag), efter at vi har modtaget din bestilling.

Hvis du ønsker at varen skal påføres broderi, tryk eller lignende, aftales et leveringstidspunkt for den pågældende levering.

Smedet i ét stykke af materialer af højeste kvalitet – til de krævende opgaver! Special lædergreb i flere lag, perfekt tilpaset til håndens form. Lægtehammeren har dermed et unikt holdegreb. Med magnetisk sømholder og poleret overflade. Ekstremt præcist forarbejdede kæber med spids. Ru overflade.


Vægt ca. 950 g.


e.s. mesterhammer læder


e.s. stålhamre er sande mesterværktøjer. Førsteklasses materialer, som lever op til de højeste krav. Stålhamre egner sig til maksimal træk- og optimal slagkraftoverførsel. Greb og hovede er smedet af ét stykke metal og derfor udmærker hammeren sig ved at have en lang levetid. For mere effektivitet slag efter slag.

Ujævn overflade.

Med magnetisk sømholder.


Smedet af ét stykke stål.


Førsteklasses læderetui for uforglemmelig glæde ved arbejdet.