Driftsmidler

e.s. HSS-R metal-spiralborsæt eco

Priser med moms
ekskl. forsendelsesomkostninger

Forsendelsesomkostninger ved engelbert strauss


Allerede fra en vareværdi på 998,75 DKK (med moms) leverer vi gratis. Ligger bestillingen under denne værdi er forsendelsesomkostningerne 61,25 DKK (med moms).

Omkostninger til emballering bæres generelt af virksomheden engelbert strauss .

78,75 DKK
( med moms | uden moms )

fra 3 Blokke: 75,00

fra 6 Blokke: 68,75

19 dele
25 dele
170 dele
Udførelse: 19 dele
Artikel nr.: 5509290
Leveringstid ca. 3-5
hverdage
Bemærk

Angivelse af leveringstiden er ekskl. weekender og helligdage. Leveringstidspunktet for varen afhænger af den valgte betalingsmetode.

Ved forudbetaling modtager du normalt leveringen på hverdage (mandag til fredag), efter at betalingen er registreret.

Ved betaling pr faktura, PayPal og kreditkort/dankort modtager du normalt leveringen på hverdage (mandag til fredag), efter at vi har modtaget din bestilling.

Hvis du ønsker at varen skal påføres broderi, tryk eller lignende, aftales et leveringstidspunkt for den pågældende levering.

Rullevalset spiralbor iht. DIN 338 med cylindrisk skaft til stål med en hårdhed op til 800 N/mm², ikke-jernholdige metaller, sintret stål og støbejern. Takket være sin 118° vinkel kan borespidsen centrere præcist og muliggør en god varmeafledning. Takket være den kegleformede slibning er borene særdeles velegnede til bløde og seje materialer.


Den modstandsdygtige og økonomiske løsning til enkle boringer med håndboremaskine.


Borsæt i metalkassette:
Indeholder 19 dele: hhv. 1 bor fra 1 - 10 mm Ø (stiger med 0,5)


e.s. Metalspiralbor


Åbent resultat. Netop når du borer huller er værktøjet vigtigt fordi: Uanset hvilket materiale du borer i kræver det den rigtige type bor. Standtid og boreresultatet afhænger af materialet og borets beskaffenhed. Derfor tilbyder vi HSS-bor med høj brudsikkerhed og ekstremt præcis boring til forskellige typer af materiale. Undersøg hvilket bor du har brug for så du får fat på det rigtige bor. På den måde får du altid det optimale resultat.

Det særligeStor præcision. Gevindet til de højkvalitative e.s. HSS-G metalspiralbor classic fræses til et metal råemne. Det giver boret en god standtid og særdeles præcis drejning. Det anvendes overvejende i stationære boremaskiner til boring i metal og andet materiale.

118° borespids


God varmeafgivelse ved bløde og robuste materialer.

KeglefladeslibningDen modstandsdygtige og økonomiske løsning til enkle boringer.