Disse profiler kan man stole på - i ethvert terræn! Glat, mudret, vådt is: VIBRAM udvikler såler for de mest ekstreme betingelser. Med ekstremt greb og fremragende fodfæste. Nøjagtig det rette fundament for vores arbejdssko! Perfekt greb, perfekt kontrol, perfekt dæmpning.

Skridsikker, robust og med fleksibel VIBRAM profil - Dette udmærker den nye sikkerhedssko! Udstyret med bedste okselæder, næsten uden syninger.

Den perfekte vinter-arbejdssko! Varmt foret, af okselæder i bedste kvalitet og med ekstremt greb takket være VIBRAM Arctic Grip sål (SRC) - Står fast, selv på våd is!

Denne sikkerhedssko af mikrofiber i høj kvalitet råder over en Vibram sål med godt greb og glidehæmning. Perfekt for mudrede, glatte og våde underlag.

Vandtæt, vindtæt og åndbar - Denne erhvervssko er den perfekte universalpakke for våde og uberegnelige efterårsdage.

Støvle, der er designet for vand: Denne neopren-specialstøvle af 100% vandtæt overmateriale i to udførelser - mid og high.

Barnestøvlen Fides holder ikke bare tør, men også dejligt varm takket være det varmende neopren-skaft! Vandtæt gummi med tekstilfor og såler med greb. Perfekt for våde og kolde dage!