Syngende savblade, massive bjælker, flyvende spåner: Naturmaterialet træ er tæt forbundet med håndværk og oplever i øjeblikket en renæssance. Til alle der med krop og sjæl skaber sande mesterværker i træ: Denne shirt er til jer!

Utrolige præstationer, nye udfordringer hver eneste dag, ofte udsat for ekstreme vejrbetingelser. Byggearbejdernes arbejde kan kun udføres af et robust fåtal af befolkningen. De som hører til den gruppe fortjener den nye Mission Shirt, der viser, at alt er muligt i dette job.
De holder styr på tingene, finder løsninger, når andre tager fejl. Mekanikere sørger dagligt for, at alting fungerer uden problemer. Det kræver det rigtige arbejdstøj, der tager højde for denne ydelse, der ikke synes at være af denne verden.
De små detaljer, indendørs design eller overfladebehandling. Med individuelle ideer og initiativer forvandler maleren et hvilket som helst interiør til noget enestående og giver på den måde mennesker fantastiske steder, hvor de kan føle sig godt tilpas. Shirts, der hylder disse helte, har derfor længe været savnet.
Et idyllisk sted, et harmonisk billede midt i naturen og som oftest skabt ud af ingenting. Hver dag skabes det umulige: Det er anlægsgartnere. Disse shirts og sweats viser, at denne faggruppe hver dag skaber helt nye verdener og gennemfører umulige missioner.
Landbrug er lidenskab. Fra krævende teknik til hårdt arbejde på markerne. Hver dag arbejder de med jordens elementer – og nogle gange kæmper de mod dem. Det kræver shirts, der viser, at udsædvanlige missioner ikke kun finder sted i rummet, men også på markerne her på jorden.
Vand er deres element – de arbejder dagligt med at forstå ny teknologi og løser dagligt umulige situationer. Sådan er VVS´ernes hverdag. Med den nye mission shirt er de klar til nye eventyr – selv i rummet ville denne faggruppe med sikkerhed også holde stand.

Med work´n´play tager vi en tur tilbage til 90´erne: Ægte videospil-legender hyldes på ny med de coole retro farver. Uanset om gamer eller håndværker – her mødes de cooleste egenskaber og outfittet garanterer det næste (style-)niveau.

Menu Produkter
da en
Sammenligningslister
Produktsammenligning
4 / 4 artikel
maks. Antal nået for denne kategori!
Fjern venligst mindst et produkt fra kategorien, for at kunne tilføje nye.
Sammenligningslister
Produktsammenligning
er tilføjet til sammenligningsliste.
Tilføj produkt
For sammenligning af produkter, skal de tilføjes til sammenligningslisten.
Sammenligningslister
Produktsammenligning