engelbert strauss


ROBUST WORKWEAR TIL HÅRDT ARBEJDE - Oplev alle nyhederne til forår/sommer 2018

Nyt stærkt design bringer dynamik ind i e.s. arbejdstøj-verdenen. Gå på opdagelse og oplev en mængde nyheder - uanset om det gælder arbejdstøj, arbejdssko, arbejdssikkerhed eller andet driftsudstyr!

Vi er en af de førende postordrevirksomheder inden for professionelt arbejdstøj og arbejdssikkerhed i Europa. Med knap 30.000 artikler inden for områderne arbejdstøj, arbejdssikkerhed, værktøj, kontorartikler og meget mere sikrer vi vores kunder inden for håndværk, industri og service en pålidelig og komplet forsyning til det daglige arbejde.

Med produkter, vi selv har udviklet, og som målrettet er blevet afstemt efter kravene i de forskellige brancher, tilbyder vi hos engelbert strauss optimale og komplette løsninger til alle individuelle behov. Lige fra arbejdstøj til værktøj har vi inden for hele vores sortiment et stort styktal på lager klar til forsendelse. Fra vores engelbert strauss hovedsæde i Biebergemünd i Hessen sender vi vores e.s. produkter til hele Europa.

Arbejdstøj
Funktionsvest termo stretch e.s.motion 2020
Windbreaker e.s.motion 2020
Bukser e.s.motion 2020

Arbejdstøj fra engelbert strauss

Arbejdstøj, som forener funktion og design: Det er kravet til vores produkter.

Begejstringen for det arbejde, vi udfører hos engelbert strauss, mærker man i særdeleshed i forbindelse med det workwear, vi selv har udviklet. Vi sælger beklædningssystemer, som kan tilpasses til enhver branche. Afstemt efter vores populære basiskollektioner e.s. classic, e.s. image, e.s. active, e.s. prestige, e.s. motion, e.s. vision, e.s.dynashield og e.s. roughtough skaber vi hver sæson nye highlights. Ud fra modulprincippet udvikler vi hele tiden nye, effektive produkter til enhver smag og til forskellige anvendelser. Således tilbyder vi vores kunder den perfekte basis for deres eget individuelle look, som er tilpasset deres firmas Corporate Image.

tilbage