Driftsmidler

e.s. Svejsetang

Priser med moms
ekskl. forsendelsesomkostninger

Forsendelsesomkostninger ved engelbert strauss


Allerede fra en vareværdi på 998,75 DKK (med moms) leverer vi gratis. Ligger bestillingen under denne værdi er forsendelsesomkostningerne 61,25 DKK (med moms).

Omkostninger til emballering bæres generelt af virksomheden engelbert strauss .

218,75 DKK
( med moms | uden moms )

fra 3 Stk.: 208,75

fra 6 Stk.: 198,75

Artikel nr.: 5513488
Leveringstid ca. 3-5
hverdage
Bemærk

Angivelse af leveringstiden er ekskl. weekender og helligdage. Leveringstidspunktet for varen afhænger af den valgte betalingsmetode.

Ved forudbetaling modtager du normalt leveringen på hverdage (mandag til fredag), efter at betalingen er registreret.

Ved betaling pr faktura, PayPal og kreditkort/dankort modtager du normalt leveringen på hverdage (mandag til fredag), efter at vi har modtaget din bestilling.

Hvis du ønsker at varen skal påføres broderi, tryk eller lignende, aftales et leveringstidspunkt for den pågældende levering.

Tang til fastgørelse af profil- eller fladmateriale under svejsning. Hurtigtløsnende greb med fjeder, åbnes med en hånd. Slidstærke fastgørelsesskruer til præcis finjustering af spændvidden og spændtrykket og indspændingstryk. Tangens korpus er fremstillet af mikrolegeret, fast specialstål. Farveægte sprøjtemaling.


Længde: 280 mm
Spændvidde: 60 mm

e.s. Grip-tænger

Udstyr for alle e.s. Grip-tænger:

  • Tanglegeme af mikrolegeret specialstål med høj styrke. Farveægte pulverbelægning.
  • Arm med lynudløsning med returfjeder, åbnes med en hånd ved træk. Slidstærk justeringsskrue til præcis finjustering af spændvidden og spændetrykket.
  • Made in Germany