Driftsmidler

e.s. Teleskopisk magnetløfter

Priser med moms
ekskl. forsendelsesomkostninger

Forsendelsesomkostninger ved engelbert strauss


Allerede fra en vareværdi på 998,75 DKK (med moms) leverer vi gratis. Ligger bestillingen under denne værdi er forsendelsesomkostningerne 61,25 DKK (med moms).

Omkostninger til emballering bæres generelt af virksomheden engelbert strauss .

57,50 DKK
( med moms | uden moms )

fra 3 Stk.: 53,75

fra 6 Stk.: 48,75

Artikel nr.: 5513190
Leveringstid ca. 3-5
hverdage
Bemærk

Angivelse af leveringstiden er ekskl. weekender og helligdage. Leveringstidspunktet for varen afhænger af den valgte betalingsmetode.

Ved forudbetaling modtager du normalt leveringen på hverdage (mandag til fredag), efter at betalingen er registreret.

Ved betaling pr faktura, PayPal og kreditkort/dankort modtager du normalt leveringen på hverdage (mandag til fredag), efter at vi har modtaget din bestilling.

Hvis du ønsker at varen skal påføres broderi, tryk eller lignende, aftales et leveringstidspunkt for den pågældende levering.

Kan være i enhver jakkelomme. Denne teleskopmagnetløfter kan forlænges fra kun 14,5 cm til 66 cm. Så kan du nemt få fat i enhver genstand af metal. Praktisk til mekanikere og elektrikere. Med fastgøringsclip og nål til rengøring af bildele


e.s. Teleskopisk magnetløfter

Teleskop-magnetløfter kan forlænges fra 14,5 cm til 66 cm. Det gør det muligt at nå enhver metalgenstand uden problemer. Praktisk til automekaniker- og elektrikerområdet. Med bæreclip og nål til rengøring af elementer i køretøjet.