Du mærker forskellen hver gang du bruger
værktøjet. Det er skabt til professionelle og
fremstillet med stor omhus.
Kun de bedste materialer er gode nok for, hvis
kun det bedste værktøj er godt nok, kræver
det værktøjsteknologi i bedste kvalitet.

e.s. skiftenøglen "pro" fås i 3 størrelser med lav 4° efterløbsvinkel så du kan skrue uden problemer fås også til vanskelige vinkler. Takket være den nyudviklede 90-tænder-mekanisme kan vinklen finjusteres med 25%. Trods de små tænder opnår nøglen et højt omdrejningsmoment på op til 750 Nm. Dermed ligger den 50% over DIN-normen og løsner skruer på steder, hvor andre må give op.

Ingen plads? Det er ikke noget problem. Den 4º borevinkel gør problemfri og tidsbesparende brug af e.s. skifteskraldenøgle på meget smale arbejdsområder. Takket være den nyudviklede 90-tænders-mekanisme mindskes vinklen sig sammenlignende med almindelige skraldenøgler med fin fortanding.

Løsner skruer på steder, hvor andre for længst har givet op. Trods fin fortandingen med 90 tænder opnår e.s.skifteskraldenøgnen et enormt højt omdrejningsmoment på op til 750 Nm. Dermed ligger den 50% over DIN og løsner skruer på steder, hvor andre allerede for længst har givet op.

Fast forbindelse. Utilsigtet løsning af topnøgle-toppen eller adapteren er forbi. Med blot en tryk kan de sikrede topnøgle-toppe fjernes. Trykknaplåsningen gør det muligt hurtigt at udskifte dem selv med olie på hænderne.

Hvad end det drejer sig dybtliggende møtrikker
og skruer eller vanskeligt tilgængelige steder så
klarer e.s. topnøglen skærene. Den når ind til
steder, hvor almindelige topnøgle slet ikke kommer
hen. Det dybtfræste kuglegreb sørger for et godt
greb omkring toppene. Det gode greb gør løsningen
til en leg selv med olie på hænderne.

Takket være den perfektionerede "pro" profil overføres kraften optimalt til skruens flanker. På den måde sidder e.s. Topnøgle-sæt solidt fast på selv meget brugte skruer og forbedrer grebet.

Den inderste firkant på e.s. Topnøgle-sæt er også udstyret med en "pro" profil: Den forstørrede udsparing skåner hjørnerne på den firkant på værktøjet, der bruges til at fastgøre skruen og den let buede flanke tilfører kraft til fladen.

Perfekt formet af ét stykke smidiggjort
fladmetal. Præcis måltolerance sørger for,
at møtrikker og skruehoveder ikke bliver
beskadiget.

Sikkerhedsovertrækket er testet efter de højeste nationale og internatione testnormer for spænding på op til 1.000 volt.

e.s. Boxxen-systemet er optimalt afstemt efter håndværkernes behov: De enkelte og let transporterbare byggesten er lette at kombinere med hinanden og sammensætte individuelt med omfangsrigt tilbehør.

Hurtigt og præcist værkt for en optimal oplevelse under brug. Udviklet for at sikre brudsikker og ekstrem præcision under boring.

Maksimal energi. Minimal slittage. Professionel boreteknologi i topklasse, udviklet til absolut kraftoverførsel og fremragende arbejdsresultater.

Træbor med intelligente detaljer til en præcis, hurtig og korrekt arbejde i alle typer af træ.

Menu Produkter
Sammenligningslister
Produktsammenligning
4 / 4 artikel
maks. Antal nået for denne kategori!
Fjern venligst mindst et produkt fra kategorien, for at kunne tilføje nye.
Sammenligningslister
Produktsammenligning
er tilføjet til sammenligningsliste.
Tilføj produkt
For sammenligning af produkter, skal de tilføjes til sammenligningslisten.
Sammenligningslister
Produktsammenligning
da en