De er fremtidens helte. Nye ideer og håb som de voksne. Vil man være en champion, skal man starte tidligt. Så megen eufori fortjener arbejdstøj, som også udstråler det! At realisere sig selv og lade store drømme blive til virkelighed – i skolen og når man lærer sig selv at kende – med disse vintage-styles er det ikke længere noget problem!

For at realisere sig selv er det også vigtigt at kunne vise det udadtil. Tøjet skal derfor også udstråle, at man har muligheden for at vælge frit. Med dette workwear forvandles det afslappede skoledress helt enkelt til arbejdstøj, som også kan forvandle den lille håndværker til en ægte professionel – præcis som han gerne vil!

Det er ikke altid lige let at blive stor. Hvis det er hårdt ind imellem, er disse POWERdenim jeans den oplagte ledsager. Den usynlige indvævning af Dyneema®. Det er superfibre. der forvandler et par normale jeans til POWERdenim. Robuste, solide og alligevel fleksible – ganske enkelt: De perfekte jeans til alle små eventyrere, der er på vej ind i voksenlivet.