Driftsmidler

Rengøringssæt Irma II

Priser med moms
ekskl. forsendelsesomkostninger

Forsendelsesomkostninger ved engelbert strauss


Allerede fra en vareværdi på 998,75 DKK (med moms) leverer vi gratis. Ligger bestillingen under denne værdi er forsendelsesomkostningerne 61,25 DKK (med moms).

Omkostninger til emballering bæres generelt af virksomheden engelbert strauss .

1.498,75 DKK
( med moms | uden moms )

fra 3 Stk.: 1.398,75

Artikel nr.: 1513107
Leveringstid ca. 3-5
hverdage
Bemærk

Angivelse af leveringstiden er ekskl. weekender og helligdage. Leveringstidspunktet for varen afhænger af den valgte betalingsmetode.

Ved forudbetaling modtager du normalt leveringen på hverdage (mandag til fredag), efter at betalingen er registreret.

Ved betaling pr faktura, PayPal og kreditkort/dankort modtager du normalt leveringen på hverdage (mandag til fredag), efter at vi har modtaget din bestilling.

Hvis du ønsker at varen skal påføres broderi, tryk eller lignende, aftales et leveringstidspunkt for den pågældende levering.

Rengøringsvogn i høj kvalitet med to spande på hver 25 liter, en presse, 50 cm klapholder med innovativ klapfunktion, skaft (justerbar fra 80-150 cm) og tre moppebetræk. Da der er to spande kan det rene vand med rengøringsmiddel adskilles fra det opsugede snavsede vand. Skydebøjlen kan monteres på begge sider. Moppehylde og ophængskrog kan nemt sættes på i siden og udskiftes ved behov. Den ekstremt stabile og lette kunststoframme er velegnet til professionelle rengøringsopgaver. Inkl.: 50 cm klapholder, skaft, 3 moppebetræk „Natur“.