Workwear - Sporty, funktionelt & modernt


Workwear Funktions arbejdsjakke e.s.dynashield
Workwear Funktionsvest termo stretch e.s.motion 2020
Reflekstøj
Workwear Shorts e.s.vision stretch, herrar
Betalingsmuligheder

PayPal

Kreditkort: VISA / MasterCard / Dankort

Forudbetaling

Faktura 30 dages betalingsfrist

Perfekt eksponering af dit logo

Et professionelt image: perfekt eksponering af din virksomheds CI!

Vi sørger for at forsyne det matchende outfit til dit team med tryk eller broderi - i en samlet bestilling!

Du kan få påført medarbejdernes navne eller en tydelig udgave af dit logo: Sammen med os kan du realisere dine ideer og skabe et perfekt og professionelt image!

Kollektioner med lang levetid

Vores faste kollektioner kan bestilles år efter år. Få glæde af den lange levetid på vores kollektioner og skab et professionelt image for din virksomhed. Det kan bruges mange år ud i fremtiden.

Med vores modulopbyggede produktprogram, kan du sammensætte din helt egen kollektion. De enkelte sæsoners nye farver giver altid mulighed for at give det ensartede look et opkvikkende pift.

Returnering - hurtigt og ukompliceret

Returnering og ombytning: Enkelt og hurtigt!

Sammen med alle pakker følger en returseddel, som udførligt beskriver returforsendelse og ombygning. Du bedes udfylde sedlen og medsende den sammen med din returforsendelse, som skal sendes til:

engelbert strauss ApS Danmark

c/o Parcel4you

Poul Larsens Vej 8C

8600 Silkeborg

Workwear, som overbeviser


Robust og praktisk workwear

Workwear meets lifestyle - frit efter dette motto skaber designerne hos engelbert strauss robust og praktisk arbejdstøj, som gør indtryk med sit design og også vækker opmærksomhed efter fyraften. Som et visitkort af tekstil har moderne workwear de seneste år fået større og større betydning. Et ensartet teamlook virker kompetent og formidler samtidig et professionelt indtryk. Med udviklingen af arbejdstøj efter modulprincippet tilbyder vi mange muligheder for individuelle løsninger, men også når virksomheden satser stort på Corporate Identity. engelbert strauss sørger for at mærke produkterne med dit logo og/eller navn - på den måde kan din virksomheds look stadig udvides med flere farver og designs. Med de populære kollektioner e.s. classic, e.s. image, e.s. active, e.s. prestige, e.s. motion, e.s. vision og e.s. roughtough opfylder vi behovene for specielle produkter fra stort set alle faggrupper og brancher. Dertil passende vejrbeskyttende arbejdsjakker, shirts og sikkerhedssko giver stor frihed til valg af det individuelle look. Også inden for værktøj står e.s. værktøj for kvalitetsprodukter med det rigtige forhold mellem pris og kvalitet. Ud over workwear kan engelbert strauss altså også betragtes som leverandør af førsteklasses værktøj - begge dele kan bestilles på et sted, med bare en bestilling. En stor lagerbeholdning og moderne logistik på mere end 40.000 kvadratmeter muliggør behandling af bestillingen umiddelbart efter, at du har afsendt den.

Vores kernekompetence ligger inden for workwear og nogle af vores produkter som fx. arbejdsbukser e.s. motion er meget populær på tværs af mange brancher. Arbejdstøj, sikkerhedssko, driftsudstyr, værktøj og kontormaterialer fås alt sammen hos os, på den måde gør vi bestillingen så enkel som mulig. Dertil kommer, at det brede sortiment af workwear og arbejdsbeskyttelsesartikler er meget stort. Det rette åndedrætsværn er i mange brancher af afgørende betydning. I kataloget fra engelbert strauss er der en udførlig og overskuelig liste med spørgsmål, som hjælper til at afgrænse, hvilket åndedrætsværn der er det rigtige til dit behov. Inddelt efter de enkelte arbejdsområder og farestoffer findes der her masker anført i tabelform. Der findes alt lige fra billige støvmasker, åndedrætsværn fra Moldex med og uden ventil til partikelmasker, malermasker, halv- og helmasker fra 3M.

Mere om emnet

tilbage