ENGELBERT STRAUSS
OVERSIGT OVER ARBEJDSHANDSKER


Hænderne er dit vigtigste værktøj
- gå ikke på kompromis med sikkerheden


Der stilles mange krav til beskyttelseshandsker.
De skal beskytte mod vejr og vind, mekaniske belastninger, kemikalier osv. Det kan også være vigtigt at beskytte de følsomme overflader på dine varer og produkter. Derudover findes der specialhandsker til forskellige formål, fx skærefaste beskyttelseshandsker og varmebeskyttelseshandsker. Ofte er der flere krav som skal opfyldes på samme tid, ved hjælp af egnede materialekombinationer og fremstillingsmetoder opnås kraven. Vi har inddelt vores sortiment på en overskuelig måde. Du får informationer om, hvilke formål handskerne egner sig til, og hvordan de skal bruges. Det gør det nemmere for dig at vælge de rigtige handsker til den rigtige pris.

Handskerne er behagelige at have på og har en optimal pasform.

engelbert strauss går ikke på kompromis, når det gælder om at beskytte dine hænder!

LÆDERHANDSKER


Arbejdshandsker af læder beskytter mod mekanisk belastning og moderat varme. De egner sig også i nogen grad til arbejde under fugtige forhold og med fedtstoffer og olie.

Arbejdshandsker af ægte læder
• Slidstærke
• Robuste og kraftige
• God mekanisk beskyttelse
• Til groft arbejde

Narvlæder er det mest værdifulde toplæderlag. Den oprindelige hårside, der er let genkendelig på den naturlige, glatte overflade. Narvlæder er modstandsdygtigt over for olie, fedtstoffer og fugt. Derudover er læderet meget fast og smidigt. Det robuste, slidstærke narvlæder egner sig derfor til fint arbejde. Handsker af møbellæder fremstilles også af narvlæder.

Spaltlæder er den del af huden, der vender ind mod kroppen af dyret, og hvor narven er spaltet fra. Det er kendetegnet ved den ru, velouragtige overflade. Handsker af spaltlæder er modstandsdygtige over for varme og kulde, de er slidstærke og sikrer en god beskyttelse af hænderne.

Nappalæder er kendetegnet ved en blød struktur og en god fingerføling. Handsker af nappalæder egner sig optimalt til alle former for arbejde, der kræver fingerføling.

Læderhandsker Spaltlæderhandsker Cooper Læderhandsker med skærebeskyttelse til skovbrug Narvlæderhandsker e.s.roughtough

OVERSIGT OVER DE VIGTIGSTE STANDARDER
FOR ARBEJDSHANDSKER:


Mekaniske risici


Denne kategori af beskyttelseshandsker skal beskytte mod fysiske og mekaniske belastninger forårsaget af slid, knivsnit, indstik, punktering og slagsnit. Belastningerne kan forekomme ved arbejde med metal og træ samt ved arbejde hvor hænderne skal beskyttes mod mekaniske skader. Derudover skal beskyttelseshandskerne også opfylde kravene om elektrisk ledeevne.

Beskyttelseshandsker mod mekaniske risici skal opfylde mindst ét af de testkriterier, der er anført i tabellen.

De snitbestandige arbejdshandsker fra engelbert strauss opfylder de højeste sikkerhedsstandarder.

EN 388:2003


Jo højere tallet er, desto bedre er testresultatet.
x = Der blev ikke gennemført en test for dette kriterium.

EN 388:2016


Jo højere tallet er, desto bedre er testresultatet.
x = Der blev ikke gennemført en test for dette kriterium.

EN 381-7:1999 Skærebeskyttelseshandsker EN 407:2004 Termiske risici EN 374-3:2003 Kemiske risici - enkel beskyttelse EN 374-3:2003 + EN ISO 374-1:2016 Typ C + EN ISO 374-1:2016 Typ B + EN ISO 374-1:2016 Typ A Kemiske risici EN ISO 374-2:2003 + EN ISO 374-5:2016 + EN ISO 374-5:2016 VIRUS Kemiske risici - mikroorganismer EN 511:2006 Beskyttelse mod kulde EN 455-1:2002 AQL

ANBEFALET BRUG AF HANDSKERNE


VI GØR DET NEMT AT TRÆFFE EN BESLUTNING


Vi vil gerne give dig den bedst mulige hjælp i forbindelse med køb af handsker. Det drejer sig jo trods alt om sikkerheden og beskyttelsen af dine hænder, dit vigtigste værktøj.

POÆNGSYSTEM


Drag fordel af vores erfaring og find de passende handsker til dine krav ved hjælp af engelbert strauss poængsystemet.

På hver produktside kan du se den anbefalede brug i produktteksten.

ANBEFALING PÅ GRUNDLAG AF ERFARINGER


Vi har samlet, sammenlignet og vurderet talrige afprøvninger i praksis samt kundeerfaringer og vores egne erfaringer. Alle vores handsker bedømmes ud fra disse resultater. Ud over EN-standarderne giver pointbedømmelsen dig målrettede og pålidelige holdepunkter for vurderingen af arbejdshandskernes anvendelsesområde og beskaffenhed.

Bedømmelsen af vores beskyttelseshandsker gennemføres altid ud fra de samme kriterier: bedømmelsen rækker fra 0 poæng = 'egner sig ikke' til 5 poæng = 'optimalt egnet'. Jo højere poængtallet er, desto bedre egner handskerne sig til det pågældende formål.

Oversigten hjælper dig helt sikkert med at træffe det rigtige valg.

Vi glæder os til at kunne føre dig godt igennem vores omfattende handskesortiment.

VIGTIGT:
Vores poængsystem giver ikke et juridisk bindende udsagn om den faktiske egnethed. De gyldige EN-standarder med kontrol-ID-numre, som tildeles de enkelte arbejdshandsker, giver den bedste information om den pågældende handskes beskyttende egenskaber.

VI GØR DET NEMT
AT VÆLGE DE PASSENDE
BESKYTTELSESHANDSKER


Benyt dig af poængsystemet med filterfunktion i engelbert strauss onlinehoppen


Gør søgningen efter de rigtige arbejdshandsker nemmere. Du kan prioritere de enkelte bedømmelseskriterier med henblik på at finde de handsker, der opfylder netop dine ønsker. Det komplette handskesortiment sorteres, således at de handsker, der står først, har opnået de bedste resultater ifølge din prioritering.

VIGTIGT:
Dette automatisk generede resultat er ikke et juridisk bindende udsagn om den faktiske egnethed. Vær opmærksom på de pågældende EN-standarder med kontrol-ID-numre for de enkelte handsker i den detaljerede visning.

MATERIALEINFORMATIONER
- hvilket materiale egner sig til hvilke formål?