Menu Produkter
Sammenligningslister
Produktsammenligning
4 / 4 artikel
maks. Antal nået for denne kategori!
Fjern venligst mindst et produkt fra kategorien, for at kunne tilføje nye.
Sammenligningslister
Produktsammenligning
er tilføjet til sammenligningsliste.
Tilføj produkt
For sammenligning af produkter, skal de tilføjes til sammenligningslisten.
Sammenligningslister
Produktsammenligning
da en
Herrer | Damer | Børn
Størrelse
Farve
e.s. Kollektionslinjer
1044 Artikler
Flere filtre
Popularitet
1044 Artikler
engelbert strauss Arbejdstøj

Arbejdstøj


Arbejdstøj - fra blåt til High-Tech


Praktisk, funktionel, bekvem? Ja! Trist og tjenlig til udskiftning? Nej!!! Arbejdstøjet skal også være moderne, cool - og helst også individuel. Den tid, hvor arbejdstøjet alene tjente som beskyttelse mod snavs eller til opbevaring af værktøj, er forbi. Erhvervsmode er blevet et følelsesladet tema. Med vores Workwear kollektion har vi bidraget betydeligt til dette.

engelbert strauss Workwear – det er beklædning for mange forskellige anvendelser og krav på jobbet. Kollektioner af kvalitetsmaterialer og egenskaber. Fra super bevægelighed af strækvæv til ekstremt stærkt af canvas-materiale. Med fokus på en intelligent udformning af lommer eller i bevidst reduceret look: Her findes den passende beklædning for håndværk og industri. Den klassiske blå kedeldragt må naturligvis heller ikke mangle i dette sortiment.

Arbejdsbeklædning, så alsidig som arbejdsverdenen

Hvert arbejde er forskelligt - og næsten hvert erhverv har sin egen uniform. Forklæder og kokkejakker er almindelige i gastronomien. Skjorter og enhver form for hvid erhvervsbeklædning hersker på plejeområdet. Og for håndværk og industri? Her er der en helt individuel identifikation for næsten ethvert erhverv.

Håndværkere stiller de højeste krav til deres erhvervsbeklædning. Den skal holde til den hårdeste belastning. Snit og størrelse skal passe, for at sikre en høj komfort. Kvalitets erhvervsbeklædning skal desuden overbevise med et funktionelt udstyr – frem for alt ved lommerne. Naturligvis spiller årstiden, generelt vejret, en afgørende rolle. Hertil kommer modeaspektet. Håndværkerbeklædning skal absolut også have noget at byde på.

Hvordan finder jeg den rette arbejdstøj?


Snit og størrelse


Professionel arbejdsbeklædning skal frem for alt passe perfekt! Form og størrelse er afgørende for komforten. Vores store udvalg i størrelser byder på den rette pasform for alle i teamet - og understøtter perfekt det daglige arbejde!

T-Shirts fra 2 XS til 7XL, op til 60 buksestørrelser, også lang, kort og lave er basis for det perfekte team-outfit.

Ved T-shirts og polos går vi endnu mere ind på de enkelte persontyper med diverse snit. For det der passer en kollega, passer ikke nødvendigvis også en anden. Snittet er afgørende. De forskellige engelbert strauss skjortemodeller regular fit, long fit, slim fit og plus fit udvider kombinationsmulighederne for en individuel stil.

engelbert strauss Snit og størrelse

Hurtigt til den rette størrelse

Vores Størrelsestabel viser hurtigt og overskueligt, hvilke tøjstørrelser du skal bruge for engelbert strauss erhvervsbukser og overtøj. Afhængig af de individuelle kropsmål viser tabellen den passende konfektionsstørrelse med den respektive oversættelse til internationale mål og tommemål. Størrelsestabellen er online tilpasset til hvert enkelt produkt.

Egenskaber for professionel indsats


Det er afgørende at vælge den passende erhvervsbeklædning for den respektive indsats!


Professionel arbejdstøj skal være gennemtænkt i den mindste detalje. En funktionel lommekonstruktion er vigtig for arbejdsbukser til håndværk. Hvert erhverv stiller forskellige krav - og specielle anvendelser kræver specielle egenskaber. Hammerstropper, tommestokslommer, mobilrum, sikkerhedslommer med lynlås, lommer for knæpolstring: Hele udstyret skal være fornuftigt placeret og planlagt. For snedkeren skal det undgås at der kommer spåner i lommerne, ved montage eller automobilindustri er det vigtigt, at beskytte komponenter mod ridser ved åbentliggende lynlåse. En særlig opmærksomhed på lommemontering udgør vores Workwear-Linje e.s.motion. I samarbejde med diverse håndværkskunder blev position, størrelse, udstyr og arangement af lommer defineret.

engelbert strauss arbejdsbukser med polstrede knælommer

Målrettet filtrering

Disse særlige krav kan defineres på forhånd ved hjælp af filrene. Det intelligente filtersystem fungerer som interaktiv rådgiver i online shoppen fra engelbert strauss. Egenskaber som tøjstørrelse, materiale, beskyttende egenskaber, udstyr m.m. kan vælges på forhånd. Beklædningsfilteret optimerer herefter produktudvalget til et erhvervsrettet resultat.

Forskellige materialer - forskellige egenskaber


Råvarer af højeste kvalitet

Arbejdsbeklædning skal kunne mere end almindelig beklædning. Erhvervsbeklædning udsættes for højeste belastning op til 10 timer dagligt. Det kræver endnu bedre stoffer, der er slidstærke og alligevel bekvemme. I vores online-shop finder du erhvervsbeklædning af forskellige stofblandinger. Ekstremt stærkt, højeste slidstyrke eller ultimativt fleksiblet: engelbert strauss kollektionerne er baseret på de mest forskellige krav.

Valget af råvarer er en afgørende faktor ved udviklingen af vores arbejdsbeklædning. Sammensætningen afgør brugen af tøjet. En høj andel af Bomuld, som ved vores kollektion e.s.roughtough sørger for en bekvem, naturlig bærefornemmelse. Workwear med elasthan-andel som vores e.s.dynashield linje er specielt bevægelig. Polyesterblandinger opnår høje ydelsesværdier for slitage og rivestyrke. Vi udvikler praksisorienterede modeller for de forskellige brancher og funktioner. Både ved arbejdsbukser og arbejdsjakker, men også ved Basics som T-shirts, Polo-shirts, Hoodies, Longsleeves & Co byder vi på forskellige stofblandinger og lægger særlig vægt på kvaliteten af råvarerne.

Arbejdsbeklædning for al slags vejr

Erhvervsbeklædning skal være fleksibel og indstille sig efter de skiftende vejrbetingelser. Afhængig af kollektionen tilbyder vi lette, praktiske vindjakker, bekvemme Softshells, vejrfaste regnjakker, vandtætte bukser og funktionelle vinterjakker. Som en del af det personlige sikkerhedsudstyr skal arbejdsbekædning ofte kombineres med sikkerhedsbeklædning i signalfarver for særlige indsatser. Her byder vi også på modeller, der passer til den bestående arbejdsbeklædning. Se fordelene ved de forskellige jakketyper >>

Hvilken kollektion er den rigtige?


engelbert strauss Workwear kollektioner adskiller sig i vægt, snit, stof og udstyr. Ved valget af den rette erhvervsbeklædning for hele teamet er der 2 spørgsmål der skal afklares fra starten: Kan kollektionen leveres for både mænd og kvinder? Findes der respektive vejr-/vintermodeller i sortimentet?

e.s. kollektioner

e.s.classic

Som navnet antyder, er det klassikeren i engelbert strauss erhvervsbeklædning. Ensfarvet optik, afdæmpet look, stærkt 310 g/m² blandingsstof. Forstærkede knæpartier med lommer for knæpolstring.

e.s.image

Fornuftigt og praktisk tofarvet arbejdsbeklædning af slidstærkt 310 g/m² blandingsstof med robuste Cordura® detaljer på mange belastede steder, som f.eks. knæpartier. Med lommer for knæpolstring.

e.s.active

Sportslig og bekvem, dynamisk i snit: Arbejdsbukserne e.s.active er udmærket med kvalitetsmærkning for pasform. Let, slidstærk twill-blanding. Forformede, forstærkede knæpartier med lommer for knæpolstring.

e.s.prestige

Ægte krafter blandt arbejdsbeklædning: Canvas-stof med ca. 304 g/m² stofvægt. Knæpartier af slidfast schoeller® dynatec med lommer for knæpolstring. Praktisk: Arbejdsjakkerne med zip-ørmer kan også benyttes som veste!

e.s.vision

Arbejdsbeklædning for kvinder og mænd. Slankt snit og reduceret til de vigtigste lommer. Bekvemme Softshelljakker eller vejrfaste funktionsjakker – og dit team-outfit er klart. Eksta let Re/Wear TC blandingsstof, ca. 235 g/m².

e.s.motion

Praktisk, moderne, afslappet og cool: Det er e.s.motion. Arbejdsbukser, gennemtænkt til den mindste detalje med lommer, der hvor man har brug for dem. Arbejdsjaker for enhver årstid og vejr, forede bukser for kolde dage og afslappede shorts for sommeren. Stærkt blandingsstof, knæparti af Cordura med lommer for knæpolstring.

e.s.motion 2020

Teamkollektion for hende og ham: Bukser, jakker, veste, skjorter - alt i modefarver, alt i et sportsligt look. Enormt udvalg af størrelser og modeller - og frem for alt højfunktionelle jakker. Med praktisk motion-lommeudstyr. Stærkt blandingsstof

e.s.roughtough

Stabile 3-dobbelte syninger, robust materiale, cool look! Arbejdsbukser af ekstra stærk Cordura-bomuldsblanding - Stoffet for de hårdeste betingelser. Med bekvem zone i knæled og lommer for knæpolstring af diverse forstærkningsmaterialer. Stofvægt ca. 385 g/m².

e.s.dynashield

Arbejdsbeklædning for kvinder og mænd. Sportsligt snit, professionel optik, uovervundet i funktionalitet - tekstiler, teknisk ydelse på højeste niveau. Udviklet specielt for denne kollektion: bXeric® double weave - mere slidstærkt, rivefast, elastisk og bekvemt end nogensinde før. Stofvægt ca. 230 g/m².

Arbejdstøj for kvinder


Med speciel pasform for kvinder og en egen kollektion sigter engelbert strauss målrettet mod ønskerne og kravene til beklædning for kvindelige håndværkere. Kvinder i mandetøj? Det kan man ikke forestille sig i dag! Velbefindende er et krav. Den der giver sig 100% i arbejdet, har også brug for arbejdsbeklædning der sidder 100%!

Modefarver og udvalg

Kollektionen e.s.motion 2020 byder på hele udvalget af modeller, farver og funktioner for kvinder. Bukser i 10 farvekombinationer eller specielt for vinteren med varmt for i 6 farver, overalls, regnbukser, shorts, sportsligt snit og udstyret med mange praktiske lommer og detaljer er motion 2020 bukserne den optimale basis for individuelle kombinationer. Den fuldt elastiske e.s.dynashield kollektion kan også leveres til kvinder - for kvindelige håndværkere, der kræver færre lommer, men mere bevægelsesfrihed.

Arbejdsbeskyttelse - sikkerhed frem for alt!


Brugeren skal frem for alt føle sig godt tilpas, og sikker, i den rette arbejdsbeklædning! Afhængig af arbejdet kan der kræves specielle beskyttelsesforanstaltninger. Beklædning, der beskytter mod varme og flammer eller mod farer ved elektriske lyssbuer, for eksempel. En passende sikkerhedssko, afstemt efter arbejdsområdet, er ekstremt vigtig, for at beskytte foden mod mekanisk indflydelse. Naturligvis hører sikkerhedshjelme, arbejdshandsker, åndedrætsværn og beskyttelsesbriller også til det personlige beskyttelsesudstyr. Det er målet at beskytte den beskræftigede effektivt mod farer og sundhedsrisici. Et centralt punkt i en funktionel arbejdssikring er fareevalueringen hos arbejdsgiveren, der er baggrunden for valget af påkrævede foranstaltninger til beskyttelse o herved det passende personlige beskyttelsesudstyr.

engelbert strauss skærebukser

Certificeret beskyttelsesbeklædning

Under beskyttelsesbeklædning forstås beklædning, der beskytter brugeren mod farer eller risici i forskellige situationer (Kilde: Tyske lovpligtige ulykkesforsikring). Certificeret beskyttelsesbeklædning er underlagt diverse normer afhængig af brugen. For snitbeskyttende beklædning er normen EN 381-5, for advarselsbeklædning normen DIN EN ISO 20471 gældende. DIN EN 343 markerer arbejdsbeklædning med Vejrbeskyttende funktion. Ved denne type erhvervsbeklædning kræves en prøvning på et prøvningslaboratorie. Efter afsluttet prøvning sker der en certificering af beklædningen ved respektive myndighed.

Råd til pleje af arbejdstøj


Begrebet "Erhvervsbeklædning" omfatter de mest forskelligartede dele af arbejdsverdenen. Håndværker-tøj, f.eks. malertøj kræver en anden pleje end erhvervsbeklædning i gastronomi eller på plejeområdet. Hvilken pleje tøjet har brug for, er derfor i første række afhængig af erhvervet, den specifikke brug og den valgte beklædningstype. Vi har et stort udvalg af modeller for de mest forskelligartede brancher i vores sortiment.

Plejeanvisningerne afviger efter produktet, så vores anbefaling er altid at se etiketten med vaskeanvisninger! I beklædning fra engelbert strauss er der indsyet udførlige vaske-, tørre- og -plejeanvisninger. Disse hjælper til korrekt pleje af tøjet.

Logoservice: Reklamer med dit gode navn!


Et professionelt visitkort på tøjet skal være godt planlagt. Vores store udvalg af modeller, snit og størrelser byder dog hver enkelt i teamet på den perfekte basis for personlig velbefindende look i Team-ID. Højkvalitets reklameeffekt ved påtryk eller syning på din erhvervsbeklædning sørger for en genkendelse og en faglig korrekt optræden. Vores interne rådgiverteam råder over den nødvendige erfaring og understøtter dig gerne ved opsætning af dit firma-outfit. På vores Forædlingsside har vi samlet de forskellige muligheder for reklame samt mange nyttige informationer for de enkelte processer.

Logoservice: Reklamer med dit gode navn!
Mere
Mindre

Engelbert Strauss ApS

Tlf
70 20 91 18
Fax
70 20 91 19

Sprogvalg

da en
Alle priser ekskl. forsendelsesomkostninger ved bestilling under beløbet 998,75 kr..
Alle priser ekskl. lovpligtig moms ekskl. forsendelsesomkostninger ved bestilling under beløbet 799,00 kr..