Bæredygtighed

- for os betyder det, at sociale, økologiske og økonomiske aspekter går op i en højere enhed. Vi tager ikke kun ansvar for vores handelsaktiviteter, men også for de mennesker og nærområder, som er involverede i produktionen. Det ligger os som varemærkeproducent og familievirksomhed meget på sinde og er for os en forudsætning for at have succes på lang sigt.

Resultatet af vores bestræbelser på at skabe gode arbejdsforhold i produktionen smitter af på det

sociale miljø

Din kontakt i tilfælde af spørgsmål:
bæredygtighed@engelbert-strauss.dk

PRODUKTER
Sikkerhed, bæredygtighed og fairness er vigtige aspekter i vores forståelse af produktkvalitet. I forbindelse med den løbende optimering af vores produkter er vi hele tiden på udkig efter bæredygtige materialer.
Mere >
PRODUKTION
Vi betragter et humant arbejdsmiljø på fabrikkerne samt en skånsom omgang med naturen som helt grundlæggende i forbindelse med fremstillingen af vores produkter.
Mere >
Miljø
Lige fra valget af råstoffer og materialer og til fremstillingen af produkterne, logistikken og bortskaffelsen af emballage udvikler vi løbende for at finde frem til nye metoder og ideer, der er skånsomme for miljøet.
Mere >
Samfund
På baggrund af vores forretningspraksis ønsker vi at yde et godt bidrag til samfundet. Fokus ligger på uddannelsesarbejdet i udviklings- og vækstlande.
Mere >