luk

HVOR KOMMER ARBEJDSBUKSERNE EGENTLIG FRA?


Sidste år producerede vi vores produkter i 31 forskellige lande i hele verden - både i Europa, i Asien og i Afrika. Størstedelen af produkterne fremstilles hos vores partnere i Asien. Vi har samarbejdet med de fleste af vores partnervirksomheder i mange år og vi har et godt og tillidsfuldt samarbejde.

I Laos, Bangladesh og Vietnam producerer vi langt over halvdelen af vores engelbert straus arbejdsbeklædning. Nogle af fabrikkerne producerer udelukkende artikler for engelbert strauss. Derudover er også Kina, Tyrkiet og Italien blandt de lande, hvor vi producerer mange varer. I de markede lande på kortet får vi syet tøj, hvor størstedelen af produktionen finder sted. Her forarbejdes enkelte materialer som stof, knapper og lynlåse til et færdigt produkt.

Fair Wear Foundation

I efteråret 2016 trådte vi ind i Fair Wear Foundation. Det er organisationens mål at forbedre arbejdsbetingelserne i tekstilindustrien.

Produktion med mangeårige partnere

De gode og meget værdifulde partnerskaber har udviklet sig over årene. I nogle tilfælde er der til og med opstået personlige venskaber. Tillid og kontinuitet giver os mulighed for fortsat at udvikle produktionsbetingelserne.

Råstoffer og tråd

Førsteklasses råstoffer er udgangspunktet for en god produktion. Det allervigtigste er, at vores stoffer har en høj teknisk ydeevne: en lang levetid, beskyttelsesudstyr, solidt materiale, fleksibilitet, åndbarhed, komfort for brugeren. Derfor udvikler vi ofte selv vores stoffer.

Farveproduktion

Farvevalget har stor betydning for arbejdsbeklædningen. Derfor udvikler vi selv vores farverkoncepter.

Vævningen

Trådene væves sammen til en stofbane. Der foretages kvalitetstjek direkte ved maskinen.

Snit og syninger

Et produkt er sammensat af mange forskellige dele. Et par bukser har et par e.s. arbejdsbukser for eksempel omkring 100 enkeltdele. Når bukserne syes sammen er præcision af stor betydning.

Kontrola kvality

Naše výrobky kontrolujeme během celého výrobního procesu – neboť naším požadavkem je nejvyšší kvalita.

Menu Produkter
da en
Sammenligningslister
Produktsammenligning
4 / 4 artikel
maks. Antal nået for denne kategori!
Fjern venligst mindst et produkt fra kategorien, for at kunne tilføje nye.
Sammenligningslister
Produktsammenligning
er tilføjet til sammenligningsliste.
Tilføj produkt
For sammenligning af produkter, skal de tilføjes til sammenligningslisten.
Sammenligningslister
Produktsammenligning