Menu Produkter
da en

e.s. naverbukser Cordura-Super stræk, uden svaj

Priser med moms
ekskl. forsendelsesomkostninger

Forsendelsesomkostninger ved engelbert strauss


Allerede fra en vareværdi på 998,75 DKK (med moms) leverer vi gratis. Ligger bestillingen under denne værdi er forsendelsesomkostningerne 61,25 DKK (med moms).

Omkostninger til emballering bæres generelt af virksomheden engelbert strauss .

668,75 DKK
( med moms | uden moms )

fra 3 Stk.: 628,75

fra 10 Stk.: 598,75

regulær
|
lang
|
kort

C42
C44
C46
C48
C50
C52
C54
C56
C58
C60

Størrelse: Herrer C42 | Damer C32
Størrelser vurdering:
mindre passende større
Artikel nr.: 82488
Kan leveres fra ca.
uge35
Bemærk

Angivelse af leveringstiden er ekskl. weekender og helligdage. Leveringstidspunktet for varen afhænger af den valgte betalingsmetode.

Ved forudbetaling modtager du normalt leveringen på hverdage (mandag til fredag), efter at betalingen er registreret.

Ved betaling pr faktura, PayPal og kreditkort/dankort modtager du normalt leveringen på hverdage (mandag til fredag), efter at vi har modtaget din bestilling.

Hvis du ønsker at varen skal påføres broderi, tryk eller lignende, aftales et leveringstidspunkt for den pågældende levering.

Her er der ikke noget, der strammer - Cordura®*-forstærkninger!
Takket være stretchmaterialet tilpasser det robuste materiale til dobbelt pilot sig alle bevægelser under arbejdet, her er der ikke noget, der strammer. Den ergonomiske pasform i moderne jeansfacon kombineret med forstærkede lommekanter og knælommer af slidstærkt CORDURA®* giver en bekvem og samtidig holdbar kombination. De passende knæpuder er fleksible, giver efter, når du ligger på knæ og generer ikke, når du går. Optimeret talje med traditionelle metallynlåse og to knapper indvendigt. To skrålommer og to tommestoklommer, en baglomme med klap og knap. Normal fodvidde uden svaj.


Materiale: 98 % bomuld / 2 % elastan (ca. 375 g/m²).
Kan vaskes ved 40 °C.


Bestil samtidigt!- Knæpuder

Ekstra norm grundet brug af knæpolster
Knæbeskyttelse til arbejde på knæ

Arbejde på knæ - det betyder enorm belastning for dine knæ. Det betyder fare for kroniske lidelser og skader forårsaget af genstande på underlaget/jorden. Beskyt dine knæ mod farerne.


Sådan sikrer du knæbeskyttelse:

Disse bukser lever op til kravene om "knæpolstring til arbejde på knæ" type 2, ydelsestrin 1 iht. DIN EN 14404:2004+A1:2010 i kombination med de dertil certificerede e.s. knæpolstring - se datablad ovenfor.

*Vigtigt: CORDURA® ikke egnet til arbejde med åben ild.