Overblik over serigrafi


Særligt billigt ved store bestillinger!
Til shirts, forklæder og regntøj.

Med serigrafi kan dit firmalogo påføres i stort set alle størrelser og farver. Serigrafi er særligt velegnet til hvide og farvede beklædningsstykker samt kogeægte farver og også til hygiejnebeklædning, fx forklæder. For at kunne gengive farverne optimalt påføres der et hvidt dæk lag på mørke (farvede) tekstiler under dit logo. Således sikres det, at din reklame fremstår i de rigtige farver på mørk (farvet) baggrund.

Serigrafi


Serigrafi gør det muligt at påføre individuelle motiver i de ønskede farver og former til overkommelige priser. Der er ingen grænser for dine muligheder!

For at kunne gengive farverne optimalt påføres der et hvidt dæklag på mørke (farvede) tekstiler under dit logo. Således sikres det, at din reklame fremstår i de rigtige farver på mørk (farvet) baggrund.

Få individuelt serigrafitryk på dine T-shirts, sweatshirts og poloer samt forklæder og regntøj.

Leveringstiden ligger på ca. 2-3 uger efter ordreafklaring.

Har du yderligere spørgsmål? Vi hjælper dig gerne! Spørgsmål vedrørende individuel reklame på din beklædning besvarer vi gerne personligt på tlf.

70 20 91 18

Vi hjælper dig personligt!

Drag nytte af vores erfaring og udform sammen med os dit personlige visitkort på tøjet. Sammen med os bliver dit CI helt rigtigt.

Lad os rådgive dig - individuelt og uforpligtende.

70 20 91 18

Vi glæder os til at høre fra dig!

Menu Produkter
da en