Menu Produkter
Sammenligningslister
Produktsammenligning
4 / 4 artikel
maks. Antal nået for denne kategori!
Fjern venligst mindst et produkt fra kategorien, for at kunne tilføje nye.
Sammenligningslister
Produktsammenligning
er tilføjet til sammenligningsliste.
Tilføj produkt
For sammenligning af produkter, skal de tilføjes til sammenligningslisten.
Sammenligningslister
Produktsammenligning
da en
Størrelse
Farve
e.s. Kollektionslinjer
Materialets egenskaber
25 Artikler
Flere filtre
Popularitet
25 Artikler

FLEECEJAKKER


Fleecejacken für Herren von engelbert strauss

FLEECEJAKKER


Fra våde morgener på værkstedet til kølige sommermorgener på stilladset – fleecejakker er en pålidelig ledsager både indendørs og udendørs hele året rundt. Fleece holder dig varm, det er utroligt let og behageligt. Selv når arbejdet får sveden til at drive, sørger det åndbare materiale for behagelig temperaturudligning og holder brugeren tør indefra. I engelbert strauss´ webshop er der et stort udvalg af fleecejakker. Find den rigtige til dine behov og find ud af alt vigtigt vedrørende materialet, materialets egenskaber, kombinationsmuligheder og den rigtige pleje.

Hvad er fleece overhovedet?


Fleece består af 100 % polyester og er nummer 1 på listen over kuldebeskyttende materialer. Det består normalt af en opruet overflade, som sørger for, at tøjet er behageligt at bruge. De fine kunststoffibre lukker luften ind og er utrolig god til at holde på kropsvarmen og til at arbejde klimaregulerende. Samtidig vejer den ikke særlig meget. Fleece har en lang levetid, er let at holde og tørrer hurtigt. Selv efter regnvejr på byggepladsen er jakken igen klar til brug morgenen efter. Alsidigheden gør den til den ideelle løsning til samtlige udendørs aktiviteter.

Hvilke jakker passer til mig?


Fleece er ikke bare fleece. Grundlæggende er det sådan at, hvis grundmaterialet er det samme, så er den tykkere fleece den varmeste. Der er mange andre forskelle end bare stoftykkelsen. Spændvidden rækker fra mikrofleece til langluvet fiberpels fra funktions- til premiumfleece og hver variant opfylder forskellige kriterier.

Let, lettere, mikrofleece

Grundlæggende udmærker alle fleecejakker fra engelbert strauss sig ved sin lethed. Tekstiler med dryplexx® micro-materiale er blandt letvægterne, som f.eks. Mikrofleece jakke dryplexx® micro. Trods ringe vægt varmer jakken med moderne snit godt takket være luftpolstringen, der dannes i fleecens luv. Det klimaregulerende materiale er desuden vindafvisende og beskytter mod afkøling og træk.

Friskhed takket være temperaturudligning

Tunge materialer skal slæbes frem og tilbage – mange sveddrivende dage på jobbet minder om hård sportstræning. Enhver, der har en hård arbejdshverdag, har brug for en jakke med effektiv temperaturudligning for at forblive tør og frisk. engelbert strauss-produkter fra FIBERtwin® ISOLATION-familien tilbyder med sin helt specielle overfladestruktur og fibrene med åbne porrer en fremragende åndbarhed kombineret med god varmeisolering. For eksempel lader flecejakken e.s. motion 2020 klimatiserende luft trænge ind udefra samtidig med, at den holder på kropsvarmen. Den hurtigttørrende jakke overbeviser også med mange praktiske detaljer: i brystlommen, side- og inderlommen er der rigeligt med plads til notater, oversigter, nøgler med mere. Til alle der også vil beskytte hovedet mod kulde anbefaler vi fleece-jakkemodellen fra e.s.motion 2020 med hætte – en fleece hoody med volumenregulerende hætte.

Spændende kombination

Fleecejakker fra engelbert strauss er varme og åndbare. Hvis du er på udkig efter denne egenskab, men foretrækker et sportsligt look, så er hybrid-hættestrikjakken e.s.motion ten det helt rigtige. Med en kombination af strikkede og quiltede områder er den meget mere end blot en klassisk sweater og sikrer meget stor fleksibilitet. De meget fleksible gennemgående strikkede ærmer og sider sørger for ubegrænset bevægelighed, der står i kontrast til vatteringen omkring kroppen, uden at gå på kompromis med varme og åndbarhed. Strikkanten ved ærmer og den nederste kant samt den quiltede hætte komplementerer den perfekte blanding af komfort, design og funktion.

Er du udenfor i alt slags vejr?

Med kombinationen mellem din herre-fleecejakke og det vejrbeskyttende lag fra engelbert strauss er du godt væbnet mod den voldsomme vind. Der er dog også andre fleecejakker, der uden yderligere lag beskytter godt og grundigt mod vinden. Det gælder for eksempel funktionsfleece jakken dryplexx® wind. Det kraftige stof er vindtæt og alligevel åndbart, så det er slut med at fryse. Strukturen med de åbne porrer sørger i den forbindelse for en behagelig temperaturudligning. Takket være et Teflon®-lag preller snavs og vand helt enkelt af overfladen. Praktiske lommer, lynlås foran med vejrbeskyttende stof og lukning med snøre ved den nederste kant afrunder vindbeskyttelsen.

Varm og alligevel fleksibel – kan det lade sig gøre?

Hvis du skal arbejde ved kolde temperaturer, må du klæde dig varmt på. Samtidig må en jakke ikke begrænse din bevægelsesfrihed. Jakkerne fra engelbert strauss mesterer uden problemer dette. Jakken thermaflor e.s.dynashield er for eksempel yderst fleksibel i alle retninger med sin 4-vejs-stretch-egenskaber. Takket være FIBERtwin® thermaflor er den påført et vandafvisende lag udenpå, mens en kraftig fiberpels-kerne også varmer behageligt indefra. Brugen af bXeric® double weave holder stand mod selv de hårdeste belastninger.

Alle fleecejakker i engelbert strauss´webshop fås i mange forskellige farver og størrelser. Ud over herre-fleecejakker finder du her også dame-fleecejakker samt modeller til børn.

Hvordan plejer jeg min fleecejakke bedst?


Som udgangspunkt lader fleecejakker sig let vaske i vaskemaskinen. Dog er der nogle punkter, der er værd at lægge mærke til for at undgå dannelse af knuder eller sammenfiltring. Først og fremmest er det vigtigt, at du følger anvisningerne på plejeetiketten. Her finder du de vigtigste informationer vedrørende pleje af dit tøj. Tøm alle lommer før vask, luk alle lynlåse og vend vrangen udad på jakken. Undlad at bruge skyllemiddel eftersom det får fibrene til at klæbe sammen og begrænser jakkens åndbarhed. Hvis det er muligt, så vælg et program med begrænset centrifugering. Efter vasken anbefales det at hænge jakken op og lade den tørre helt naturligt. På den måde kan du have glæde af din yndlingsjakke i mange år.

Hvordan kombinerer jeg min fleecejakke?


Takket være de gode isoleringsegenskaber samt de temperaturudlignende egenskaber udgør fleece- og strikjakken et ideelt varmelag til den funktionelle arbejdsbeklædning. Indtrængning af vind bremses og nedkøling af kroppen samt muskulatur forhindres. Mens den gemmer på kroppens egen varme, leder varmelaget fugtigheden udad og videre til det næste lag. Hvad egner sig bedst som vejrbeskyttende lag, og hvilken basisbeklædning egner sig bedst i kombination med din fleecejakke?

Det rigtige nedenunder

Om T-shirt, Polo-shirt eller longsleeve: Funktionsbeklædning egner sig bedst som basislag. Den ligger direkte på huden, opsuger fugtigheden og transporterer den effektivt væk fra kroppen. Selv hvis arbejdet kan minde om sportslig aktivitet sørger den for, at kroppen forbliver tør. Sammen med fleecejakken udgør basislaget en suveræn kombination.

Så er du godt væbnet mod alt slags vejr

For også at sørge for optimal beskyttelse i alt slags vejr skal fleecejakken have et vejrbeskyttende lag. Den opsuger fugtigheden fra de underliggende lag og transporterer den ud til overfladen, hvor den fordufter. Hvad end det er i form af en softshellvest eller en regnjakke: Hos engelbert strauss finder du online en lang række gode produkter, du kan kombinere med din yndlingsjakke. Mix- & Matchfunktionen på den pågældende produktside hjælper dig til at finde det perfekte outfit. På den måde bliver fleecejakken også udenfor hurtigt til en helårs-allround-jakke.

Mere
Mindre

Engelbert Strauss ApS

Tlf
70 20 91 18
Fax
70 20 91 19

Sprogvalg

da en
Alle priser ekskl. forsendelsesomkostninger ved bestilling under beløbet 998,75 kr..
Alle priser ekskl. lovpligtig moms ekskl. forsendelsesomkostninger ved bestilling under beløbet 799,00 kr..