Menu Produkter
Sammenligningslister
Produktsammenligning
4 / 4 artikel
maks. Antal nået for denne kategori!
Fjern venligst mindst et produkt fra kategorien, for at kunne tilføje nye.
Sammenligningslister
Produktsammenligning
er tilføjet til sammenligningsliste.
Tilføj produkt
For sammenligning af produkter, skal de tilføjes til sammenligningslisten.
Sammenligningslister
Produktsammenligning
da en
Størrelse
Farve
e.s. Kollektionslinjer
Materialets egenskaber
24 Artikler
Flere filtre
Popularitet
24 Artikler
Funktionsunterwäsche von engelbert strauss

FUNKTIONSUNDERTØJ


Slæbe og slide hele dagen uden at huden bliver svedig og irriteret – når det drejer sig om valget af arbejdsbeklædning er der mange gode grunde til at satse på funktionsbeklædning, når du vælger undertøj. Og hvis du tænker på farfars lange underbukser, når du tænker på undertøj, så kan du godt slappe af: I dag ser funktionsundertøj langt mere smart ud og det kan langt mere.

Takket være de fremragende fugtabsorberende egenskaber understøtter de basislaget, der ligger direkte på huden, og understøtter kroppens naturlige klimamekanisme. Den optagede sved kan ”fordampe” fra overfladen eller sendes direkte videre til det næste lag beklædning. Det gør det muligt at regulere kropstemperaturen selv ved hårdt fysisk arbejde. Samtidig tørrer funktionsundertøj hurtigt og forhindrer ubehagelig afkøling, når du holder en kaffepause. engelbert strauss tilbyder et stort udvalg af funktionsundertøj til damer og herrer.

Hvilke materialer udfylder hvilke funktioner?


Åndbarhed, hurtigttørende, klimaregulerende, lufthæmmende: Kravene til godt funktionsundertøj er høje. Merinould og forskellige typer af kunstfiber har vist sig at være velegnede materialer. De optager fugtigheden og sørger for et behageligt, sundt klima for kroppen – både ved udendørs- og indendørs aktiviteter. Ud over de mange ligheder er der også en lang række forskelle.

Top! Funktionsstærke kunstfibre

Funktionsundertøj af kunstfibre som polyamid, polyester og elastan kan på grund af følgende egenskaber anvendes i mange sammenhænge:

 • transporterer hurtigt fugtighed væk fra kroppen
 • køller og tørrer meget hurtigt
 • optimal ved høj fysisk belastning
 • åndbar
 • let og fleksibel
 • behagelig at have på

Ren natur: Funktionsundertøj af merinould

Merinould er en særlig fin og blød type af fåreuld. Takket være den høje andel af luft har ulden fra merinofår nogle helt særlige isolerende egenskaber:

 • varmer når det er koldt / køler ved høje temperaturer
 • åndbar
 • får ikke huden til at klø
 • kan optage op til en trejdedel af sin egenvægt i fugtighed uden at det føles fugtigt
 • antibakterielt
 • lugthæmmende (skal ikke vaskes så ofte)

Hvad skal jeg tage højde for, når jeg vælger mit funktionsundertøj?


Både om morgenen på byggepladsen og når jeg dyrker sport: funktionsundertøj er en pålidelig ledsager, når sveden driver. Det holder dig tør og varm. Du vælger hvor varmt det skal være. Med e.s.clima concept tilpasser du helt enkelt varmeniveauet til dit arbejdsområde og den ønskede temperatur. Dit personlige velbefindende er det vigtigste kriterium, når du vælger det rigtige funktionsundertøj.

Sådan fungerer e.s.clima concept

e.s. clima concept

Skal det være særligt let?

Funktionsundertøjet fra engelbert strauss udmærker sig generelt ved sit lette materiale, der er let at have på. Særligt let er herre e.s. funktions T-shirten basis-light. Uanset om det er til arbejdet i beskyttede indendørs rum eller om sommeren udenfor så holder den kropsnære pasform dig tør og frisk – også hvis temperaturerne stiger.

Varmt men ikke brændende…

e.s. funktionsundertøj klarer uden problemer spagatten mellem varmeisolering på den ene side og åndbarhed på den anden side. For eksempel sørger e.s.funktions long pants basis-varm for en behagelig klimaoplevelse for herrerne. Med den høje stretchandel og det bløde inderstof FIBERtwin® BASIS holder buksernes komfort stand med funktionaliteten. Og hvis du gerne vil lave et sæt ud af det: Med til basis serien hører også korte og lange shirts.

Anstrengende arbejde ved kolde temperaturer?

Også ved lave temperaturer kan arbejdet være meget sveddrivende og lige så anstrengende som at dyrke sport. Det kræver stoffer med maksimal klimakomfort. Den præstationsstærke FIBERtwin® clima-pro vævning er særdeles åndbart og sørger for fremragende transport af fugtigheden. Samtidig forhindrer den ru og godt isolerende inderside i e.s.funktions-T-shirten clima-pro – varm til herrer at musklerne køles. Den utroligt fleksible kropsnære form og den sportslige og dynamiske søm sørger for maksimal bevægelseskomfort – topydelsen er sikret.

På udkig efter en naturlig allrounder?

Merinould er ikke længere kun for sportsudøvende og outdoor-fans, men også i arbejdsverdenen har de funktionelle naturfibre for alvor indfundet sig. Fordelen: Vævningen tilpasser sig kroppens klima og er derfor ideel til alle slags temperatur. Funktionsundertøj af merinould, som f.eks. e.s.Longsleeve Merino til herrer, isolerer når det er koldt og køler, når du arbejder fysisk hårdt. Det fås både som shirt, long-pants og som sæt: Den åndbare naturfibervævning holder brugeren tør og sørger for både tør, hudvenlig og lugthæmmende komfort under brug.

I engelbert strauss´ onlineshop finder du kortærmede og langærmede samt funktions long-pants til alle varmetrin og i alle materialer. varmetrin og materialer. Ud over modellerne til herrer finder her også funktionsundertøj til damer.

Hvordan skal funktionsundertøj side?


Det vigtigste er, at du føler dig godt tilpas. For at undertøjet kan opfylde sin funktion skal det gerne ligge tæt ind til kroppen også efter flere dages brug. Netop når jobbet minder om krævende sport, hvor sveden løber så lyder reglen: jo smallere pasformen er, desto bedre kan basislaget optage fugtigheden og jo bedre kan varmen isoleres. Funktionsundertøj bør hverken stramme eller på anden måde være ubehageligt at have på.

Vores råd: Hvis din hud reagerer følsomt så er for eksempel e.s. funktions longsleeves seamless -varm til herrer et godt valg. Moderne strikteknologi muliggør en produktion stort set uden sømme, som forhindrer ubehageligt tryk og irritation af huden. Det sørger så igen for størst mulig bevægelsesfrihed og fleksibilitet. Samtidig optager shirten takket være det ru stof på indersiden al fugtighed. Fugt afgives direkte til ydersiden, hvor den fordeles over hele fladen og hurtigt fordufter. FIBERtwin® clima-pro teknologien er desuden meget luftig og muliggør således en god cirkulation af kropsvarmen og frisk luft.

warmes Funktions Longsleeve ohne Nähte von engelbert strauss

Hvordan vasker jeg mit funktionsundertøj rigtigt?


Funktionsundertøj ligger tæt ind til kroppen og bliver en slags ny hud og derfor er plejen særlig vigtig – heldigvis er det også meget let uanset om det er af natur- eller kunstfibre:

 • kan masinvaskes (til dels op til 60 grader)
 • Bemærk plejeetiketten
 • Brug ikke skyllemiddel
 • Ingen håndvask af merinould (for stor mekanisk spænding)
 • Lad undertøjet lufttørre efter vask
 • Lad merinofiberprodukter tørre liggende

Lag for lag: perfekt kombineret funktionsundertøj


Funktionsundertøj som basislag er essentiel for alt arbejdsbeklædnings funktion. Hvis undertøjet suger fugtighed til sig, klæber ind til kroppen og ikke videregiver fugtighed udad så hjælper de ydre lag tøj ikke meget. Et funktionelt beklædningssystem begynder altså allerede ved undertøjet og er opbygget som et løg.

Det gælder at flere tynde lag bæres oven på hinanden og skærmer bedre mod kulden end ét tykt stykke stof. Åndbarheden sørger for god fugtighedstransport og en behagelig tør følelse – fra basislaget til varmelaget og helt ud til det yderste vejrlag.

Til fødderne: Klimaregulerende takket være funktionssokker

Vores fødder bærer os igennem hele arbejdsdagen. Derfor skal også de være pakket godt, tørt og godt klimatiseret ind. For selv de bedste membran-sko støder med sin åndbarhed på en grænse, hvis strømperne er gennemblødte. Funktionssokker er derimod åndbare og lugthæmmende. Fra kølende til meget varme og uden kompressionsfunktion – du finder den helt rigtige løsning til alle behov. For en behagelig kropsfølelse fra top til tå.

Varmelaget – en stærk partner på kolde dage

Ved lage temperaturer isolerer varmelaget. Det hjælper med at forhindre afkøling af krop og muskulatur. Samtidig Optager den fugtigheden i basislaget og fører det ud til overfladen. Om fleece- eller strikjakke: I e.s. onlineshop finder Du mange kombinationsmuligheder, der sørger for behagelige temperaturer.

Godt væbnet med et vejrlag

Regn, sne, tåge – Hvis du arbejder udendørs skal du indstille dig på al slags vejrlag. Vejrlaget afværger indtrængning af vand og vind mens det samtidig transporterer fugtigheden fra de nedre lag udad, hvor de fordamper. Udvalget strækker sig fra regnjakke og softshelljakke til funktionsbukser.

Mere
Mindre

Engelbert Strauss ApS

Tlf
70 20 91 18
Fax
70 20 91 19

Sprogvalg

da en
Alle priser ekskl. forsendelsesomkostninger ved bestilling under beløbet 998,75 kr..
Alle priser ekskl. lovpligtig moms ekskl. forsendelsesomkostninger ved bestilling under beløbet 799,00 kr..