Skærebeskyttelsesbukser fra engelbert strauss til skoven i henhold til EN 381-5 og KWF -testet af professionelle


Skærebeskyttelsesbukser beskytter benene mod skader, når du arbejder med kædesaven. Testet i henhold til EN 381-5, skærebeskyttelsesklasse 1, form A, beskytter bukserne ved en kædehastighed på op til 20 meter per sekund på de udsatte steder: Fra hoften og ned til anklen er der på forsiden indarbejdet et rivefast materiale i flere lag bestående af meget lange og fine tråde mellem overstof og for. Så snart kædesavens kæde skærer igennem overstoffet, fastholder trådene saven i det skærebeskyttende lag. Det lægger sig omkring savens kæde og blokkerer den. Tilsynsrådet for skovarbejde og udstyr til skovarbejde ("Das Kuratorium für Waldarbeit und Forsttechnik") i henhold til EN-Norm 381-5. Efter afslutning af testen går produkterne videre til testning i praksis. Denne testning indebærer, at skovarbejdere bruger bukserne dagligt i et år og efterfølgende evaluerer bukserne. Hvis også denne test har et positivt resultat, bliver produktet FPA-godkendt og tildeles det professionelle KWF- segl. Skærebeskyttelsesbukserne fra engelbert strauss har desuden et ergonomisk snit og ser sportslige og smarte ud. Det moderne stretch-stof garanterer stor bevægelsesfrihed - også når kravene er høje. Anvendelsen af high-tech tråd og -funktioner i vores skærebeskyttende tøj giveroptimal komfort. Ventilationsåbning med lynlås bag på låret i hele engelbert strauss´ skærebeskyttelses-kollektion sørger for ekstra ventilation, hvis det ønskes. Det store udvalg af størrelser med både store og små størrelser garanterer, at bukserne sidder optimalt, og at de har den rigtige pasform.

Især skærebeskyttelsesbukserne til skovarbejde e.s. vision cross sikrer den allerhøjeste komfort, når du er på arbejde og beskytter optimalt. Takket være den innovative, diagonale placering af de otte skærebeskyttende lag, er indlæggene særdeles elastiske og sørger for en større skærebeskyttende radius. Sammen med det fleksible yderstof af bXeric®-materiale giver det en ubegrænset bevægelsesfrihed.

 

Skærebeskyttelsesbukser – lette at holde, effektiv beskyttelse


Til engelbert strauss skærebeskyttende beklædning anvendes der udelukkende robuste materialer, som er lette at holde. Med brugen af fleksible materialer sikrer vi stor bevægelsesfrihed. Desuden lægger vi ved vores beskyttelsestøj til skov- og træarbejde stor vægt på, at udforme en komfortabel talje ved at anvende elastiske dele. For at komfort og design også får en lang levetid, bør du regelmæssigt vaske dit skærebeskyttelsestøj. Kraftigt snavs fjernes straks efter brug. Ellers vaskes skærebeskyttelseshukserne i vaskemaskinen ved 40° C med vaskemiddel til kulørt tøj. Det er dog vigtigt at huske, at centrifugering og tørretumbling skader tøjet. Hvis tøjet overstrækkes opstår der knuder på fibrene, og der skabes klumper, og så fungerer skærebeskyttelsen ikke længere. For at opretholde den skærebeskyttende effekt også efter vask, strækkes tøjet til dets oprindelige form, mens det er vådt og lufttørres - må ikke stryges! Skærebeskyttelsesbukserne kan vaskes omkring 25 gange. Det svarer til en brugsperiode på arbejdspladsen i op til halvandet år. Hvis de kun anvendes af og til kan de anvendes i op til fem år.

 

Hvad betyder...?


Større komfort, mere bevægelsesfrihed! Den innovative taljeudformning EAZYFIT® virker med elastisk partier i begge sider efter "harmonikaprincippet". Giver stor fleksibilitet i taljen, som sidder behageligt og følger med enhver bevægelse. Selv i ekstreme arbejdssituationer er der ikke noget, der trykker eller snærer - perfekt pasform, behagelig i brug, sportsligt, moderne look

Ekstremt elastisk 4-vejs-stretch med CORDURA® giver stor komfort og beskyttelse under arbejdet. Det er slidstærkt og sikrer stor bevægelsesfrihed, da bXeric® er fleksibelt i alle retninger. Dette giver stor komfort, og tilmed har stoffet lang levetid. bXeric®-vævningen virker alene takket være den særlige materialekombination og masketeknik stærkt vandafvisende.

Ekstremt elastisk 4-vejs-stretch CORDURA® sikrer optimal komfort, slidbeskyttelse og en stor grad af bevægelsesfrihed.

Stor slidstyrke med Dynashield®: Fleksibelt beskyttelsesværn - for bedre slidstyrke på de udsatte steder. Små beskyttelsesplader giver skære- og stikbeskyttelse samtidig med, at de øger slidstyrken og sikrer en lang levetid. Dynamisk og åndbar materialeforstærkning med stretch-effekt.

7 x mere slidstærk end bomuld! CORDURA® er robust og vandafvisende og egner sig optimalt til forstærkning på udsatte steder (fx på knæene). Takket være polyamidfibrenes unikke vævning er materialet CORDURA® utrolig slidstærkt samtidig med, at det er meget blødt. CORDURA® bevarer sin fleksibilitet - de forstærkede områder har meget lang holdbarhed.