Til alle, der elsker sneakers: Her kommer den komplette samling af nye, sporty allroundsko og arbejdssko. Afslappede looks med perfekte skills til jobbet: Det er Worker Sneakers 2021! Vi starter med "Zembra", præmiere-modellen fra vores CI-Factory: Made in Germany – made by Strauss!

"Zembra" er starten – lige nu kører maskinerne på højtryk i vores CI Factory. Nye teknologier inden for dæmpning og beskyttelseskapper, innovative materialer, high-tech teststationer: Her fremstilles fremtidens arbejdssko. Designet & fremstillet af strauss – for sikkerhed & komfort made in Germany.

Made in Germany, en speciel aflastning af mellemfoden og en meget komfortabel kunststofkappe fremstillet efter de nyeste sikkerhedsstandarder. Tre gode grunde til at vælge denne sikkerhedssko.

Power-sko til alt arbejde i skoven: Beskytter ikke kun mod skader fra kædesave, men holder også stand mod ekstreme vejrforhold.

Sikkerhedsskoen til det grove: Trods den robuste stålkappe er den utroligt behagelig – takket være den elastiske foring i form af en neoprenstrømpe.

Let, lettere, Bani. De perfekte sneakers til alle dage med ekstra mange skridt. Komfortabel, sporty og med et smart sandwich-look.

Smarte farvekombinationer og et moderne transparent look: Arbejdsskoen e.s. Chete ser ikke kun godt ud, den byder også på masser af komfort.

Alsidig arbejdssko, som dine fødder vil elske: Polstring i pløs og krave samt innovativ dæmpningsteknologi – det er rent wellness for dine fødder.

Pålidelig beskyttelse på arbejdspladsen iht. EN ISO 20347:2012 01 med smart retro-highlight: Det står arbejdsskoene e.s. Kitulo for.

Menu Produkter
da en
Sammenligningslister
Produktsammenligning
4 / 4 artikel
maks. Antal nået for denne kategori!
Fjern venligst mindst et produkt fra kategorien, for at kunne tilføje nye.
Sammenligningslister
Produktsammenligning
er tilføjet til sammenligningsliste.
Tilføj produkt
For sammenligning af produkter, skal de tilføjes til sammenligningslisten.
Sammenligningslister
Produktsammenligning