E.S.
TRAIL


Funktions-workwear
i race-design


Herrer

Ultralet & slidstærkt


Funktionsbukserne e.s.trail er fint afbalancerede. Udvendig stærk ripstop – indvendig behageligt blød. Hurtigttørrende funktionsvævning for højeste ydelse – forstærkede knæ- og bagdelspartier for endnu mere robusthed.

Cool race-design – men workwear helt igennem!

Sweatshorts
bløde, behagelige, robuste

Ser godt ud – føles godt!

En blanding af blød bomuld og stærke elastomultiester-fibre sørger for en utrolig behagelig følelse på kroppen og bedste formstabilitet. Det skal man bare prøve!

Women’s Workwear

Bekvem i enhver worker-position!


Stretchy funktionsstof med klar worker-standing: Det er performance, for fuld worker-power! Den stærke ripstop-vævning overrasker med særdeles blød inderside, forstærkede knæ- og bagdelspartier sørger for endnu mere robusthed på jobbet. Ultralet, hurtigttørrende og vidunderligt elastisk sidder de sporty funktionsbukser perfekt ved fuld arbejdsindsats.

Funktions
tights

Sporty, bevægelig, modstandsdygtig: Det er Women‘s Workwear i topform! Worker-performance er integreret direkte i de super-behagelige funktionstights.

Robust funktionsmateriale, yderligere forstærket på knæene, praktiske lommer og en bred komforttalje for perfekt pasform.

Race-tights


Toptider for worker-tights. Fuld bevægelighed og behagelige som yndlingssportsbukser, men 100 % workwear. Det robuste stretch-stof følger alle bevægelser og sørger for et professionelt look – i alle worker-situationer.

Med ekstra knæforstærkninger i langform!

T-shirt seamless e.s.trail
T-shirt Merino e.s.trail

Performance
shirts


Her drejer alt sig om perfekt funktion!
Klimaregulerende, åndbare – og samtidigt ekstremt lette, bløde og særdeles behagelige på huden: Skal det være behageligt, så vil du elske de nye trail-shirts!
Hvad enten det er sporty funktionsfibre, stort set sømløs forarbejdning eller 100 % naturlig merino-performance: Disse shirts sørger også på arbejdsdage med meget bevægelse for en god følelse.

Også til børn
Af behageligt bomulds-stretch
Grænseløs fornøjelse

Når man er i konstant bevægelse, har man brug for det bedste materiale, så man kan føle sig godt tilpas. Tada! Her kommer funktionsbukserne e.s.trail til børn! Fleksibel og robust dobbeltvævning sørger for ubegrænset action-feeling. Superlette og hurtigttørrende med elastisk talje, derudover forstærkninger ved knæ og bagdel for et cool race-design: Sådan skal bukser til den nysgerrige se ud!

Alle
e.s.trail
produkter

Flere nyheder


e.s.
motion ten


heavy
duty


Menu Produkter
Sammenligningslister
Produktsammenligning
4 / 4 artikel
maks. Antal nået for denne kategori!
Fjern venligst mindst et produkt fra kategorien, for at kunne tilføje nye.
Sammenligningslister
Produktsammenligning
er tilføjet til sammenligningsliste.
Tilføj produkt
For sammenligning af produkter, skal de tilføjes til sammenligningslisten.
Sammenligningslister
Produktsammenligning
da en