e.s.


trail


ACTIVE-WORKWEAR TIL KOLDE DAGE


Efterår/vinter '22

Funktion i


racedesign


High-Performance-kollektionen e.s.trail sætter ikke kun optisk helt nye standarder, den forbinder også robust workwear med sporty design og outdoor-feeling. Bevægelige, lette funktionsmaterialer sørger også i den kolde årstid for komfort uden kompromiser!
Se kollektionen

PERFEKT MATERIALEBLANDING


Let, behageligt, funktionsstærkt: Det er typisk e.s.trail. Fin, behageligt varm merinould imponerer med 100 % naturlig ydeevne, et stærkt ripstop-materiale kombineres med funktionsfibre til robust & fleksibelt arbejdstøj.

STÆRK PERFORMANCE


Klimaregulerende, åndbar, hurtigt tørrende – og samtidig meget let og særdeles behagelig. trail-kollektionen satser på en kombination af tough performance og moderne outdoor-features.

ACTIVE-WORKWEAR-STYLE


Sporty look & outdoor-feeling: Cool highlights i kontrastfarve og den sporty-behagelige pasform understreger e.s.trail-kollektionens Active-Workwear-Style. Alle kollektionens dele kan kombineres perfekt med hinanden.

NYT TIL


HERRER


Hybrid
strikjakke
e.s.trail

Stilfuld overgangsjakke med sporty design og stærk workwear-funktion: Vatteringen holder følsomme kropsdele behageligt varme, mens robust strik sørger for masser af fleksibilitet.
kØb nu
Hybrid
hættestrikjakke
e.s.trail

Komfort uden kompromiser: Sporty kombination af robuste ripstop-partier og fleksibel strik for maksimal bevægelsesfrihed. Det perfekte workwear til overgangsperioden!
kØb nu
100 % merinould
Rullekravetrøje Merino e.s.trail
Sporty mellemlag af 100 % fin merinould. Det naturlige funktionsmateriale sørger for et ekstra lag varme – indpakket i en smart rullekravestil, der især beskytter imod kold trækluft.
100 % merinould
Trøje Merino e.s.trail
Blød og varm, åndbar og klimaregulerende: Her viser den fine merinould sine styrker fuldt ud. Naturlig funktion parret med sporty stil – næsten overnaturligt god!
Sweatpants e.s.trail
Funktionalitet møder fleksibilitet: Med disse stilfulde sweatpants af robust bomuldsblanding med strækandel er overgangen mellem workwear og homewear flydende.

NYT TIL


DAMER


Hybrid
hættestrikjakke
e.s.trail, damer

Sporty, feminint look med stærk performance: Robuste fibre fra outdoor-området forvandler den behagelige klassiker til en stilfuld overgangsjakke, der ikke er følsom over for snavs!
kØb nu
100 % merinould
Rullekravetrøje Merino e.s.trail, damer
Ren natur: 100 % merinould er funktionel, ligger let på huden og er alligevel behageligt varm. Den sporty rullekravestil beskytter det følsomme halsområde imod kold trækluft.
100 % merinould
Trøje Merino e.s.trail, damer
Vinter-musthave i sporty stil! Blød merinould sørger for et ædelt look og er fuld af stærk workwear-funktion. Uld er klimaregulerende, lugthæmmende og fleksibel fra naturens side.

DET PASSENDE


UDSTYR


Handskeholder
e.s.tool concept

Handsker e.s.trail allseason
Handsker e.s.trail winter

NYT TIL


BØRN


Hybrid
hættestrikjakke
e.s.trail, børn

Hyggelig & tough: Den perfekte overgangsjakke til kølige dage! Strikpartierne giver fuld bevægelsesfrihed, men er alligevel robuste og ikke følsomme over for snavs.
kØb nu
Fleecetrøje e.s.trail, børne
Selv på kolde dage lokker eventyret. Godt, at den sporty fleecetrøje holder så dejlig varm og samtidig ser så utrolig cool ud.
Menu Produkter
Sammenligningslister
Produktsammenligning
4 / 4 artikel
maks. Antal nået for denne kategori!
Fjern venligst mindst et produkt fra kategorien, for at kunne tilføje nye.
Sammenligningslister
Produktsammenligning
er tilføjet til sammenligningsliste.
Tilføj produkt
For sammenligning af produkter, skal de tilføjes til sammenligningslisten.
Sammenligningslister
Produktsammenligning
da en