Menu Produkter
Sammenligningslister
Produktsammenligning
4 / 4 artikel
maks. Antal nået for denne kategori!
Fjern venligst mindst et produkt fra kategorien, for at kunne tilføje nye.
Sammenligningslister
Produktsammenligning
er tilføjet til sammenligningsliste.
Tilføj produkt
For sammenligning af produkter, skal de tilføjes til sammenligningslisten.
Sammenligningslister
Produktsammenligning
da en

VÆRKTØJS-
KUFFERT


Werkzeugkoffer von engelbert strauss

VÆRKTØJSKUFFERTER


Værktøj stikker vi bare i lommen? Overhovedet ikke! Vi vil gerne hjælpe med til at du kan opbevare dit værktøj sikkert og pålideligt beskyttet mod støv, snavs og fugt. Vores store udvalg til opbevaring af værktøj omfatter alt lige fra bokse over værktøjskufferter og trolleys til den multifunktionelle arbejdsstation, både med og uden udstyr. De vigtigste kriterier er, at alt skal være sorteret overskueligt, være nemt at få fat i og samtidig skal det være godt beskyttet under transport. Ved hjælp af følgende punkter kan du finde ud af, hvilken model i Strauss webshoppen, der passer lige præcis til dine behov.

Værktøjskuffert med eller uden indhold


Allerede fra start skal du træffe et vigtig valg: Har jeg behov for en tom værktøjskuffert eller er det bedre med en værktøjskasse med indhold? Hvis du allerede har et stort udvalg af kvalitetsværktøjer, eller har du brug for specialværktøjer i dit daglige arbejde, så taler det for en kuffert uden indhold. Mulighederne er mange og kan være alt lige fra en robust ABS-hardcase kuffert, en lille praktisk trolley af polypropylen, der kan medbringes i et fly, en stabelbar værktøjskasse eller en individuelt sammensat arbejdsstation. Det vigtige er her, at der er plads til alt dit udstyr, og at værktøjet ikke kan rutsje rundt.

Ønsker du dig nye værktøjer, så er værktøjskassen med indhold eller et værktøjssæt med en passende kuffert det rigtige valg. Og tænker du, at der kun er basisværktøj i universalkufferten, så bliver du overrasket: Uanset om du er elektriker, metalarbejder, håndværker eller snedker, i vores webshop finder du et stort udvalg af værktøjskasser og værktøjskuffertsæt, som er tilpasset specifikt til de forskellige erhvervsgrene.

Da behovet ofte ligger lidt midt imellem og du måske bare skal have suppleret dit eksisterende værktøj, så tilbyder engelbert strauss med ekstra kuffertindsatser eller det individuelle e.s. Box-system et hav af kombinationsmuligheder til værktøjsopbevaring både med og uden indhold.

Hvordan finder jeg den rigtige opbevaring til mit værktøj?


Værktøjskuffert, trolley, værktøjskasse, boks eller arbejdsstation – opbevaringsmulighederne er lige så forskellige som de forskellige håndværk. Vores udgangspunkt er derfor: størst mulig individualitet og fleksibilitet! Værtøjssættene fra Strauss kan kombineres med forskellige værktøjskufferter og vores kasserne af kunststof kan både være små kuffertmoduler eller en del af en individuelt sammensat arbejdsstation. Alt er perfekt organiseret og nemt at transportere – uanset om det professionelle værktøj skal bruges på værkstedet, på stilladset, i bilen eller i flyet.

e.s. kuffertkoncept: alsidige kombinationsmuligheder

Har du allerede fundet et passende værktøjssæt? Så finder du med e.s. kuffertkoncept ganske nemt den passende værktøjskasse – skræddersyet til dine behov og med udskiftelige sliddele og gennemtænkt til den mindste detalje. Vores e.s. værktøjskuffet Classic er en allrounder med bæregreb og robust ABS-hardcase. Her kan du f.eks. opbevare værktøjssættet Allround, men også sættet "Træ" eller "El" kan opbevares sikkert. Er du ofte på farten og sætter pris på mere komfort ved transporten, så er e.s. værktøjstrolley Professional Cross en god løsning. De ekstra store udskiftelige PU-inlinerhjul glider ubesværet hen over ujævnheder og trapper.

Værktøjssæt med mange dele, som "Elektro Meister" eller "Elektro Meister Pro" kan nemt opbevares i e.s. værktøjstrolley professional med belagte inlays i høj kvalitet. Flyver du ofte i forbindelse med dit arbejde, så er e.s. værktøjstrolley air helt sikkert et godt valg. Lægger du vægt på maksimal robusthed, skal du vælge Ultimate Max - en trolley, der næsten ikke kan ødelægges.

Vores tip: Alle værktøjskufferter fås uden indhold. Hvis du vælger en kombination bestående af værktøjskuffert og værktøjssæt, er der en del at spare!

Mobil „kuffert“ til bukserne


Mens nogen transporterer værktøjskufferten eller værktøjskassen med alt udstyr fra A til B hver dag, så har andre bare brug for nogle få stykker værktøj, som altid skal være lige inden for rækkevidde. Her er de praktiske værktøjstasker ideelle - de kan fastgøres i bæltet eller direkte på arbejdsbukserne. Skruetrækker, nøgle, tang osv. kan opbevares sikkert i forskellige indstiklommer, og er nemme at få fat i, når du står på stigen eller på stilladset.

Hvad skal jeg være opmærksom på ved købet?


Ved den rigtige opbevaring handler det altid om beskyttelse, fornuftig opbevaring, komfort og fleksibilitet. For at opfylde disse behov skal du være opmærksom på en række ting, når du køber en værktøjskuffet eller værktøjskasse.

  • Størrelsen er vigtig. Kontrollér derfor før du køber, at værktøjskassen er stor nok til, at du kan have alt dit værktøj i kassen.
  • Hvis materialerne udsættes for slid i forbindelse med hyppige rejser, arbejde på byggepladser eller trappestiger, jo mere robust skal materialet være. Til disse formål fås alu-værktøjskufferter. Værktøjskufferter af kunststof beskyttes mod sild ved hjælp af aluramme, afstandsskinner eller stabile hjul og fødder.
  • ær også opmærksom på vægten af kufferten eller værktøjskassen uden indhold. En for høj egenvægt vil påvirke mobiliteten negativt.
  • Ikke kun størrelsen, men også organiseringssystemet og fastgørelsesmulighederne er vigtige faktorer ved sikker opbevaring af dit værktøj. Vælg derfor en model, som har en praktisk opdeling med individuelle indlægsbunde, indsatser og andet tilbehør.
  • Hvis du ofte skal bruge eller udelukkende skal bruge dit værktøj uden for værkstedet eller firmaet, skal du vælge et transportsikkert system. Greb bør være ergonomisk udformede, hjulene samt fødderne stabile, og så skal det være muligt at fastgøre systemet sikkert i bilen. Ved rejser er det en fordel med en model, der kan låses.
  • Netop ved modeller med sliddele, som hjul eller greb, er det vigtigt, at disse kan udskiftes. På den måde får du glæde af din værktøjsopbevaring i mange år.
Mere
Mindre

Engelbert Strauss ApS

Tlf
70 20 91 18
Fax
70 20 91 19

Sprogvalg

da en
Alle priser ekskl. forsendelsesomkostninger ved bestilling under beløbet 998,75 kr..
Alle priser ekskl. lovpligtig moms ekskl. forsendelsesomkostninger ved bestilling under beløbet 799,00 kr..