Menu Produkter
Sammenligningslister
Produktsammenligning
4 / 4 artikel
maks. Antal nået for denne kategori!
Fjern venligst mindst et produkt fra kategorien, for at kunne tilføje nye.
Sammenligningslister
Produktsammenligning
er tilføjet til sammenligningsliste.
Tilføj produkt
For sammenligning af produkter, skal de tilføjes til sammenligningslisten.
Sammenligningslister
Produktsammenligning
da en
Størrelse
Farve
e.s. Kollektionslinjer
Materialets egenskaber
187 Artikler
Flere filtre
Popularitet
187 Artikler
Arbejdsbukser

3 SKRIDT TIL DE RIGTIGE Arbejdsbukser


Buksefinderen finder hurtigt de passende bukser til dig

engelbert strauss Arbejdsbukser

Arbejdsbukser


Arbejdbukser - Til alle krav


Moderne arbejdsbukser kan mere end de klassiske jeans. De beskytter brugeren, giver bedste bevægelsesfrihed, en høj bærekomfort og har nyttige funktioner som f.eks. lommer for værktøj, mobiltelefon m.m..

Godt værktøj og arbejdssko har de fleste Temaet arbejdsbukser bliver derimod behandlet med et vist tabu. Man ser ofte jeans eller lignende bukser på en byggeplads. Allerede ved den mindste regn suger jeansstoffet sig fuldt, hænger tungt på benene, forbliver fugtigt i timevis og sørger for kolde ben under arbejdet. Det behøver ikke være sådan.

Hos englelbert strauss er der mere end 150 forskellige Bukser med linning og smækbukser-modeller i forskellige farver og størrelser til rådighed.

Vi vil gerne gøre valget lettere for dig og finde de rette bukser til dig!

Trin 1 - Tag dine mål!


Sådan måler du rigtigt (målt med undertøj, uden sko):

 • Kropsstørrelse:
  • Find først din størrelse.

 • Buksemål:
  • Uden at spænde, måles rundt om buksetaljen.

 • Taljemål:
  • Uden at spænde måles omkring taljen (ca. 3 cm over hoftebenet).

 • Sædebredde:
  • Der måles vandret over sædets bredeste del.

 • Skridtlængde:
  • Afstand fra fodsål (inderside) til inderbens-skridt.

Noter værdierne og åbn vores Arbejdstøj størrelsestabel.

Afhængig af kropsstørrelsen er der for herre- og damekollektioner tre forskellige størrelsesmodeller til rådighed. Ekstra lang størrelse for høje og slanke, intelligente løsninger i flere bredder samt normalstørrelser for herrer og damer sørger for velbefindende hele døgnet.

Trin 2 - Buks, shorts eller klapbuks?


Hos engelbert strauss kan du vælge på Arbejdsshorts, fra buks til klapbuks . Bestem selv hvilken buksetype du foretrækker til arbejdet og hvilke der opfylder dine krav.

Her besluttes den personlige bærefornemmelse. Smækbukser vælges ofte for deres bekvemmelighed. Selerne giver en rigtig god pasform, og det følsomme nyreparti er bedre beskyttet. Men det er ikke alle der synes om fornemmelsen af seler over overbeklædningen, men hellere vil have almindelige bukser. Derfor tilbyder de fleste af vores kollektioner begge modeller, for perfekt kombination ved teamwear.

engelbert strauss arbejdsbukser med polstrede knælommer

Trin 3 - Udstyr på dine nye arbejdsbukser


Forstærkninger på særligt udsatte partier.

Vær ved købet opmærksom på om de partier, der udsættes for stor belastning i din hverdag, er forstærket tilstrækkeligt. Talrige modeller, der kan købes online, har forstærkede knæpartier af særlig slidstærkt materiale. Arbejdsbukser i e.s.roughtough og e.s.dynashield kollektionerne er yderligere forsynet med tredobbelte syninger på særligt udsatte steder.

Lommer

Her kommer det frem for alt an på den personlige smag hos og dennes anvendelse. Den der også bruger sine bukser i fritiden, sætter måske pris på færre og mere diskrete lommer på buksebenet. Den der gerne vil bære meget på sig, kan vælge cargobukser med rummelige ben- og baglommer, med plads til tommestok, mobiltelefon og værktøj. Det er vigtigt, at funktionaliteten og bevægelsesfriheden ikke begrænses.

Lommer for knæpolstring

Lommer for knæpolstring giver beskyttelse ved arbejde på knæ. Ved brug af specielt formet polstring aflastes knæpartiet og arbejdet lettes. Vi tilbyder lommer til knæpolstring med diverse materialeforstærkninger som cordura, læder og nitril. Også ved indføringen af Knæpolstring satser vi på praktiske løsninger. Herved har den overdækkede indføring på motion bukser vundet begejstring. Polstring fastholdes bedre og indtrængning af snavs er forhindret. Der er mange faktorer der skal betragtes ved køb af arbejdsbukser. Med vores forskellige kollektioner tilbyder vi bukser for ethvert krav.

Reflekser

Arbejder du i skoven eller i trafikken ved dårlige lysforhold? Mange arbejdsbukser fra engelbert strauss har diskrete reflekser, der beskytter dig i mørket. Hvis dette ikke er nok, er vores Sikkerhedsbukser med kraftige reflekser det rigtige for dig. Disse modeller findes også som både bukser og smækbukser.

Materiale

Erhverv og vejr angiver materialet!

Arbejdsbeklædning af bomuld er blødt og behageligt på huden. Naturfibre overbeviser ved god fugtoptagelse, stor modstandskraft og optimal slidstyrke, men tørrer langsomt.

Arbejdsbeklædning af syntetisk materiale er specielt lysægte og vejrbestandigt. Materialet er meget slidstærkt, let et holde og hurtigtørrende.

Blandingsmateriale bomuld og polyester byder ved Arbejdstøj på mange fordele. Bomuld optager fugtighed godt og polyester sørger for en hurtig tørring. Kunstfibervæv af polyester eller polyamid optager grundliggende mindre fugt og transporterer den hurtigere ud.

Sikker beskyttelse ved væde opnåes med specielt belagte regnbukser, der også holder vind og træk ude.

Trin 4 - Hvilken kollektion er bedst egnet for mit arbejdsområde?


Bukserne i engelbert strauss Workwear kollektionerne egner sig til de mest forskellige anvendelsesområder.

De adskiller sig i vægt, materiale og udstyr.

e.s. kollektioner

e.s.classic

Som navnet antyder, er det klassikeren i engelbert strauss erhvervsbeklædning. Ensfarvet optik, afdæmpet look, stærkt 310 g/m² blandingsstof. Forstærkede knæpartier med lommer for knæpolstring.

e.s.image

Fornuftigt og praktisk tofarvet arbejdsbeklædning af slidstærkt 310 g/m² blandingsstof med robuste Cordura® detaljer på mange belastede steder, som f.eks. knæpartier. Med lommer for knæpolstring.

e.s.active

Sportslig og bekvem, dynamisk i snit: Arbejdsbukserne e.s.active er udmærket med kvalitetsmærkning for pasform. Let, slidstærk twill-blanding. Forformede, forstærkede knæpartier med lommer for knæpolstring.

e.s.prestige

Ægte krafter blandt arbejdsbeklædning: Canvas-stof med ca. 304 g/m² stofvægt. Knæpartier af slidfast schoeller® dynatec med lommer for knæpolstring. Praktisk: Arbejdsjakkerne med zip-ørmer kan også benyttes som veste!

e.s.vision

Arbejdsbeklædning for kvinder og mænd. Slankt snit og reduceret til de vigtigste lommer. Bekvemme Softshelljakker eller vejrfaste funktionsjakker – og dit team-outfit er klart. Eksta let Re/Wear TC blandingsstof, ca. 235 g/m².

e.s.motion

Praktisk, moderne, afslappet og cool: Det er e.s.motion. Arbejdsbukser, gennemtænkt til den mindste detalje med lommer, der hvor man har brug for dem. Arbejdsjaker for enhver årstid og vejr, forede bukser for kolde dage og afslappede shorts for sommeren. Stærkt blandingsstof, knæparti af Cordura med lommer for knæpolstring.

e.s.motion 2020

Teamkollektion for hende og ham: Bukser, jakker, veste, skjorter - alt i modefarver, alt i et sportsligt look. Enormt udvalg af størrelser og modeller - og frem for alt højfunktionelle jakker. Med praktisk motion-lommeudstyr. Stærkt blandingsstof

e.s.roughtough

Stabile 3-dobbelte syninger, robust materiale, cool look! Arbejdsbukser af ekstra stærk Cordura-bomuldsblanding - Stoffet for de hårdeste betingelser. Med bekvem zone i knæled og lommer for knæpolstring af diverse forstærkningsmaterialer. Stofvægt ca. 385 g/m².

e.s.dynashield

Arbejdsbeklædning for kvinder og mænd. Sportsligt snit, professionel optik, uovervundet i funktionalitet - tekstiler, teknisk ydelse på højeste niveau. Udviklet specielt for denne kollektion: bXeric® double weave - mere slidstærkt, rivefast, elastisk og bekvemt end nogensinde før. Stofvægt ca. 230 g/m².

Samtidig findes der specialbukser for bestemte erhverv, eksempelvis stiksikringsbukser med stikindlæg, svejserbukser af speciel stofblanding mod varme og flammer, kokkebukser, plejebeklædning eller advarselsbukser i kraftige advarselsfarver.

Trin 5 - Hvordan vasker jeg mine arbejdsbukser?


Arbejdsbukser er i mange erhverv udsat for væsker som olie og andre tilsmudsninger. Inden dine arbejdsbukser vaskes, tømmes lommerne. Efterladte søm eller værktøjer kan ødelægge dit arbejdstøj eller din vaskemaskine. Efterfølgende lukkes alle lynlåse, så de ikke skader andre beklædningsgenstande.

Sorter dit arbejdstøj efter farver og kontroller den rette temperatur for vask af dine arbejdsbukser på etiketten.

Udvid din erhvervsbeklædning


engelbert strauss tilbyder ikke kun arbejdsbukser i høj kvalitet, men også moderne, sportslig erhvervsbeklædning, der udover den afstemte teamlinje også byder den enkelte medarbejder på et højt mål af individualitet. De enkelte dele i Workwear kollektionerne er farveafstemt som et byggeklodssystem. Herved er der udover Arbejdsjakker, arbejdsbukser og Shirts et stort udvalg af Tilbehør klar til at kombinere. Selv Arbejdssko og sikkerhedssko 3 passer ind i designet og farvekombinationerne i det bestående firmaoutfit. Herved opnås en komplet beklædning for dine behov, hurtigt og sikkert, med en enkelt bestilling.

Mere
Mindre

Engelbert Strauss ApS

Tlf
70 20 91 18
Fax
70 20 91 19

Sprogvalg

da en
Alle priser ekskl. forsendelsesomkostninger ved bestilling under beløbet 998,75 kr..
Alle priser ekskl. lovpligtig moms ekskl. forsendelsesomkostninger ved bestilling under beløbet 799,00 kr..