Menu Produkter
Sammenligningslister
Produktsammenligning
4 / 4 artikel
maks. Antal nået for denne kategori!
Fjern venligst mindst et produkt fra kategorien, for at kunne tilføje nye.
Sammenligningslister
Produktsammenligning
er tilføjet til sammenligningsliste.
Tilføj produkt
For sammenligning af produkter, skal de tilføjes til sammenligningslisten.
Sammenligningslister
Produktsammenligning
da en
Anbefalet brug af handsker
Størrelse
Farve
Materiale / overfladebehandling
6 Artikler
Flere filtre
Popularitet
6 Artikler

ENGANGSHANDSKER


ENGANGSHANDSKER


Hvad enten det er til opgaver inden for det medicinske område/sundhedsvæsnet, inden for levnedsmiddelindustrien eller til håndtering af kemikalier – engangshandsker fås i forskellige materialer til diverse anvendelsesområder. Onlineshoppen hos engelbert strauss har et stort udvalg af slidstærke og professionelle engangshandsker til vidt forskellige opgaver.

Pudrede handsker


Pudrede handsker er mere behagelige og er nemmere at tage på og af, især ved fugtige hænder. Pudret kan derudover have en plejende virkning for huden.

Latexfrie handsker


Handsker uden latex anvendes ved eksisterende latexallergi og skal også stilles til rådighed af arbejdsgiveren.

Pudderfrie handsker


Pudderfrie handsker er meget hudvenlige og er særdeles velegnede til allergikere. Derudover giver de ingen pudderrester.

Hvilke materialeforskelle er der ved engangshandsker?


engelbert strauss har et stort udvalg af beskyttelseshandsker i førsteklasses kvalitet. Men engangshandsker er ikke bare engangshandsker: Hvad enten det er vinyl, latex, nitril eller polyætylen – hvertengelbert strauss har et stort udvalg af beskyttelseshandsker i førsteklasses kvalitet. Men engangshandsker er ikke bare engangshandsker: Hvad enten det er vinyl, latex, nitril eller polyætylen – hvert materiale har sine fordele og egner sig dermed til forskellige opgaver: materiale har sine fordele og egner sig dermed til forskellige opgaver:

Vinylhandsker


Handsker af vinyl er et billigt alternativ ved engangshandsker. De er mindre elastiske og har begrænset slidstyrke, men imponerer med deres bløde materiale og er meget behagelige. De egner sig til latexallergikere og er ideelle som enkel beskyttelse ved lav risiko inden for industrien.

Latexhandsker


Latex er det materiale, der oftest anvendes til engangshandsker. Engangshandsker af latex har en høj elasticitet og slidstyrke samtidig med, at de beskytter mod væsker. Takket være den gode slidstyrke egner de sig ideelt til lette og mellemhårde tørre og våde opgaver. Handskerne er derudover velegnet til medicinsk arbejde og levnedsmiddelforarbejdende erhverv.

Nitrilhandsker


Engangshandsker af nitril er robuste og slidstærke samtidig med, at de er behagelige. De har en god pasform og er meget elastiske og slidstærke. Engangshandsker af nitril er ideelle til medicinsk og levnedsmiddelforarbejdende erhverv og egner sig takket være den gode hudvenlighed til allergikere.

Handsker af polyætylen


Handsker af polyætylenfolie (PE-handsker) er den billige, ideelle beskyttelse ved kortvarigt snavset arbejde. De er vandtætte, giver en god finfølelse og er den ideelle beskyttelse ved malerarbejde, kvalitetskontrol og arbejde med klæbestoffer.

Hvilke materialeforskelle er der ved engangshandsker?


engelbert strauss har et stort udvalg af beskyttelseshandsker i førsteklasses kvalitet. Men engangshandsker er ikke bare engangshandsker: Hvad enten det er vinyl, latex, nitril eller polyætylen – hvert materiale har sine fordele og egner sig dermed til forskellige opgaver:

Med vores anvendelsesanbefaling kan du nemt finde de perfekte beskyttelseshandsker til dit arbejdsområde. Pointsystemet vises på produktsiden for hver handske:

Ved du nøjagtigt, hvad dine handsker skal kunne? Med handskefiltret kan du opdele hele vores sortiment efter netop disse krav! Udfyld blot punkterne i de enkelte områder, som f.eks. størrelse, materiale eller beskyttelsesstandarder, og gennemse resultatet. Du kan også filtrere direkte efter anvendelsesanbefalinger:

Hvilke standarder findes der for engangshandsker?


Hvad enten der er tale om ætsende kemikalier eller mikroorganismer: Den, der har med disse at gøre i sit arbejde, skal beskytte sine hænder bedst muligt. engelbert strauss har et omfattende udvalg af handsker til forskellige forskellige anvendelsesformål – certificeret og testet iht. standarderne. Hvilke standarder skal du være opmærksom på ved dine opgaver? Hos os får du et overblik over standarderne for handsker!