Robust lærred & kult tern: Den nye vintagelinje vækker nostalgiske følelser. Håndværkerbukser i forskellig vaskning og styles. Behagelig basics i afslappet melage optik og masser af frihed til at give plads til et individuelt look med personlighed – sådan er e.s.vintage!

HÅNDVÆRK ER ALSIDIGT. INGEN OPGAVE ER ENS. DET KRÆVER GODT WORKWEAR – MED LØSNINGER TIL ENHVER SITUATION

Derfor fås e.s.vintage i seks forskellige modeller: To shorts og to lange bukser med forskelligt udstyr.

Fra 5-pocket til multipocket og praktiske bukseben og værktøjslommer – naturligvis alsammen i smart lærredsstof og lækker vintage vaskning. Et system, hvor alle finder noget, de kan lide til daglig brug.

Lærred blandet med Cordura®Nyco og T400 stretch – et behageligt, fleksibelt stof med personlighed

melange optikken skjuler snavs og har en cool vaskeeffekt

Solid og robust, snavsafvisende: De nye shirts og longsleeves gør vintage looket perfekt. Det enkle, moderne melange look afrunder den typiske håndværker på afslappet vis. Og det helt særlige: Den ternede skjorte, en sand kult kliché for den robuste håndværker. Fås i fire farver.

Man kunne næsten mene, at begrebet "vintage" blev opfundet til dem: Læder tilbehør i førsteklasses materialer må ikke mangle til et e.s.vintage outfit. Både bæltet, sømlommen, knivlommen og den praktiske gennemtænkte værktøjslomme er fremstillet af læder og vil sikkert holde i flere generationer.

Menu Produkter
da en