Menu Produkter
Sammenligningslister
Produktsammenligning
4 / 4 artikel
maks. Antal nået for denne kategori!
Fjern venligst mindst et produkt fra kategorien, for at kunne tilføje nye.
Sammenligningslister
Produktsammenligning
er tilføjet til sammenligningsliste.
Tilføj produkt
For sammenligning af produkter, skal de tilføjes til sammenligningslisten.
Sammenligningslister
Produktsammenligning
da en
Størrelse
Farve
e.s. Kollektionslinjer
Materialets egenskaber
31 Artikler
Flere filtre
Popularitet
31 Artikler

VINTERJAKKER


Winterjacken für Arbeit und mehr von engelbert strauss

VINTERJAKKER


e.s. vinterjakker – kom godt igennem den kolde årstid


Bidende kulde, iskold vind, snevejr og minustemperaturer – vinteren kan være hård. Selvom de friskt pudrede snelandskaber og dalende sne virker utroligt fint, så er det krævende for kroppen at arbejde udenfor. Ligesom kraftig hede er også ekstrem kulde enormt belastende for vores organisme. Vi mennesker kan svede når vi køler af og sitre når vi får varmen, men det er også det hele. Resten må vores beklædning tage sig af. Derfor er det vigtigt, at den vælges med omhu.

Gode vinterjakker skal beskytte den følsomme overkrop godt imod kulde, vådt vejr og vind. engelbert strauss tilbyder forskellige modeller, der afhængigt af brugen og kravene gør brug af forskellige produktionsteknikker og materialer. Med et par målrettede spørgsmål finder du den rigtige arbejdsjakke uden problemer – og vi hjælper dig også gerne med denne skridt-for-skridt vejledning.

Hvilke typer af jakker findes der?


En vinterjakke er ikke bare en vinterjakke. Online finder du et stort udvalg af meget forskellige modeller og med forskellige funktioner. Denne oversigt hjælper dig med at danne dig et overblik og finde den rigtige model:

Vinterjakker til herrer, damer og børn

Ud over en herre vinterjakke tilbyder engelbert strauss også nogle specielle dame vinterjakker i flere farver og forskellige snit. Således har vinter softshelljakken e.s.motion 2020 til damer et taljeret snit og feminine farver som sten/lavendel og platin/capri. Også til børn tilbyder vi smarte vinterjakker fra forskellige kollektioner som e.s.motion 2020, e.s.vision eller e.s.motion ten. På den måde realiserer de mindste sig også klæde sig på som mor og far – det perfekte familie outfit.

3-i-1 funktionsjakke

Navnet siger alt: 3-i-1 funktionsjakken har det varmende løglook. Udenpå er det en sportslig, vejrfast funktionsjakke og indenunder er der en fleece inderjakke, der også kan bruges separat. Ideel på arbejdspladser hvor du hele tiden skifter mellem at være indendørs og udendørs eller, hvis udendørstemperaturerne stiger i løbet af dagen. Og overgangsjakken til næste sæson følger også med.

Softshelljakke

Softshell er et alsidigt materiale og egner sig både til udendørs og indendørs brug. Alle softshelljakker har det til fælles, at de har en god isolationsfunktion.
Vinter softshelljakker fra engelbert strauss holder dig særligt godt varm og trodser også hårde minusgrader. Også i disse tilfælde bruger engelbert strauss en kraftig foring som ISOFILL®. På den måde holder jakken dig varm og forbliver samtidig let og åndbar.

Vinter advarselsjakke

Sikker varme: Også om vinteren er advarselsbeklædning i nogle jobs ikke bare obligatorisk, men også livsvigtig. Det gælder for eksempel mennesker, der arbejder tæt på trafikkerede veje, hvor det er helt afgørende at blive set. engelbert strauss tilbyder derfor også vinterjakker med advarselsfunktion, til dels sågar i forskellige farver som f.eks. advarsels vinter softshelljakken e.s.motion 2020.

Vinterparka

Ved Outdoor-action er en klassisk frakke helt uegnet. Den er for ufleksibel og for lidt vejrbestandig. Hvis du alligevel foretrækker det lange vinterlook er en parka et godt alternativ. Vinterparka e.s.vision medbringer desuden det, som en frakke mangler: Takket være ISOFILL® 300´s ekstremt varme foring, vandtætte dryplexx® extreme membran og vindtæthed. Parkaens længde beskytter det følsomme nyre- og bækkenområde.

Hvilken funktion skal min jakke have?


Når efteråret nærmer sig sin afslutning er overgangsjakken ikke nok længere. Hvis du har brug for Workwear så griber de fleste til vinterjakken og ikke frakken. Og vinterjakker fra engelbert strauss kan langt mere end kun at beskytte mod kulde. Lave temperaturer er ikke de eneste udfordringer man har at kæmpe med under det vinterlige arbejde udendørs. Her finder du en oversigt over de vigtigste funktioner ved e.s. vinterjakker:

das Zwiebelprinzip - Funktionskleidung von engelbert strauss

Beskyttelse mod vådt vejr

Kommer alt godt virkelig ovenfra? Hvis du ofte arbejder udendørs har du nok din tvivl. Netop i den kolde tid kan nedbør være meget ubehageligt. Gennemblødt beklædning er der ingen, der har brug for og med risikoen for underafkøling kan det være enormt farligt. Derfor er mange vinterjakker fra engelbert strauss vandtætte – det sørger dryplexx® membranen for, hvormed der ikke trænger fugtighed igennem stoflaget. På den måde beskytter e.s. 3-i-1 funktionsjakken også godt mod vådt vejr.

Hvis du vil være absolut sikker på, at du ikke kommer til at opleve nedbør burde kunne klare sig med en vandafvisende jakke som vinter softshelljakken e.s.motion 2020: Med vandafvisende stof perler dråberne af. Til en vis grad beskytter den altså mod fugtighed – f.eks. på togede morgener eller ved let regn. Hvis du over længere tidsrum er udsat for vådt vejr eller heftig regn bør dog vælge en vandtæt jakke som vinter funktionspilotjakken e.s. motion denim eller en regnjakke med det passende varme tøj under.

Åndbarhed

Vinter arbejdsjakker skal kunne holde dig varm – det er klart. Man bør dog ikke svede i den og hvis du bevæger dig meget på arbejdspladsen sker det let. Så hvis du for det meste sveder under arbejdet så skal du særligt holde øje med noget helt bestemt: åndbarheden. Kun på den måde er en god udveksling mulig mellem kropsvarmen, der opstår omkring jakken og verden udenfor garanteret. De fleste engelbert strauss vinterjakker har disse egenskaber, f.eks. i form af en dryplexx®-membran som vinter softshelljakken e.s.vision: Den sørger for, at overskydende varme og fugtighed, der opstår som resultat af varmen straks føres udad. Samtidig er der ingen udefrakommende kold luft, der trænger ind udefra.

Åndbarheden sikres via bestemte typer af vævning. Windbreaker hættestrikjakken e.s.motion ten har let forede ærmer, der ikke alene sikrer mere fleksibilitet under arbejdet, men også varme og åndbarhed og den har en vindafvisende kvalitet. Den vatterede quiltede inderside holder kroppen varm.

Isolering

For at det er varmt i jakken og for, at det forbliver varmt, er isoleringen den vigtigste funktion for en vinterjakke. Den sikres primært med foringen. Her bruger e.s. forskellige materialer og har således den optimale løsning til mange forskellige anvendelsesområder. Når du vælger beklædning er det derfor vigtigt at have overblik over dit eget anvendelsesområde: Bevæger du dig meget? Så skal du holde øje med, at isoleringen også er åndbar for at undgå at varmen hober sig op. Hvis du ikke bevæger sig så meget fysisk er det derimod afgørende, at jakken holder dig godt varm og, at kroppen er godt beskyttet mod de kolde omgivelser.

Hvilke træk har min vinterjakke brug for?


En vinterjakke til arbejdspladsen skal ikke kun beskytte godt. Jakken skal også være en hjælper under det daglige arbejde. Afhængigt af indenfor hvilket område, du arbejder er det derfor godt at tage højde for følgende:

Hætte

Hætten hører med til vinterjakken eftersom den sørger for ekstra beskyttelse mod kulde og iskold træk. De fleste modeller har en behagelig hætte og reguleringsmuligheder så du kan tilpasse efter størrelse. Ved nogle jakker som for eksempel e.s. 3-i-1 funktionsjakker kan funktionsjakker også regulseres i nakken.

Lommer

Her kan du opbevare forskellige ting, du skal bruge til det daglige arbejde: Lommer kan man ofte slet ikke få nok af. Uanset om det drejser sig om sidelommer, lårlommer og napoleonslommer så tilbyder engelbert strauss som udgangspunkt masser af lommeplads. Blandt andet pilotjakken e.s.image er et sandt lomme-vidunder: fra brystlommen til flere inderlommer og mobillommen tilbyder vinterjakken mange opbevaringsmuligheder.

Kuldebeskyttelse

Den væsentlige kuldebeskyttelse ved en rigtig vinterjakke sikres fra foringen og overmaterialet. Modellerne fra engelbert strauss er dog ofte også udstyret med yderligere funktioner, der afskærmer dig yderligere fra minusgraderne: Den varme quiltede foring i softshelljakken e.s.motion er for eksempel udstyret med ekstra termoreflektor-zone i ryggen. Ved vinter softshelljakken e.s.motion 2020 sørger en hagebeskyttelse for, at lynlåsen foran kan lukkes helt op til under hagen og dermed beskytte den følsomme hals mod kulden. Fleksible ærmebunde som for eksempel ved vinterjakken e.s.motion ten forhindrer, at den kolde vind trækker ind i ærmerne. 3-i-1 funktionsjakken e.s.motion 2020 sørger for pålidelig, udtagelig inderjakke, der sørger for mere varme i den kolde årstid. Med til alle disse funktioner og foringsegenskaber bør du naturligvis også tage højde for, at jakken har den rigtige længde for at beskytte kuldefølsomme dele af kroppen godt som for eksempel omkring nyrerne.

Reflekser

Sent lyst, tidligt mørkt – vinteren er en årstid uden meget lys. Derfor er det særligt vigtigt, at du er tydelig. Nogle e.s. jakker (f.eks. softshelljakken e.s.motion, 3-i-1 funktionsjakken e.s.motion 2020 samt vinter softshelljakken e.s.motion 2020) er derfor udstyret med refleksbånd, der øger synligheden i mørket. I nogle jobs er tydelighed til og med livsvigtigt og advarselsbeklædning er obligatorisk. Også her har engelbert strauss en attraktiv løsning klar til kolde dage: Advarselsbeklædningen vinter softshelljakken e.s.motion 2020 er udstyret med 3M Scotchlite™ refleksmateriale, der reflekterer lyset særligt godt. Den er udstyret med varm ISOFILL® 200 foring og åndbar dryplexx® membran og dermed en optimal advarselsbeklædning til vinteren.

Hvilken type af foring egner sig til mit arbejde?


Foringen gør vinterjakken til det, den er: En pålidelig beskytter mod kulden. engelbert strauss jakker er foret med forskellige materialer. Det påvirker jakkens funktion:

ISOFILL®

ISOFILL® er et tekstilalternativ til dun: Ultrafine mikrofibre, der gemmer luft og på den måde beskytter kroppen fra indtrængende kulde. Åndbarheden forbliver intakt. ISOFILL® fås i tre forskellige varmetrin – fra 100 til 300. På den måde holder for eksempel vinter softshelljakken e.s.vision dig særligt godt varm takket være ISOFILL® 300.

ISOFILL®: Ultrafeine Mikrofasern, die Luft speichern und den Körper gegen eindringende Kälte abschotten
Fleeceforing

Fleece er et særdeles behageligt funktionsmateriale, der beskytter mod kulde. Den overvejende ujævne overflade sørger for den bløde oplevelse under brug og for, at du holder dig varm. Fleece tørrer hurtigt og er let at vaske. engelbert strauss anvender fleeceforing f.eks. i form af fiberpels til vinterjakken e.s. motion ten: Her bruges langluvede fleeceforing som indenfor og til hætten. I e.s. 3-i-1 funktionsjakken beskytter den dejlige fleece inderjakke behageligt mod kulden under den vejrbestandige yderjakke.

…og sidst men ikke mindst: Den fuldender dit outfit!


En god vinterjakke er alene ikke nok. Hvis du godt kan lide aktivtet udendørs i koldt vejr bør også ved valg af udstyr tænke på resten af kroppen. Sådan fuldender du dit vinter outfit i strauss-look:

Vinter arbejdshandsker

engelbert strauss´ online-shop fører mange typer af arbejdshandsker til mange forskellige typer af arbejder. Vinter arbejdshandsker er certificeret med den europæiske norm 511:2006 og beskytter hænderne både mod indtrængende kulde og kontaktkulde, altså når du rører ved kolde objekter. Her skelnes der mellem fire beskyttelsestrin og trin 4 er det højeste. Narvlæder vinterhandskerne Yukon er for eksempel en model foret med ISOFILL® 200, der ud over at beskytte mod mekaniske risici også beskytter mod kulde iht. trin 3.

Vintersko

Godt skotøj er et must om vinteren. Det er ikke kun vigtigt for at holde fødderne varme, men også af sikkerhedsgrunde har du brug for stærke såler med et godt greb på glatte underlag. Et vinter highligt fra engelbert strauss´ sortiment er e.s. S3 sikkerhedsstøvlen Okomu, der fås i en høj og en lav model. Førsteklasses narvlæder, varmt inderfor, vandfast funktionsmembran og ekstremt skridsikkert gummi/PUR-såler gør Okomu til den perfekte vintersko.

Vinterhuer

Varmende, smarte, funktionelle: Den rigtige hue fuldender dit vinter outfit. Online finder du forskellige modeller til dine arbejdsopgaver: fra den vejrbestandige cotton touch hue til neon-strikhuen af reflekterende 3M Scotchlite ™ materiale og til den smarte vinterhue af varmende FIBERtwin® Microfleece.

Funktionsundertøj

Når det er koldt udenfor er det vigtigt at have det rigtige inderste lag tøj. Om det drejer sig om shirts, longshleeves eller lange underbukser: funktionsundertøj fra engelbert strauss er udviklet i henhold til e.s. clima concept, der tilbyder optimal varmebeskyttelse til alle varmegrader. Således kan du udvælge det varme undertøj helt afhængigt af aktiviteten og udendørstemperaturerne– fra light til varm og ekstravarmt.

For at du ikke skal lede længe efter det rigtige udstyr kan du kigge nærmere på forslagene under Mix & Match på produktdetaljesiden: Her finder du gode kombinationsmuligheder og de rigtige tilhørende artikler. Under funktionen ”Find alternativer“ kan du desuden klikke på lignende produkter og sammenligne artiklernes egenskaber med hinanden.

Arbejder du primært i teams? Så er det sikkert vigtigt, at I ser ens du. Vinterjakker fra engelbert strauss fås ikke kun i forskellige farvekombinationer og til mange typer af jobs, men også i mange størrelser for damer og herrer og tilpasset helt perfekt til hvert medlem at teamets behov. På den måde har I mulighed for i teamet at vælge den beklædning, der passer til jeres behov. Hertil finder du information på engelbert strauss´ logoservice side – det er virkelig helt enkelt.

Logoservice von engelbert strauss: besticken und bedrucken von Arbeitskleidung
Mere
Mindre

Engelbert Strauss ApS

Tlf
70 20 91 18
Fax
70 20 91 19

Sprogvalg

da en
Alle priser ekskl. forsendelsesomkostninger ved bestilling under beløbet 998,75 DKK.
Alle priser ekskl. lovpligtig moms ekskl. forsendelsesomkostninger ved bestilling under beløbet 799,00 DKK.