Menu Produkter
Sammenligningslister
Produktsammenligning
4 / 4 artikel
maks. Antal nået for denne kategori!
Fjern venligst mindst et produkt fra kategorien, for at kunne tilføje nye.
Sammenligningslister
Produktsammenligning
er tilføjet til sammenligningsliste.
Tilføj produkt
For sammenligning af produkter, skal de tilføjes til sammenligningslisten.
Sammenligningslister
Produktsammenligning
da en
Filter
Popularitet
Nyeste først
Pris faldende
Pris stigende
no filters found
Desværre er denne service i øjeblikket ikke tilgængelig. Prøv igen senere.
Farve
Udførelse
Påførelse af navn/logo
5 Artikler
Filter5Filter (5)
Popularitet
Farve
Udførelse
Påførelse af navn/logo
5 Artikler
Filter5Filter (5)
Popularitet
Løvehovedkæde
Løvehovedkæde
fra 78,75 kr.
(med moms) fra 3 Stk.
1version
Hammerstrop
Hammerstrop
fra 25,00 kr.
(med moms) fra 3 Stk.
1version
Hammerkæde
Hammerkæde
fra 37,50 kr.
(med moms) fra 3 Stk.
1version
Hammerholder med bøjle
Hammerholder med bøjle
fra 35,00 kr.
(med moms) fra 3 Stk.
1version
e.s. hammerstrop
e.s. hammerstrop
fra 118,75 kr.
(med moms) fra 3 Stk.
1farve
Du har allerede set {0} af {1} varer.
Strauss Hamre

Hamre


Hamre

Hvad bør ikke mangle i en værktøjskuffert? Helt klart en hammer. Sådan har det været i årtusinder for hammeren gælder i sin oprindelige form som det ældste værktøj i verden. Der er sket meget siden den blev opfundet: Formen har ændret sig og også det rent tekniske og udseendet har forandret sig. I dag får du hamre i mange forskellige varianter. Strauss´ webshop tilbyder et stort udvalg af hamre i høj kvalitet til forskellige arbejdsområder og håndværk. Her finder du al vigtig information om udvalget af det helt rigtige slagværktøj, den tiltænkte brug og opbevaring samt det rigtige tilbehør.

Hvilken hammer passer til mine behov?


Hammerens form er ikke til at tage fejl af og det samme gælder dens funktion: Den tjener til bearbejdning ved slag af forskellige overflader, men også til at dele eller skille materialer ad. For at kunne opnå de perfekte resultater under arbejdet skal hammeren leve op til bestemte krav. Det vil sige, at en murer ikke kan arbejde med en smedehammer og omvendt kan en smed heller ikke arbejde med en murerhammer. Med andre ord: Det er vigtigt, at du finder en hammer, der dækker præcist dine behov. Kun på den måde får du fingre i den rigtige hammer.

Låsesmedshammer – den universelle allrounder

Låsesmedshammeren er den mest almindelige variant og velegnet til universelt arbejde som at slå søm i eller til låsesmedearbejde. Formen er fastlagt i DIN-norm 1041 og har stort set ikke ændret sig de seneste 100 år. Hammerens hoved har en kvadratisk bane og ryggen munder ud i en kileform. Således har for eksempel e.s. låsesmedehammer classic et flot smedet hoved af kvalitetsstål og et skaft i pinjetræ. Pinjetræ er en meget hård træsort, der kan klare stor belastning og som sikrer et robust produkt af høj kvalitet. Den fås i seks forskellige størrelser, så du skulle nok kunne finde den helt rigtige.

Hvis du foretrækker et gummihåndtag, så er f.eks. e.s. låsesmedehammer ultimate den helt rigtige partner. Skaftet er fremstillet af det utroligt solide materiale grafit/flasfiberkerne og ligger takket være det ergonomisk formede overtræk af polypropylen samt den skridhæmmende soft-grip-zone sikkert og godt i hånden. Der er heller ingen dårlige overraskelser i vente, fordi det ekstremt solide skaft er uløseligt forbundet med hammerens hoved af kvalitetsstål.

Låsesmedshammer

Til træ-eksperter – lægtehammeren

Uanset om du er tømrer eller tagdækker eller snedker så har du brug for et hjælpemiddel til bearbejdning af træ. e.s. lægtehammer classic besidder for eksempel et smart, sort lakeret hammerhoved med en ru bane, der forhindrer, at hammeren skrider ud af hånden på dig. Takket være en præcist bearbejdet klo og spids kan et søm fikseres før det slås i eller du kan uden problemer trække søm ud af træ. Særlige detaljer: Den magnetiske sømholder gør det betydeligt lettere at slå søm i. Det sorte kunststofgreb gør det let at holde godt fast på hammeren og en stabil stålring sørger for bedre beskyttelse af skaftet.

Til alle træ-helte, der vil endnu mere: e.s. mesterhammer „Leder“ er mere end bare en klassisk lægtehammer, det er den perfekte forlængelse af din arm. Mesterligt smedet i ét stykke metal opfylder den de højeste krav med maksimal kraftoverførsel. Hammeren er fremstillet i stål og har en ru bane med magnetiske sømholdere og udmærker sig ved en ekstremt lang levetid. Lædergrebet består af flere lag og ser ikke alene godt ud, men sørger også for et usædvanligt fast greb. Det gør det svært at holde fyraften…

lægtehammeren

Heavy metal: stenhuggerhammeren

Stenhuggerhammeren egner sig særligt godt til mejsel-, nedrivnings- og metalarbejder. Træhammerens solide vægt frisætter kraft, der overføres til det ønskede emne via to flade, kvadratiske anslagsflader. Med e.s. stenhuggerhammer classic får du hurtigt tungt arbejde fra hånden. Hovedet er fremstillet af kvalitetsstål og er fast forbundet med hickoryskaftet i høj kvalitet. Mere power til dit projekt.

stenhuggerhammeren

Skåne- og gummihammer: til følsomt materiale

Til bearbejdning af følsomme emner er det særligt vigtigt at bruge det helt rigtige værktøj. Dertil egner Halder skånehammer Simplex sig med sin robuste støbejernskerne og træskaft. Med to forskellige slaghoveder sikrer den høj fleksibilitet: Mens den ene slagflade består af en mellemhård, sort gummiblanding, er den anden fremstillet af hvidt, middelhårdt superplast. Således kan brosten forarbejdes forsigtigt eller stilladselementer forsigtigt sættes sammen. Begge hoveder er lette at udskifte, så husk at bestille de to forskellige hoveder.

gummihammer

Tungt værktøj: forhammeren

Med sine 5 kg er forhammeren en stærk kraftkarl og særdeles velegnet til nedrivningsarbejde eller til at slå pæle i jorden. Hammerhovedet har en smedet bane med en flad, kvadratisk og en kileformet slagflade. Sikkerhed: Hovedet kan ikke løsnes fra 3-komponent-skaftet med glasfiberkerne og soft-grip-zone. Det giver god gennemslagskraft.

Med murehammeren forbliver ingen sten som de andre

Hvis du dagligt forarbejder sten, så ved du, at robusthed ikke er et ”nice-to-have”. Med et stabilt stålrørsskaft omkranset af et kunststofgreb er for eksempel e.s. murehammeren GS en aldrig svigtende partner. Den belastbare stålring sørger for en sikker forbindelse til hovedet. Fremstillet i berlinerformen har denne murehammer en sømudtrækker på siden og en fladsleben slagflade velegnet til præcise slag og tilpasning af sten.

e.s. murehammeren GS

Ud over denne variant fås også en smedehammer samt en svejsehammer i Strauss´ webshop. Alle hamre er fremstillet af højkvalitets materiale og bedste bearbejdningskvalitet. Med det rigtige forhold mellem hovedets vægt og skaftet ligger den godt i hånden og muliggør komfortabelt arbejde hele dagen.

svejsehammer

Nogle bemærkninger om sikkerhed


Forud for og under arbejdet bør du tage højde for nogle grundlæggende sikkerhedshenvisninger for at undgå skader og for at få glæde af dit kvalitetsværktøj så længe som muligt:

  • Undersøg først og fremmest hvilken hammer, der er den rigtige til dine behov. Bemærk i den sammenhæng henvisningerne til håndværktøjet. For eksempel kan du ikke bruge enhver hammer til forarbejdning af varme materialer eller i eksplosionstruede omgivelser.
  • Undersøg hammeren før og under hver brug for, om den er intakt og for, om der er en stabil forbindelse mellem hoved og skaft. Brug ikke beskadiget eller slidt udstyr.
  • Sørg for at beskytte dig selv under arbejdet med dertil egnet beskyttelsesbeklædning. Brug beskyttelsesbriller og -handsker.
  • Brug kun hammeren til dens dertil tiltænkte funktion og brug kun de flader på hammeren, der er tiltænkt til det. Forsøg at undgå tilbageslag.
  • Sørg efter brug for opbevaring af hammeren på et dertil egnet sted. Særligt en hammer med træskaft bør ikke opbevares hverken for varmt, tørt eller fugtigt for fortsat at kunne sikre et godt greb om håndtaget.

Det rigtige tilbehør til min hammer


Den nye hammer bør særligt besidde én ting: den skal være solid og kunne bruges ofte. For under arbejdet også at kunne have en fri hånd anbefales et par af Strauss´ arbejdsbukser med integreret hammerløkke, som f.eks. Holster-bukserne e.s. vintage af solidt lærredsstof. Hvis du foretrækker andre bukser, kan du supplere med et værktøjsbælte med hammerløkke. Det er en smagssag, om man foretrækker fast læder eller slidstærkt polyester. Purister foretrækker ofte en enkel hammerholder med bøjle eller en enkeltstående hammerløkke af læder, der hægtes fast til bæltet.

Strauss´ arbejdsbukser med integreret hammerløkke, som f.eks. Holster-bukserne e.s. vintage af solidt lærredsstof

Selvfølgelig glæder den nye hammer sig også over et godt hjem, hvor værktøjet opbevares tørt og sikkert. Hvad siger du for eksempel til en værktøjskuffert? I Strauss´ webshop finder du også et stort udvalg, fra retro-varianter af læder til klassiske metal værktøjskasser og mobile modeller i en robust kuffert med hård skal og hjul med lys i. Et virkelig godt tip: e.s. Boxx udgør fleksibel opbevaring og vækker særligt glæde med de mange muligheder for brug og udvidet brug.

Strauss Værktøjskufferter
Vis alle
mindre

Engelbert Strauss ApS

Tlf
70 20 91 18
Fax
70 20 91 19

Sprogvalg

da en
Alle priser ekskl. forsendelsesomkostninger ved bestilling under beløbet 998,75 kr..
Alle priser ekskl. lovpligtig moms ekskl. forsendelsesomkostninger ved bestilling under beløbet 799,00 kr..