Menu Produkter
da en
Sammenligningslister
Produktsammenligning
4 / 4 artikel
maks. Antal nået for denne kategori!
Fjern venligst mindst et produkt fra kategorien, for at kunne tilføje nye.
Sammenligningslister
Produktsammenligning
er tilføjet til sammenligningsliste.
Tilføj produkt
For sammenligning af produkter, skal de tilføjes til sammenligningslisten.
Sammenligningslister
Produktsammenligning

BESKYTTELSESKLASSER

OB Sko O1 Sko O2 Sko O4 Sko SB Sko S1 Sko S1P Sko S2 Sko S3 Sko S4 Sko S5 Sko

SIKKERHEDSSKO /
SIKKERHEDSSTØVLER

engelbert strauss sikkerhedssko og sikkerhedsstøvler ifølge normen EN ISO 20345 sikrer håndværkere optimalt på jobbet. Grundkravene for sko i henhold til normen EN ISO 20345 er den skridhæmmende sål i henhold til SRA, SRB eller SRC samt tåværnet. Om tåværnet af er stål eller af de lettere varianter aluminium og plast, så er alle engelbert strauss sikkerhedssko beskyttet mod kraftige tryk og voldsomme stød udefra. Den robuste kappe kan klare et tryk på op til 200 Joule. Alt efter behovet på arbejdspladsen kan håndværkere hos engelbert strauss vælge imellem forskellige sikkerhedsniveauer SB | S1 | S1P | S2 | S3 | S4 | S5 inden for sikkerhedssko. Sikkerhedsskoene kan også til enhver tid anvendes som arbejdssko.

For at blive godkendt som arbejdssko underkastes de nogle strenge tests. Helt ned til mindste fiber testes og specificeres skoene. Når de har bestået prøverne, mærkes de med den europæiske norm for sikkerhedssko: EN ISO 20345.

Sikkerhedsniveau for EN ISO 20345 :2011:


Det laveste sikkerhedsniveau SB tillader også åben hæl. Således er der lufttilførsel til fødderne også i varmt vejr. Forfoden er beskyttet af beskyttelseskappen af stål, aluminium eller kunststof.

alle Sikkerhedssko SB Sikkerhedssko

Sko med HI-mærkning yder perfekt beskyttelse mod forbrændinger af fodsålen under arbejde, hvor underlaget har en temperaturer på op til 150 °C (ved en kontakttid på op til 30 minutter). Med den varmeisolerende undersål har heller ikke stålkappen indflydelse på temperaturen inde i skoen ved høje temperaturer uden for skoen.

ØVRIGE KRAV


HI: Varmeisolering CI: Kuldeisolering CI/HI: Kulde- og varmeisolering
HRO: Modstandsdygtighed mod kontaktvarme

alle HI Sko

Sko med CI-mærkning har et temperaturfald ved en udendørs temperatur på -17 °C (ved ca. +23 °C inden i skoen) på ikke mere end 10 °C inden for 30 minutter. Dermed er dine fødder ekstra beskyttede ved lave temperaturer og særligt på kolde overflader. Også stålkappen og/eller stålsålen har ingen negativ indflydelse på afkølingen inde i skoen.

alle CI Sko
alle CI/HI Sko

ARBEJDSSKO/
ARBEJDSTØVLER

engelbert strauss arbejdssko beskytter brugeren i hverdagen på jobbet i henhold til den europæiske norm EN ISO 20347. De grundlæggende krav til arbejdssko er de beskyttende detaljer som skridsikre såler (SRA, SRB, SRC), optimal støddæmpning og stabilitet.

For at blive klassificeret under den europæiske norm skal skoene igennem en meget omfattende test. Helt ned til den mindste fiber testes og undersøges skoene for at finde ud af, om de opfylder alle krav. Hvis de kommer godt igennem hele testproceduren klassificeres de under den europæiske norm for arbejdssko EN ISO 20347. Afhængigt af kravene på arbejdspladsen kan håndværkere vælge mellem tre forskellige niveauer af krav til deres arbejdssko hos engelbert strauss (OB|O1|O2).

SRA: Skridsikre på keramikfliser
SRB: Skridsikre på stålplader og glycerin
SRC (SRA+SRB): Skridsikre på keramikfliser,
stålplader og glycerin

alle Arbejdssko OB Sko

Sikkerhedsniveauer ved EN ISO 20347 :2012:


Luftig og behagelig - det er princippet i engelbert strauss arbejdssko 0B. På det laveste sikkerhedsniveau er også et åbent hælparti muligt. Således kan der komme luft til fødderne også i varmt vejr. Den opfylder alle kravene i henhold til EN ISO 20347:2012 og er således også udstyret med skridhæmmende såler i overensstemmelse med SRA, SRB eller SRC.

12 FODBREDDE


Brede fødder kræver særlig opmærksomhed. Hvis de spærres inde i for smalle sko, kan det blive en smertefuld oplevelse. Derfor tilbyder engelbert strauss sko til brede fødder i forskellige sikkerhedsklasser. Den brede pasform er tilpasset efter bredere fødder og har også god plads til tæerne. Eventuel hudirritation, tryksteder eller misdannelser som følge af for lidt plads til forfoden forebygges med sikkerhedssko til bredere fødder, fodbredde 12.

alle 12 Fodbredde

DGUV 112-191


Specielt i forbindelse med arbejds- og sikkerhedssko er det nødvendigt for enhver form for ortopædisk tilpasning med en certificering i overensstemmelse med DGUV 112 - 191 / ÖNorm Z 1259. Takket være denne certificering garanteres det, at modellen også efter ortopædisk skomagerens ændringer opfylder kravene i henhold til norm EN ISO 20345 (sikkerhedssko) og/eller EN ISO 20347.

Certificerede arbejds- og sikkerhedssko fra engelbert strauss må tilpasses med indlæg af enhver autoriseret ortopædskomager efter eget valg. Det er vigtigt, at der bestilles en typetestet præfabrikeret sål hos vores samarbejdspartners skomager forud for indleveringen til den ortopædisk skomager:

• Mander-Malms Schuhtechnik GmbH
• Schein Orthopädie Service KG
• Matthias Hartmann Orthopädie
• Doppler GmbH

Alle relevante fremstillingsanvisninger for ortopædisk tilpasning er også tilgængelig hos disse samarbejdspartnere.

Arbejds-/sikkerhedssko fra engelbert strauss, der er certificerede ifølge DGUV 112 - 191, er velegnede til ortopædiske indlæg. Særligt udvalgte modeller kan også ændres ortopædisk.

Arbejds- og sikkerhedssko fremstillet i henhold til ÖNorm Z 1259 er velegnet til brug af ortopædiske indlæg. Mærkede modeller kan også ændres ortopædisk. For at opnå certificering i henhold til ÖNorm Z 1259 skal arbejds- og sikkerhedssko opnå den skridhæmmende værdi SRC, ¾-indlæg må ikke anvendes.

Ortopædisk beskyttelse af foden i henhold til DGUV 112 - 191 /
ÖNorm Z 1259 (tidligere BGR 191)

Tilpasning af arbejds- og sikkerhedssko med ortopædiske indlæg og tilretning


alle DGUV 112-191 Sko

engelbert strauss har fokus på udvikling. Det er en fortløbende proces, hvor kreative mennesker i vores udviklingsteam kontinuerligt arbejder på forbedringer, nye produktlinjer, teknisk innovation og ideudvikling. Vi har i årevis beskæftiget os med udviklingen af sikkerhedssko. Vi adskiller os fra andre ved vores direkte dialog med vores kunder.
På baggrund af kommentarer og tilbagemeldinger, som vi dagligt modtager, opstår der en klar liste over krav, som så fører til udvikling af nye produkter. Kravene fungerer som en støtte for vores designere og teknikere til at udvikle gennemtænkte og helhedsorienterede koncepter.

UDVIKLING


PRODUKTION


Fremstilling af såler


Friske farver, hurtig udvikling ifølge kundernes ønsker – det er det, engelbert strauss er kendt for. Vi har i de seneste år foretaget store investeringer i udvikling af nye skomodeller. For at kunne reagere endnu hurtigere på ønsker fra vores kunder ved stigende efterspørgsel har vi nu sammen med en italiensk samarbejdspartner taget en ny forsålingsmaskine i brug. Den gør vores produktionsplanlægning mere fleksibel og giver plads til flere nyudviklinger inden for sko.

KVALITETSKONTROL


Til skoproduktionen anvender engelbert strauss forskellige materialer afhængigt af kravene til skoene. Allerede forud for den egentlige udvikling af skoen bliver de enkelte materialekomponenter undersøgt nøje i vores kvalitetssikring. Med en særlig måleteknik, som inden for få timer simulerer en lang række arbejdsdage, skabes der et overblik over slitage, levetid og materialets egenskaber under brug. Også sålerne skal have særlig opmærksomhed. Testene som måler bøjestyrke, levetid og egenskaber gennemføres på maskiner til langtidstest. På baggrund af de simulerede bøjninger af sålen får kvalitetschefen et overblik over sålens modstandskraft. Selvfølgelig er materialer fra forskellige håndværksområder af betydning.

alle DGUV 112-191 Sko

KVALITETSSIKRING


Kvalitetsteamet er omdrejningspunktet, når det gælder vedvarende kvalitetssikring. Teamet, der består af udviklings- og kundeservicemedarbejdere, tager sig af den vedvarende test af vores produkter. Det er her vores kunders feedback om kvalitet og brug af skoene modtages, men også reklamationsvarer har stor betydning. Alle sko med reklamationer undersøges og analyseres hver for sig i kvalitetssikringen. Hvis en model har en teknisk fejl, taler udviklingsteamet og produktionen om problemet. En anden vigtig opgave for kvalitetsteamet er produktkurser for medarbejdere fra kundeservice og workwearstore. Kollegerne skal kende artiklerne og deres forskellige anvendelsesområder. Man tager sig også af defekte og returnerede sko. Med den nye viden er medarbejderne bedre i stand til at besvare forespørgsler fra kunderne.

alle DGUV 112-191 Sko

SKOPLEJE


Sikkerhedssko skal se godt ud og være behagelige at have på, men deres primære opgave er primært en helt anden: De skal beskytte skoene. Det gør de bedst når de holdes rigtigt. Pleje af skoene indebærer langt mere end bare en skruben. Fra pleje på arbejdspladsen til No Go´s og de vigtigste skridt under rengøring – vi har samlet nyttige tips om skoplejen.