Menu Produkter
Sammenligningslister
Produktsammenligning
4 / 4 artikel
maks. Antal nået for denne kategori!
Fjern venligst mindst et produkt fra kategorien, for at kunne tilføje nye.
Sammenligningslister
Produktsammenligning
er tilføjet til sammenligningsliste.
Tilføj produkt
For sammenligning af produkter, skal de tilføjes til sammenligningslisten.
Sammenligningslister
Produktsammenligning
da en
Herrer | Damer | Børn
Størrelse
Farve
beskyttelsesklasserne
40 Artikler
Flere filtre
Popularitet
40 Artikler

ARBEJDSSKO EN ISO 20347


Arbejdssko iht. EN ISO 20347 er altid forsynet med en skridhæmmende sål. Til forskel fra sikkerhedssko behøver arbejdssko ikke at være forsynet med tåværn. Der fokuseres på optimal dæmpning og stabilitet, hvilket gør arbejdssko til de optimale sko, hvor der ikke er mekaniske risici. Du kan inden for arbejdssko vælge imellem fem forskellige sikkerhedsniveauer: OB | O1 | O2 | O4 | O6

Klasser af arbejdssko

Arbejdssko

Beskyttelsesklasser

Arbejdssko - Til folk der går meget


Lagerarbejdere går op til 20 km om dagen igennem de store haller. Hele dagen er de på benene, de står meget og styrter omkring. Derfor er de klassiske, tunge sikkerheds- og arbejdssko ikke velegnede til dette og mange andre arbejdsområder. Arbejdssko er ikke bare arbejdssko. Her er helt andre ting vigtige: Skoene skal være behagelige og lette og samtidig opfylde bestemte beskyttelseskrav.

Det gælder både inden for det medicinske område og for medarbejdere inden for gastronomien og i køkkener - udvalget af modeller, farver og størrelser skal altså være ret stort. Arbejdsskoene fra engelbert strauss har et sådant sortiment og opfylder dermed forskellige krav inden for området. De opfylder alle normen EN ISO 20347 og er med den behagelige sål den ideelle sko til indendørs brug og perfekt til alle, der ikke har brug for sikkerhedssko.

e.s. O2 arbejdssko Thebe

De forskellige klasser og normer


Arbejdssko er ikke bare arbejdssko. Men selv grundkravene opfyldes bedre af en arbejdssko end af en konventionel sportssko. Hvilke normer og krav der anbefales til dig eller er påkrævede kan du orientere dig om hos brancheforeningen eller din arbejdsgiver. Vores arbejdssko fås i sikkerhedsklasserne OB, O1, O2 og O4.

Hvad betyder det helt præcist?

Grundkravene iht. EN ISO 20347: åbent hælområde sikrer, at de er skridhæmmende

Som OB + lukket hælområde, energiabsorbering i hælområdet (E), antistatiske egenskaber

Som O1 + mindst 60 min ingen vandindtrængning

Kunststof- eller gummistøvler til våde arbejdsområder, ingen vandindtrægning, lukket hælområde, antistatiske egenskaber, (A), energiabsorbering i hælområdet (E)

Som O2 + derudover komplet vandtæt takket være membran

Mange Strauss O2-arbejdssko er foruden standardkravene forsynet med en dryplexx®-funktionsmembran. Takket være den vedvarende og pålidelige beskyttelse imod indtrængning af vand kan disse O2-sko sammenlignes med arbejdssko klasse O6 mht. egenskaberne.

Arbejdssko, som ikke ligner arbejdssko


Vores arbejdssko har en sportslig afslappet stil, der minder mere om fodtøj til fritidsbrug end egentlige arbejdssko. Arbejdsskoene O1 Asterope fungerer for eksempel også som sneaker efter arbejde. Og med O2 arbejdsskoen Culio kan du ud over at klatre op ad karrierestigen også bestige bjergtoppe i ferien. Samtidig lever den op til alle krav: Culio har en skridhæmmende sål. Sålen er særdeles slidstærk, antistatisk, modstandsdygtig over for brændstoffer og varme på op til 200°C.

Derudover er de iht. EN ISO 20347 certificeret iht. Desuden er de takket være Dryplexx®-membranen absolut vandtætte. Denne arbejdssko har altså masser at byde på.

dryplexx vandtæt og åndbar
e.s. O2 arbejdssko Thebe

Anvendelig til mange arbejdsområder


Noget helt særligt ved denne arbejdssko er, at den fås med både åbne og lukkede hælområder. Således tilbydes der inden for denne skokategori også arbejdstræsko og -clogs, som både kan anvendes i hjemmet og i konsultationen (naturligvis i hvid). Især på sidstnævnte steder skal der på glatte konsultations- og sygehusgulve, hvor det ofte er hektisk, bruges en skridhæmmende sål. Derfor er alle clogs fra det medicinske område forsynet med den størstmulige certificerede skridsikkerhed. Men også en klassisk sportssko stil som arbejdsskoen Asterope eller arbejdsskoen O2 Minkar II fås i hvid og egner sig fremragende til det medicinske område.

Vi vil gerne betale, tak! Arbejdssko er perfekt til brug inden for gastronomien


EN ISO 20347, 320 gram i størrelse 42 - O1 arbejdsskoen O1 Decrux overbeviser med mange features. Men også det smarte design gør skoen ideel til gastronomien. Også inden for dette område står man meget, bevæger sig hurtigt og der skal fejes glasskår op fra gulvet. Kravene er mange og man kan ikke forvente af en almindelig sportssko, at de lever op til alle kravene. Ud over sikkerhedsaspekterne har vores gastro- og køkkensko en lang række fordele når det kommer til pleje: Det førsteklasses overflademateriale er let at rengøre og pleje og holder utroligt længe. Dermed er du også på lang sigt sikret en ren og hygiejnisk fremtoning over for kunder og gæster. Det betyder, at lang tid på benene også bliver behageligt for brugere at ortopædiske indlæg.

Mere
Mindre