Menu Produkter
Sammenligningslister
Produktsammenligning
4 / 4 artikel
maks. Antal nået for denne kategori!
Fjern venligst mindst et produkt fra kategorien, for at kunne tilføje nye.
Sammenligningslister
Produktsammenligning
er tilføjet til sammenligningsliste.
Tilføj produkt
For sammenligning af produkter, skal de tilføjes til sammenligningslisten.
Sammenligningslister
Produktsammenligning
da en
Herrer | Damer | Børn
Størrelse
Farve
Sikkerhedssko
8 Artikler
Flere filtre
Popularitet
8 Artikler

SIKKERHEDSSANDALER
EN ISO 20345


• Skridsikkerhed (SRA/SRB/SRC)
• Lukket hælparti
• Stødabsorption i hælen (E)

• Tåbeskyttelseskappe
• Sål resistent over for benzin og diesel (FO)
• Antistatiske egenskaber (A)

Åndbar og perfekt støddæmpning

Sikkerhedssandaler engelbert strauss

Sikkerhedssandaler


Beskyttelsesklasser

Sikkerhedssko, maksimal ventilering


Sikkerhedssandalerne er testet iht. EN ISO 20345 S1 og fås hos engelbert strauss i sikkerhedsklasserne S1 og S1P. Særligt om sommeren og til indendørs brug er S1 sikkerhedsskoene et velkomment alternativ. Kombinationen af beskyttelse og god ventilering sikrer et behageligt klima for fødderne og er afgørende for valget af en sandal iht. EN ISO 20345:2011.

animation_alttext

 

Sikkerhedssandaler til brede fødder


Særligt brede fødder kan takket være sikkerhedssandalerne S1 Siom x-12 ånde lettet op: Den ekstra brede fodbredde 12 sørger for tilstrækkelig plads, især til forfoden. På den måde får tæerne plads nok i skoen. Tåkappen giver tilstrækkelig plads til forfoden.

Den behagelige fodbredde 12 er også et af kendetegnene ved sikkerhedssandalerne S1P Comfort12. Ved disse sandaler af ekstra høj kvalitet er det dog den innovative materialeblanding, der står i centrum. Safe-Tex-mikrofibermateriale og åndbart mesh sørger for komfort og velbehag. Den gennemtrængningssikre L-protection-sål sørger for 15 % mere plads sammenlignet med almindelige stålsåler samtidig med, at den vejer væsentligt mindre.

Sikkerhedssandaler S1 og S1P


Som ved alle S1/S1P sikkerhedssko gælder følgende også for sikkerhedssandaler inden for denne klasse: skridhæmmende såler iht. SRA, SRB eller SRC samt tåbeskyttelse er obligatorisk. Beskyttelseskappen kan både være af stål, aluminium og kunststof.

Der stilles iøvrigt følgende krav:

  • FO - sålens modstandsdygtighed over for brændstof
  • A - antistatiske egenskaber
  • E - energiabsorberende i hælområdet

Sikkerhedssandalerne S1P skal desuden udstyres med en gennemtrængningssikret sål. I begge sikkerhedsklasser gælder det, at hælområdet skal være lukket!

sandalen_alttext

Sikkerhedssko, maksimal ventilering


Brugen af sikkerhedssko afhænger af hvor store farerne er. Inden der vælges sko, skal der derfor foretages en vurdering af de konkrete betingelser. Hvis brugeren ikke kommer i berøring med vand eller snavs er sikkerhedssandalerne på grund af deres klimakomfort et behageligt alternativ til den lukkede model i kategorierne S1 og S1P.

engelbert strauss sikkerhedssandalerne fås i læder eller mikrofiber. Hver enkelt model har bestemte fordele og er udstyret med burrebåndslukning eller praktisk hurtigt snøresystem.

siom_alttext

SRC - meget skridhæmmende


Sikkerhedssandaler anvendes ofte indendørs. På industrigulve, på lagre og i fremstillingsindustrien. Hvis du ikke vil glide på glatte gulve anbefales arbejdssandaler i højeste SRC-skridhæmmende kvalitet. Sikkerhedssandaler Pallas er en velegnet model iht. S1 SRC. En sandal, der ikke ligner en arbejdssko: sportsligt trekking design, praktisk hurtig snøring i farverne sort og hasselnød. Hvis du ud over et godt greb også har brug for gennemtrængningssikre såler så er Sikkerhedssandaler Nürnberg iht. S1P SRC det helt rigtige valg. Lædersandalerne er udstyret med en ekstremt let beskyttelseskappe og fleksible L-Protection såler.

Mere
Mindre

Engelbert Strauss ApS

Tlf
70 20 91 18
Fax
70 20 91 19

Sprogvalg

da en
Alle priser ekskl. forsendelsesomkostninger ved bestilling under beløbet 998,75 DKK.
Alle priser ekskl. lovpligtig moms ekskl. forsendelsesomkostninger ved bestilling under beløbet 799,00 DKK.