Menu Produkter
Sammenligningslister
Produktsammenligning
4 / 4 artikel
maks. Antal nået for denne kategori!
Fjern venligst mindst et produkt fra kategorien, for at kunne tilføje nye.
Sammenligningslister
Produktsammenligning
er tilføjet til sammenligningsliste.
Tilføj produkt
For sammenligning af produkter, skal de tilføjes til sammenligningslisten.
Sammenligningslister
Produktsammenligning
da en
Herrer | Damer | Børn
Størrelse
Farve
beskyttelsesklasserne
12 Artikler
Flere filtre
Popularitet
12 Artikler

ARBEJDSTRÆSKO / ARBEJDSTØFLER
EN ISO 20345 / EN ISO 20347


• Stødabsorption i hælen (E)

• Skridsikkerhed
• Antistatiske egenskaber (A)

ideel til indendørs

Bedste skridsikkerhed og
perfekt støddæmpning

Arbejdstræsko / -clogs engelbert strauss

Arbejdstræsko / Arbejdsclogs

Beskyttelsesklasser

Arbejdstræsko og -clogs er ofte det første valg inden for sundhedsområdet og gastronomien. En behagelig trædeflade og optimal ventilering er hovedargumentet for clogs som arbejdssko. Netop i forbindelse med brugen af denne sko skal det først undersøges, hvilken model der egner sig bedst til det pågældende arbejdsområde.

engelbert strauss Arbejdstræsko er åndbar

Sikkerhed og godt helbred


Vurdering af farer er det centrale aspekt inden for sikkerhed på arbejdspladsen. Mulige farer f.eks. inden for storkøkkener, hvor ting kan falde ned, der kan være glat og leddene belastes over lang tid. En undersøgelse og vurdering af farerne er det første skridt, når du vælger nyt arbejdsfodtøj. Valget af den rigtige sikkerhedsklasse er afgørende ( arbejdssko eller sikkerhedssko).

Arbejdstræsko OB iht. EN ISO 20347


Skridhæmning, isolering og stabilitet - det er egenskaber arbejdssko testes for iht. EN ISO 20347. I de nedre sikkerhedsklasser OB er et åbent hælområde muligt. Dermed er der selv på varme dage god ventilering for fødderne. Basiskravet er skridhæmmende såler iht. SRA, SRB eller SRC.

komfortable og lette Arbejdstræsko

Arbejdstræsko og -clogs testet iht. EN ISO 20347 OB fås hos engelbert strauss i forskellige modeller. Hvilen farve der vælges afhænger af anvendelsesområdet. I køkkener og klinikker bruges der fortsat primært hvidt og sort fodtøj .

OB Arbejdstræsko Gacrux engelbert strauss

Velegnet til køkkener iht. BGR 111


Køkkensko og samtlige arbejdssko til brug inden for gastronomien skal være særdeles komfortable og hygiejniske i brug. Man står længe og går langt: overfladematerialet, såler og trædeflade skal udvikles så de opfylder præcist disse krav. Arbejdstræskoen Weimar er et godt eksempel på den perfekte køkkensko. Overfladematerialet af ægte læder er ikke følsomt, er let at pleje, hvilket er nødvendigt ved arbejde i restauranter, kantiner, barer og storkøkkener . Størrelsen kan desuden justeres individuelt takket være hælremmen. Sålerne er selvrensende og skridhæmmende iht. SRC. Arbejdsclogen Weimar er brændstofbestandig, antistatisk og modstandsdygtig over for animalsk fedt og baser, hvilket gør dem velegnede til brug inden for gastronomien. Også ved denne model er hvid og sort de mest solgte. Desuden fås cloggen i farverne aubergine, petrol eller azurblå.

Hvis brancheforeningerne foreskriver brugen af en sikkerhedssko i køkkener så er ABEBA sikkerhedsskoen Rhodos i hvid og sort et godt valg. Udstyret med stålkappe og velegnet til brug i køkkener iht. BGR 111. Det gør denne arbejdssko fra engelbert strauss til en sand allrounder på arbejdspladsen. Sikkerhedsclog til damer og herrer fås i størrelserne 36 til 46.

Hvide arbejdssko til det medicinske og til plejeområdet


Tøjet er hvidt i pleje-, konsultations- og klinikhverdagen. Hvide clogs bruges særligt på sygehusene. Hemmeligheden bag succesen for clogsene ligger helt klart i, at de er behagelige at have på. Plejepersonale, sygeplejersker og læger går meget i løbet af en arbejdsdag, der som regel er meget lang. Det betyder høj belastning for fødderne. Hvis man arbejder inden for sundhedsområdet har man brug for arbejdssko, der især har en god trædeflade. Skoene skal være lette for at lang tids brug ikke belaster leddene. Arbejdstræskoene Naxos er en arbejdssko, specialiseret til brug inden for klinikker og konsultationer. Clogs af ægte læder er sanitized behandlet, hvilket gør dem lugt- og bakteriehæmmende. For bedre og mere sikker hygiejne, langsigtet antimikrobiel beskyttelse og længere levetid takket være materialebeskyttelse.

Tip: De hvide allround-strømper Classic light fås i længden high, mid eller low og supplerer alle hvide arbejdssko perfekt. De sørger for klimakomfort og stabiliserer ankel og forfod. Et plus ved brug af sikkerhedssko er volumen-polstringen i tå- og hælområdet.

Mere
Mindre