Menu Produkter
Sammenligningslister
Produktsammenligning
4 / 4 artikel
maks. Antal nået for denne kategori!
Fjern venligst mindst et produkt fra kategorien, for at kunne tilføje nye.
Sammenligningslister
Produktsammenligning
er tilføjet til sammenligningsliste.
Tilføj produkt
For sammenligning af produkter, skal de tilføjes til sammenligningslisten.
Sammenligningslister
Produktsammenligning
da en
Herrer | Damer | Børn
Størrelse
Farve
Sikkerhedssko
58 Artikler
Flere filtre
Popularitet
58 Artikler

SIKKERHEDSSKO S3


er testet iht. EN ISO 20345 og opfylder følgende kriterier:

• Skridsikkerhed (SRA/SRB/SRC)
• Lukket hælparti
• Stødabsorption i hælen (E)

• Tåbeskyttelseskappe
• Sål resistent over for benzin og diesel (FO)
• Antistatiske egenskaber (P)
• Sål med sømværn (P)
• Profileret sål

ideel til hårdt arbejde
udendørs og indendørs

Sikker beskyttelse af foden og perfekt
modstandsdygtighed over for vand

Sikkerhedssko S3

Sikkerhedssko S3

Beskyttelsesklasser

Den optimale løsning: Sikkerhedssko S3


På byggepladsen er blot et øjebliks manglende opmærksomhed nok til at ruden springer og glasset går i tusinde stykker. Her er det ikke alene den store oppefrakommende vægt, der bringer fødderne i fare. Også hvert enkelt skridt skal nøje overvejes. Når oppefrakommende og nedefrakommende farer truer, er det bedst at bruge S3 Sikkerhedssko.

Denne type af fodtøj sørger for alle typer af beskyttelse i de nedre beskyttelsesklasser og har desuden en gennemtrædssikret sål. S3-sikkerhedssko sørger dermed for den ultimative allround-beskyttelse: iht. EN ISO 20345 har de et lukket hælområde, isolering i hælområdet (E), en tåkappe, en skridsikker sål iht. SRA/SRB/SRC, de er vandtætte, modstandsdygtige over for brændstof og er antistatiske og profilerede.

Kort sagt er de den mest sikre løsning.

S3-sikkerhedssko: Arbejdssko i alle farver og former
S3 sikkerhedssko: arbejdsko med beskyttelseshætte i alle farver, størrelser og former

Den førsteklasses robuste læder- og tekstiloverflade beskytter foden hele vejen rundt, helt op til anklen. Dertil kommer, at den er ekstremt modstandsdygtig imod al slags vejr og let at pleje. Uanset om man vælger en sikkerhedssko i et sportsligt eller klassisk look, så er de aldrig kedelige. Det skyldes ikke alene det store udvalg af farver, der strækker sig langt ud over de konventionelle sorte modeller. Er du på udkig efter sportslige S3-snørestøvler i ensianblå eller valnød/hvid? Det er ikke noget problem!

S3 Sikkerhedssko er på hjemmebane på byggepladsen


Vandtætte sikkerhedssko med engelbert strauss dryplexx

S3-sikkerhedssko finder anvendelse overalt, hvor der stilles høje krav til fodtøjet. Netop på byggepladsen lurer farerne overalt: omkringliggende søm, støttepiller som stikker ud, byggematerialer der falder ned og tunge maskiner. En robust sikkerhedssko iht. DIN EN ISO 20345 er her lige så vigtig som en beskyttelseshjelm. Reglen lyder til enhver tid: „Safety First“!

Eftersom man går hårdt til værks på byggepladsen er også sved et tema. Alle S3 Sikkerhedssko er udstyret med dryplexx®-membran. Den beskytter ikke kun imod vand udefra, men gør også skoen særdeles åndbar. Den sørger hele dagen for en behagelig brugeroplevelse og for tørre fødder.

Under arbejde, der forudsætter beskyttelse imod elektrostatisk ladning, bør du desuden tage højde for, at dine sko er udstyret med ESD.

Sikkerhed på trods af kulde


Særligt udendørs brillerer S3 Sikkerhedssko. Her spiller den profilerede sål en vigtig rolle. Uanset om du er på scooter, bevæger dig på glatte skovbunde eller isglatte gader - skoene sørger for maksimalt godt greb. Hvis du leder efter arbejdssko til vinteren er disse sko det helt rigtige valg. Takket være den robuste konstruktion er S3 Sikkerhedssko meget varme. Når den hårde frost kommer anbefales S3-sko med ekstra CI-kuldeisolering, f.eks. Modellen Canopus fra engelbert strauss.

Sikkerhedssko S3 engelbert strauss

Mid-modellen og sikkerhedsstøvler holder dig varm i længere tid og sørger selv ved frostgrader helt ned til minus 17°C for, at temperaturerne inden i skoen kun falder langsomt. Hvis man derimod arbejder meget på varme underlag op til 150°C skal der bruges fodtøj, der passer til den type af arbejde. Her anbefales det at holde øje med, om skoen har en HI-varmeisolering. Denne arbejdssko klarer højere varmetemperaturer i op til 30 minutter uden problemer.

Arbejde på en bred fod


Jo mere statisk skoens konstruktion er, desto mindre plads er der til tæerne, da skoen næsten ikke giver sig. Det som ved sportssko kompenseres med fleksible materialer, kan ved en sikkerhedssko hurtigt blive et problem og forårsage problemer. Derfor tilbyder vi S3-sikkerhedssko til brede fødder med en såkaldt fodbredde 12. Den brede pasform sørger for tilstrækkelig plads og absolut frihed for tæerne. Hvis fødderne ikke alene er brede, men også lange fås vores sikkerhedssko helt op til størrelse 52. På den måde sørger vi for, at alle fødder har det godt og står stabilt med S3 Beskyttelse.

Èn sikkerhedsklasse, forskellige sikkerhedssko


Afhængigt af anvendelsesområdet, årstiden og de personlige forestillinger er der alene i S3-sikkerhedskategorien utallige muligheder for både damer og herrer. Om det er en afslappet sikkerhedssko i sneaker stil med drejelukning, en robust sikkerhedssko som Mid-model med fodbredde 12 eller tykke sikkerhedsstøvler til vinterbrug – hos engelbert strauss finder du det helt rigtige arbejdstøj, der passer til dine behov.

Mere
Mindre

Engelbert Strauss ApS

Tlf
70 20 91 18
Fax
70 20 91 19

Sprogvalg

da en
Alle priser ekskl. forsendelsesomkostninger ved bestilling under beløbet 998,75 DKK.
Alle priser ekskl. lovpligtig moms ekskl. forsendelsesomkostninger ved bestilling under beløbet 799,00 DKK.