Menu Produkter
Sammenligningslister
Produktsammenligning
4 / 4 artikel
maks. Antal nået for denne kategori!
Fjern venligst mindst et produkt fra kategorien, for at kunne tilføje nye.
Sammenligningslister
Produktsammenligning
er tilføjet til sammenligningsliste.
Tilføj produkt
For sammenligning af produkter, skal de tilføjes til sammenligningslisten.
Sammenligningslister
Produktsammenligning
da en
Herrer | Damer | Børn
Størrelse
Farve
Sikkerhedssko
44 Artikler
Flere filtre
Popularitet
44 Artikler

SIKKERHEDSSTØVLER S3


er testet iht. EN ISO 20345 og opfylder følgende kriterier:

• Skridsikkerhed (SRA/SRB/SRC)
• Lukket hælparti
• Stødabsorption i hælen (E)

• Tåbeskyttelseskappe
• Sål resistent over for benzin og diesel (FO)
• Antistatiske egenskaber (P)
• Sål med sømværn (P)
• Profileret sål

ideel til hårdt arbejde
udendørs og indendørs

Vandtæthed

Sikkerhedsstøvler S3 engelbert strauss

Sikkerhedsstøvler S3

Beskyttelsesklasser

Sikkerhedsstøvler S3 - Det bedste valg til byggepladser


S3 Sikkerhedsstøvler tilbyder perfekt allround-pakke til alle udendørs aktiviteter. Især på byggepladser er S3 sko det bedste valg.

Udstyret med S3-allround beskyttelse, tåkappe, gennemtrængningssikre såler og behagelig foring er de den perfekte ledsager på kolde dage.

Sål på en sikkerhedsstøvler S3 hos engelbert strauss

Testet iht. EN ISO 20345 opfylder alle sikkerhedssko samt sikkerhedsstøvler i kategori S3 følgende grundbehov:

 • Skridhæmmende iht. SRA, SRB eller SRC
 • Tåkappe af stål eller kunststof
 • Gennemtrængningssikre såler (P)
 • Lukkede hælområder
 • Brandstofbestandige såler (FO)
 • Antistatiske egenskaber (A)
 • Energioptag i hælområdet (E)
 • Ingen vandindtrængning i min. 60 minutter
 • Profileret sål

Afhængigt af modellen satser S3-støvler på forskellige features, der supplerer S3 Beskyttelsespakken.

S3 beskyttelse og højeste skridhæmning SRC


Våde gulve, glatte flader - emnet fare for udskridning er relevant om vinteren. S3-sikkerhedssko skal derfor ikke kun sørge for mekanisk sikkerhed, men også beskytte imod skader, der forårsages af fald. En sål med et godt greb og med selvrensende profiler er nødvendig. Kombinationen af materiale og profil er afgørende for at nå den højeste skridhæmning af sålerne iht. SRC.

Til testning af glidesikkerhed iht. EN ISO 20344-20347:2012 indtastes beskyttelsen i forskellige bokse i en formel og efterfølgende bevæges de hen over det pågældende test-gulv. Resultatet af målingen kaldes for friktionskoefficienten. Der testes på keramikfliser med SLS (natriumlaurylsulfatopløsning) og stålgulve med glycering. Afhængigt af om skoen testes på fliser, på stålgulve eller på begge typer af gulve kategoriseres skridhæmningen med SRA, SRB eller SRC.

 • SRC = SRA + SRB
 • SRC = skridhæmning på gulve af keramikfliser med SLS (natriumlaurylsulfatopløsning) på stålgulve med glycerin.

CI - S3 vinterelite beskytter og varmer


Vinterbyggepladser er en særlig udfordring for mennesker og materiale. Det praktiske workwears primære opgave er at beskytte kroppen imod indtrængen af kulde. Især ved temperaturer under minus 5 grader celsius er der tre områder, der kræver særlig beskyttelse: ansigt, hænder og fødder. Til beskyttelse af sidstnævnte sørger sikkerhedsstøvler med kuldeisolerende bund (CI) og varmt inderfor for perfekt isolering og komfort.

Sikkerhedsstøvlerne S3 Okomu fra engelbert strauss udgør den perfekte blokering imod kulden. Vinterstøvlerne af førsteklasses nubuklæder fås i tre varianter: som sikkerhedssko S3 (ankelhøjde), som S3 sikkerhedsstøvler med 24 cm skafthøjde og snørebånd samt S3 sikkerheds fritidsstøvler. Den dybe profil egner sig ideelt til brug i sne og is. Alle tre versioner fås i sort og brun.

S3 Okomu Vinter Sikkerhedsstøvler hos engelbert strauss

Sikkerhedssko S3 - eksperter i beskyttelse imod vand


Sikkerhedssko og -støvler i beskyttelsesklasse S3 skal kunne holde stand imod vand i mindst 60 minutter. Førsteklasses overflademateriale og anvendelse af membraner sikrer optimal beskyttelse imod fugt og vand. For at beskyttelsen bibeholdes skal særligt meget belastede S3-sikkerhedsstøvler plejes rigtigt.

Skopleje


De fleste af vores S3-sikkerhedssko er udstyret med en dryplexx-funktionsmembran. For at membranfunktionen bibeholdes intakt skal disse modeller regelmæssigt imprægneres - i bedste fald allerede fra første gang de tages i brug. Du kan selvfølgelig også imprægnere sko, der ikke har en vandtæt membran. Det gør dem dog ikke så vandtætte, men får vandet til at perle bedre af.

http://presse.engelbert-strauss.de/DocumentReleaseImageHostingVolume/documents/0000008542.portal.dk/Content-Bottom-Sicherheitsstiefel-S3-UKSEDK-Relaunch_125189-0_637703284460255184.png

Den rigtige skopleje afhænger først og fremmest af overfladematerialet. Det anbefales at fjerne snavs og støv med en børste fra lædersko. Også vand- og sneaflejringer skal altid fjernes så længe skoene stadig er fugtige. Det anbefales at bruge e.s. læderfedt til S3-sikkerhedssko, der anvendes hyppigt. Det trænger hurtigt ind i læderet, imprægnerer, holder læderet smidigt og virker vandafvisende.

Ud over rigtig rengøring og imprægnering af sikkerhedsstøvler er det vigtigt, hvordan man tørrer dem. Et vigtigt punkt: Prøv aldrig at tørre arbejdsskoene på radiatoren eller brændeovnen. Det får materialet til at lide, da især lædersko hurtigt bliver tørre og skrøbelige. Istedet kan du stoppe dem ud med avispapir. På den måde forsvinder fugtigheden skånsomt, helst på et godt luftet sted og ved stuetemperatur. Også en speciel skotørrer er en god mulighed. Skoene tørres materialeskånende ved 37 °C. Du kan blandt andet bruge vores model handske- og skotørrer Compact.

Robust og som støbt til foden


Vores S3-støvler fås i mange størrelser. Vi tilbyder mange forskellige modeller af sikkerhedsstøvler fra størrelse 37 til 50. Den nævnte Okomu fås for eksempel fra størrelse 37 og er dermed også ideel til damer. Følgende sikkerhedsstøvler og sikkerhedssko high fås op til størrelse 50

e.s. Sikkerhedsstøvler S3 Okomu high

e.s. Sikkerhedsstøvler S3 Leporis

e.s. Sikkerhedssko S3 Canopus

e.s. Sikkerhedssko S3 Apodis high

Udstyret med S3-allround beskyttelse, tåkappe, gennemtrængningssikre såler og behagelig foring er de den perfekte ledsager på kolde dage.

Tip: Den perfekte arbejdsstøvle skal både varme OG være klimakomfortabel. En åndbar inderforing og/eller brugen af membran er afgørende for en god oplevelse når du har skoen på. Åndbare støvler fungerer dog kun med funktionsstrømper. Bomuldsstrømper holder på fugtigheden. Funktionsstrømper derimod transporterer fugtigheden udad, væk fra foden. Det er den eneste måde at sikre et behageligt klima for foden.

Mere
Mindre

Engelbert Strauss ApS

Tlf
70 20 91 18
Fax
70 20 91 19

Sprogvalg

da en
Alle priser ekskl. forsendelsesomkostninger ved bestilling under beløbet 998,75 DKK.
Alle priser ekskl. lovpligtig moms ekskl. forsendelsesomkostninger ved bestilling under beløbet 799,00 DKK.