Menu Products
Comparison lists
Product comparison
4 / 4 article
max. number for this category reached!
Please remove at least one article from the category to add further articles.
Comparison lists
Product comparison
was added to the comparison list.
Add article
You will need to add the products to the comparison list to compare them.
Comparison lists
Product comparison
da en

Lexicon AAcryl


Let, stor fylde, blød, varm, lys- og vejrbestandig, filtfri, krymper ikke, mølægte, klare farver, let at holde, tørrer hurtigt. PAN-stabelfibre har på grund af de mange krusninger en riv- og slidstyrke på højde med uld, men er langt stærkere. Materialet holder faconen og har en usædvanlig god varmeisolering. Det bløde materiale giver stoffet en helt særlig elegance. Takket være det lave fugtoptag snavser tøjet ikke hurtigt til.

Amicor


Amicor har en lang, "fast integreret" virkning, der mindsker lugtdannelse (takket være de antibakterielle egenskaber), øger den daglige komfort og sørger for friskhed hele døgnet inden for mange anvendelsesområder.

Antipill-stoffet


Antipill-stoffet forhindrer knudedannelser på tøjet Små knuder opstår på grund af gnidninger på stoffets overflade, hvor der altid stikker nogle uldne fibre ud, der så filtrer sammen og danner knuder.

AQL-værdi


Acceptable Quality Level = metode til kvalitetsbestemmelse. Takket være DIN EN 455 blev der opnået en tæthedsværdi på mindst 1,5 på medicinske engangshandsker.


Engelbert Strauss ApS

Phone
70 20 91 18
Fax
70 20 91 19

Language selection

da en
All prices plus shipping on orders below 998,75 kr..
All prices plus VAT plus shipping on orders below 799,00 kr..