Menu Products
Comparison lists
Product comparison
4 / 4 article
max. number for this category reached!
Please remove at least one article from the category to add further articles.
Comparison lists
Product comparison
was added to the comparison list.
Add article
You will need to add the products to the comparison list to compare them.
Comparison lists
Product comparison
da en

Lexicon DDGUV regel 112-191 tidligere BGR 191


DGUV reglen 112-191 er del af regelsættet i tysk lovgivning om ulykkesforsikring.

Reglerne understøtter de lovmæssige ulykkesforsikringer, virksomheder og ansatte i at skabe sunde og sikre arbejdspladser. DGUV-regel 112-191 omfatter i særdeleshed områderne "Brug af fod- og knæbeskyttelse".

I DGUV-regel 112-191 står der, at alle typer af ortopædisk tilpassede arbejds- og sikkerhedssko skal testes for at sikre, at de ændrede modeller også fremadrettet opfylder kravene i normerne EN ISO 20345 (sikkerhedssko) og EN ISO 20347 (arbejdssko). Iht. DGUV-regel 112-191 kan der lægges en ortopædisk sål ind i de certificerede arbejds-/sikkerhedssko fra engelbert strauss, især de markerede modeller kan tilpasses ortopædisk.

dryplexx®


dryplexx® tekstiler lader sig optimalt integrere i løgprincippet. I det 3. beklædningslag fungerer dryplexx® extreme, dryplexx® waterproof, dryplexx® hydro og dryplexx® softshell som vejreksperterne i dryplexx® familien. Både som det yderste lag på en udendørsjakke og i sikkerhedssko med dryplexx® membran fungerer systemet på samme måde: Overskydende varme ledes ud takket være mikrofine porer. Det sikrer klimakomforten. Samtidig holdes vind og vejr ude, og kroppen beskyttes mod afkøling og fugt.

dryplexx® extreme


Særdeles vandtæt, vindtæt, åndbar.

- Ekstra vandtæt
- Ekstremt åndbar med klimakomfort og fugtafledning i særklasse takket være førsteklasses funktionsstof
- Ekstra let og blød
- behageligt blødt materialegreb, let varmende fleeceforing på steder

dryplexx® fleece


varm, vindafvisende, åndbar

dryplexx® fleecemateriale virker klimaregulerende. Også ved hårdt fysisk arbejde holder de huden tør og frisk.

dryplexx® hydro


  • Vandafvisende, vindtæt, ekstremt åndbar
  • Åndbar takket være klimakomfort og fugttransport via førsteklasses funktionsstof

dryplexx® micro


Tekstiler med dryplexx® micro materiale er enormt lette og varme. I fleecens luv opstår der luftlommer, som isolerer særligt godt og giver optimal klimaregulering.

dryplexx® softlight


se dryplexx® Softshell.

Tekstiler med dryplexx® softlight design er derudover meget lette og alligevel robuste, så du altid føler dig godt tilpas selv ved hårdt fysisk arbejde.

dryplexx® softshell


Blød, elastisk, god bevægelsesfrihed, vindtæt og ekstremt åndbar – det er en optimal beskrivelse af softshell. Softshells er betydeligt mere vindtætte (og dermed også varmere) end fleecejakker, de er ikke 100 % vandtætte som vejrbestandige jakker, men er derimod (og det er det afgørende) langt mere åndbare! Softshells er ekstremt lette og kan klare store strabadser.

dryplexx® thermaflor


Det kraftige materiale er vindafvisende og beskytter således mod nedkøling og træk. Foret af pelslignende materiale indeholder små luftporer, der giver som ekstra varmereserver. dryplexx® Termaflor-materialer virker klimaregulerende. Også ved fysisk anstrengende arbejde og holder kroppen tør og frisk.

dryplexx® thermostretch


Takket være den særlige stretchkomfort føles dryplexx® termostretch-materialerne som en ekstra hud. De virker klimaregulerende. Også ved hårdt fysisk arbejde holdes kroppen tør og frisk.

dryplexx® waterproof


Den vandtætte dryplexx®-membran forhindrer effeltovt indtrængning af fugt i skoen. Således holder du dine fødder tørre og friske hele dagen.

dryplexx® WATERPROOF BREATHABLE


Den nye generation af VEJRBESTANDIGHED

Vedvarende vandtæt, meget åndbar, perfekt klimakomfort. dryplexx®-funktionsmembran tilpasses komplet i skoen efter "strømpeprincippet" og giver dermed en professionel, pålidelig og stærk vejrbeskyttelse – med garanti!

Overmateriale Vejrbeskyttelse

Mellemlag Borttransport af fugt

Membran vandtæt, vintæt, åndbar

Funktionslag Fugt ledes ud

Inderfor Fugtoptagelse

dryplexx® wind


Det kraftige materiale er vandafvisende og absolut vindtæt og beskytter dermed mod nedkøling og træk. dryplexx® vind materialer virker klimaregulerende. Også ved hårdt fysisk arbejde holdes kroppen tør og frisk.

Dunova®-princippet


Dunova®-princippet med bomuld holder kroppen tør og varm takket være det hurtige optag af kroppens fugtighed.

DuPont™


DuPont™ Textiles Interiors (DTI), er et DuPont™-datterselskab, og er verdens største, integrerede fibervirksomhed med afdelinger i omkring 50 lande. Virksomheden med hovedsæde i Wilmington, Delaware/USA, arbejder inden for tre forretningsområder: Interiør og industriprodukter;

Udgangs- og mellemprodukter. DTI har forpligtet sig til at understøtte sine kunders vækst – på basis af en stor viden om markedssituationen og teknologisk innovation samt en portefølje af stærke, verdensberømte mærker og varemærker inden for industrien, fx Lycra®, Teflon®, Stainmaster®, Antron®, Coolmax®, Thermolite®, CORDURA®, Supplex® og Tactel®.

DuPont™ er en forskningsvirksomhed. DuPont™ blev grundlagt i 1802 og leverer løsninger, der på basis af forskning sørger for, at dagligdagen bliver lettere og mere sikker. DuPont™ er repræsenteret i over 70 lande og tilbyder et bredt program af produkter og ydelser til brancher som fx landbrug, fødevarer, elektronik, kommunikation, sikkerhed og beskyttelse, byggeri, boliger, transport og beklædning.

Dynashield®


Meget stor slidstyrke med Dynashield®:

Fleksibel beskyttelsesfunktion - større slidstyrke på særligt udsatte steder. Små beskyttelsesplader giver skære-, indstiks- og slidbeskyttelse og sikrer en lang levetid samt en dynamisk og åndbar materialeforstærkning med stretch-effekt.

D90 STRETCH


Der er blevet udført grundige afprøvninger, hvor slidstyrken, robustheden og tøjets levetid er blevet testet. bXeric® double weave har vist sig at holde 3 x længere end bomuld! Det stærke stof holder til at blive skrubbet op til 300.000 gange. Det har en ekstremt lang levetid, er slidstærkt og holder faconen - også når det udsættes for maksimal slitage. Pilling og fnuller forekommer stort set ikke! Sammenlignet med blandinger af bomuld og polyester giver sammensætningen af polyamid og elastan en væsentligt højere komfort. Stoffet er vandafvisende, hurtigttørrende og åndbart samtidig med, at det er let og fleksibelt.


Engelbert Strauss ApS

Phone
70 20 91 18
Fax
70 20 91 19

Language selection

da en
All prices plus shipping on orders below 998,75 kr..
All prices plus VAT plus shipping on orders below 799,00 kr..